Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

tamam cnm devam et inşallahhhhhhh tatlım inşallahhhhhh tutar bu ay benim .bu arada ben bu ay ovulasyon testi aldım ilk kez onu yapıcam istersen sende al dene.tam olarak öğreneyim bakayım ben ne zaman yumurtluyorum.belkide doktorun dediği gibi harbiden yumurtlama günümü tutturamıyoruz biz.bu ay belli olcak inşallah bakalım.

off çok sıkıntılı bi şey bu yaa kafayı yicem
hayatım boyunca hiç böle bişey yasamamıstım :18:
o zmn ben başlıyım sonuçta bi zararı olucak değil ya
nasıl yapcam ben onu aç karnınamı içmem lazım?

sabah akşam yapıcan.1.5 bardak suyu kaynat kaynayınca içine 4e böldüğün soğanı at 5 dakika kaynatmaya devam et sonra ılıt ılıyınca bi dikişte iç nefes alma kokusu mide bulandırıyo

ben hiç ovulasyon testi almadım ama belkıde dedıgın gıbı gununu tutturamıyoruz biz :S nasıl yapılıyorkii acabaa bugun bende aldırayim en iyisi

ben hiç ovulasyon testi almadım ama belkıde dedıgın gıbı gununu tutturamıyoruz biz :S nasıl yapılıyorkii acabaa bugun bende aldırayim en iyisi

al cnm al biz eczaneden aldık 2gün sonra anca geldi ismi PREDİCTOR.walla bende ilk kez kullancam heyecanlıyım açıkçası.

cnm inş sen bu ay hamiş olursun inşallahhhhh.... ben bu ay yumurtlama günümü öğrenim ozmaan belime yakı diye bişe varmış eczanelerde ondan alıp yapıştırcam onunda faydasını gören çok olmuş bu ay tam teşkilat hazırlancam :):)

inşallah be cnmm inşallahhhh nerde o günler dicem ama hadi demeyim yine bellimi olur çat kapı geliverir benim bebiş :) ama cnmmmm dikkat et o yakı feci yakar :)) tamam sen teşkilatı hazırla uygula sonra bana ve hepimize o güzelllllll haberi verrr

ayen canım hayırlısı olsun.öbür aya kısmet. zaten insan ilk adet olduğu gün üzülüyo. sonra diğer aya umutlanmalar başlıyo. umut dünyası işte.daha vakti değilmiş heralde.bnmde yakındır adet olmam. bu ayda 10 günlük soğan kürünü yaparım artık.sonrada incir kürü.sonra bal-tarçın-çörekotu. sen incir kürü ve bal tarçın ç.otunu yaptınmı?acaba bu ay yapsak olur mu inciri

evt cnm naapalım umut hiç bitmiyor... belki olmassın adet belli olmaz???? hayır cnm hıc yapmadım ben onları nasıl yapılıyor onumu yapsakkı???

evt cnm naapalım umut hiç bitmiyor... belki olmassın adet belli olmaz???? hayır cnm hıc yapmadım ben onları nasıl yapılıyor onumu yapsakkı???

incir kürü yumurta çoğaltyıomuş.bal tarçın çörekotu da öyle. yakı var. bir sürü şey var.artık kafayı yemek üzereyim.

incir kürü yumurta çoğaltyıomuş.bal tarçın çörekotu da öyle. yakı var. bir sürü şey var.artık kafayı yemek üzereyim.

bendeeeeeeeeeeee :) inciri biliyorum da bal tarçın çörekotu nasıl yapılıyorr 10 gunluk sogan kürü yapılırken yapsak olurmukiii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…