kızlar 3 gün anca dayandım içemiyorumm ben soğan suyunuuu çok üzgünüm yaaaa öğürmekten kendimi sıkmaktan midem ağrıyooooo(((((((((
Canım,işe yaraması için en az 15 gün düzenli olarak içmen gerekiyor.Biliyorum,zor ama ben şöyle denemiştim.İçerken kesinlikle yudum yudum içme.Kokusunu almadan içersen daha rahat olur çünkü.Bunun da tek yönteni bir dikişte içiverip bitirmek.
allah yardımcın olsun canım ben bir hafta denedim ama yapamadım inşallah sen yaparsın soğan kürünü allah şifa versin .........amin
bal tarcın çörekotuu iğrenççç yaa... soğan suyu çook güzell bunun yanındaa
Kızlar biliyorum,ister soğan olsun ister çörek otu...Damak zevkine uygun oldukları elbette söylenemez ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır derler.İşte,artık yapabildiğiniz kadar yapmaya,devam etmeye çalışın.Ayrıca şunu da söylemeliyim.Bu işin başlangıcı.Allah'ın izniyle hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda bu sefer de süt arttırıcı karışımlardan içmek gerekecek.Benim sütüm başta azdı mesela,sonra çoğalsın doya doya emzireyim diye neler çektim.Bu sefer de öyle bir arttı ki,fazla yağlandı sütüm,topaç gibi oldu kerata.Anlayacağınız bu işler bitmek bilmiyor.İnşaallah güzel haberlerinizi alacağız buradan,moraller tam olsun.Bu önemli.Bu ay olmazsa bir sonraki ay...Allah bilir en doğru zamanını.Siz hiç sıkmayın kendinizi.Pozitif düşünün,elbet birgün zamanı gelince olacak deyin.Boşuna yazmıyorum bunları buraya.Psikoloji de önemli.
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
ne kadar güzel duygularını paylaşmışsın cnm ya sağol.
senin keratanıda Allah sana bağışlasın,korusun,güle güle büyüsün...
ben bgn adet oldum.soğan kürü ilk ayda işe yaramadı bende.demekki doğru zaman değilmiş. allah biliyor en hayırlı zamanı.
ayrıca arkadslar adetim soğan suyunu ıctıkten sonra erken gelmişti normalde cok duzenlıyken ve 6 gün sürerdi.. bu adetim 3 gün sürdü iki gün yoğun oldu soğan suyu adetimi değiştirdi
sogan kurunu kullanipta hamile kalan arkadaslar sizlerin kac senedir bebegi olmuyordu ogrenebilirmiyim acaba???bu benim icin onemli bir detay cevaplarsaniz sevinirim....