Ne derece faydası oldu soğan kürünün tam olarak bilemiyorum ama şöyle anlatabilirim durumu.Ben de idrar yolları ve böbrek iltihaplanması vardı.Birkaç kez geçirmiştim hem de.4 yıl doğum kontrol hapı ile korunmuştum.hapı bırakmama rağmen 1 yıl hamile kalmadım.Doktor kontrollerinde ve tahlillerde hamileliğe engel hiçbir sorun çıkmamıştı.Bu yüzden hiçbir ilaç filan kullanmadım.Bir yıllık dönem sonunda 15 gün soğan kürü kullandım.Kürü kullandıktan iki ay sonra da hamile kaldım.
evt cnm bnmkı 4 gun oldu bıtelı.... adetimede 2-3 gun var cnm ama kürden oldugunu sanmıyorum bilmiyorumkii karmakarısık kafamm sadece başımmm çokk agrıyorr nedense.... sen ne yaptın??
benm bugün kürüm bitiyo. perş veya cuma da adet günüm.hiç bir değişiklik yok.bakalım artık pek ümidim de yok bu ay için. ben bir de meryem suresi okuyorum.12. günüm. 41 gün okunması gerekiyormuş çocuk sahibi olmak için. duyduğumu yapıyorum işte. allah büyük.
allah dualarını kabul eder inş arkadsım burdan müjdelı haberi yazarsın bizede umutsuz olma demıstım sana daha oncedee hatırlaa
cok sevındım masalahhh arkadsım saglıkla kucagına alır buyutrsun ınsallah..... benımde nedensiz hamıle kalamadm 1 yıl sımdı sogan kurunu yaptım beklıyorum adetıme 2-3 gun var pembe bole kılcal damar gibi gürünen kan geldi cok hafif peceteme ondan sonrada hıc bıse gelmedı normale dondu akıntım anlamadım sendede olmusmuyduu böyle bişe??? tutunma kanaması olabılırmıkıı??
inş cnm bebiş vardır yok canm o akıntı olurken hafif agrım oldu sonra gectı sadece cok şiddetli başım ağrıyoor başkada hiç bişeyimm yokk :S
Canım,sağol iyi dileklerin için ama bu olay yaklaşık 2 sene önceydi.Oğlum var yani.İstersen deneyimlerimi paylaşabilirim seninle bu konuda,ne dersin?Çünkü ben de hamile kalamamanın ne demek olduğunu biliyorum.
ben kırmızıları gördüm bu sabahharkadslar bilginize
hadi yaa demekki dün başlamış senin adetin canım ya yerleşme falan değilmiş, bence adet tarihini dünden baz al ilk gördüğün kırmızı adet tarihi oluyor.benimde beklenen tarihten önce geldi bu ay kötü oluyor ewetdemekki vakti saati var daha bekleyelim cnm...
kızlar bişey sorabilirmiyim bilgisi olanlara..
bnm dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra adetlerim çok düzensiz suanda bile 2 aydır regle olmuyorum..acaba sogan kürüne başlasam hem adetimin düzeni hemde bebek için yararlı olurmu??bu arada bnmde 7-8 ay dır korunmamama ragmen bebeğim olmuyor
bi yakınımın soğan kürü ile adetleri düzene girdi gercekten... sende dene cok faydası olan bişe içini temizliyor ben bu ay hamile kalamadım ama devam edıcem soğan kürüne...
peki ama ben şimdi öle kafama göre mi başlıyım soğan kürüne normalde sizler adetin 7.günü başlıyosunuz sanırım öle değilmi?
nasıl yapıyım dersiniz??
adetin bittikten 7 gün sonra başla sen ibrahim saraçoğlu böyle yapılmasını söylüyor şifa olsun inş.
amaa ben adet olamıyorumkiiiiiiiiiiiiiiiii
evt cnm napalımdiğer ay artık.... adetim cok duzenlıdır normalde busefer 24. günde adet oldum soğandan sanırım sen şimdi adetlimisin cnm
peki ama ben şimdi öle kafama göre mi başlıyım soğan kürüne normalde sizler adetin 7.günü başlıyosunuz sanırım öle değilmi?
nasıl yapıyım dersiniz??
en son nezaman adet oldun???