Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar 3 gün anca dayandım içemiyorumm ben soğan suyunuuu çok üzgünüm yaaaa öğürmekten kendimi sıkmaktan midem ağrıyooooo (((((((((

kızlar 3 gün anca dayandım içemiyorumm ben soğan suyunuuu çok üzgünüm yaaaa öğürmekten kendimi sıkmaktan midem ağrıyooooo (((((((((

Canım,işe yaraması için en az 15 gün düzenli olarak içmen gerekiyor.Biliyorum,zor ama ben şöyle denemiştim.İçerken kesinlikle yudum yudum içme.Kokusunu almadan içersen daha rahat olur çünkü.Bunun da tek yönteni bir dikişte içiverip bitirmek.

allah yardımcın olsun canım ben bir hafta denedim ama yapamadım inşallah sen yaparsın soğan kürünü allah şifa versin .........amin

çok zor be cnm walla dayanamadım demin yaptım içtim yine bir şeye başlayınca bırakmakta saçma oluyo googleden faydalarına baktım soğan suyunun yok yok maşşallahh o yüzden okuduktan sonra gittim yaptım içtim

allah yardımcın olsun canım ben bir hafta denedim ama yapamadım inşallah sen yaparsın soğan kürünü allah şifa versin .........amin

amin cnm sağol allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh ya bende yapamıyorumda okuyup okuyup etkileniyorum işte bir sürü faydası varmış .eşim yapma boşver diyor ama işte nebileyim offfff ağzımın koktuğunamı yanayım ewin leş gibi koktuğunamı yanayım midem mahvoluyo onamı yanayım bilemedim

Kızlar biliyorum,ister soğan olsun ister çörek otu...Damak zevkine uygun oldukları elbette söylenemez ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır derler.İşte,artık yapabildiğiniz kadar yapmaya,devam etmeye çalışın.Ayrıca şunu da söylemeliyim.Bu işin başlangıcı.Allah'ın izniyle hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda bu sefer de süt arttırıcı karışımlardan içmek gerekecek.Benim sütüm başta azdı mesela,sonra çoğalsın doya doya emzireyim diye neler çektim.Bu sefer de öyle bir arttı ki,fazla yağlandı sütüm,topaç gibi oldu kerata.Anlayacağınız bu işler bitmek bilmiyor.İnşaallah güzel haberlerinizi alacağız buradan,moraller tam olsun.Bu önemli.Bu ay olmazsa bir sonraki ay...Allah bilir en doğru zamanını.Siz hiç sıkmayın kendinizi.Pozitif düşünün,elbet birgün zamanı gelince olacak deyin.Boşuna yazmıyorum bunları buraya.Psikoloji de önemli.

ne kadar güzel duygularını paylaşmışsın cnm ya sağol.
senin keratanıda Allah sana bağışlasın,korusun,güle güle büyüsün...

Son düzenleme:

nasıl bi kürmüş yazarmısın lütfen..

ben bgn adet oldum.soğan kürü ilk ayda işe yaramadı bende.demekki doğru zaman değilmiş. allah biliyor en hayırlı zamanı.

10 gun daha dene bakalım... ben bal tarçın yiyorum 3 gündür kasıklarım ağrıyor nedense

ayrıca arkadslar adetim soğan suyunu ıctıkten sonra erken gelmişti normalde cok duzenlıyken ve 6 gün sürerdi.. bu adetim 3 gün sürdü iki gün yoğun oldu soğan suyu adetimi değiştirdi

ben bgn adet oldum.soğan kürü ilk ayda işe yaramadı bende.demekki doğru zaman değilmiş. allah biliyor en hayırlı zamanı.
ayrıca arkadslar adetim soğan suyunu ıctıkten sonra erken gelmişti normalde cok duzenlıyken ve 6 gün sürerdi.. bu adetim 3 gün sürdü iki gün yoğun oldu soğan suyu adetimi değiştirdi

kızlar illa hamile kaacağım diye içmeyin.bu sadece içini temizliyormuş kişinin.
ben hamile kalmayı düşünmediğim zamanlarda hiç bu kadar belim yumurtalıklarım ağrılarım olmazdı sadece regli sancım olursu o. ben ne zaman hamile kalmak için uğraşılara geçtim walla bütüüün saçma sapan durumlar erken gelmeler erken bitmeler ağrılar hepsi oldu bunlar sadece ve sadece psikolojik ben artık kesinlikle ve kesinlikle inanıyorum her şeyi kendi kafamızda kendimiz yapıyoruz buradan okudukça her şeyden etkileniyoruz. size tavsiyem kendinizi çok dinlemeyin.yani demem oki soğan suyu değil kendimiz değiştiriyoruz adetimizi oda ne yapsın yazık şaşırıyooo ...

Kızlarrrr.......Soğan suyu,kürü,balı,tarçını derken kafalar iyice karışmış gözüküyor.Ben bildiklerimi paylaşayım sizlerle,siz de ona göre değerlendirin.Bunları bilmemin sebebi bizzat denemiş olmam.Soğan kürü kullanıldıktan sonra akıntı,regl takvimindeki ufak sapmalar,kasık ve bel ağrıları görülebiliyor.Soğan suyunun antibiyotik etkisi yüksek.Bu da üreme organları,yumurtalık kanalları,idrar yolları ve böbrek gibi bölgelerde iltihap söktürücü özelliğe sahip olmasını sağlıyor.İltahap boşaltım yollarıyla vücuttan atılırken de ağrı,sızı,akıntı gibi şikayetler olabiliyor.Bal ve tarçın vücut direncini,bağışıklık sistemini güçlendiren özelliklere sahip.Çörek otu,östrojen hormonunun salınımını arttırıyor,konuyla alakalı olan kısmı bu diye sadece bunu yazdım.Daha birçok faydası da var çörek otunun.Yalnız buradaki en önemli nokta şu;herşeyin fazlası nasıl zararlı ise,fayda sağlayacağım derken olayı abartıp zarara yol açmak ta mümkün.O yüzden kendinizi kaptırıp dozları yüksek tutmayın.

sogan kurunu kullanipta hamile kalan arkadaslar sizlerin kac senedir bebegi olmuyordu ogrenebilirmiyim acaba???bu benim icin onemli bir detay cevaplarsaniz sevinirim....

ben bundan 6 ay evvel sadece 1 ay denememe rağmen ilk ayda hamile kaldım yalnız ne yazık ki kalbi atmadığı için 7.haftasında aldılar
ve ben de polikistik over var neysee şuan yine denemeyi düşünüyorum ayrıca yumurta takibi de yaptırıcam kasım başı klomen le beraber başlayayım diyorum...(bu arada ilk hamileliğimde ben sadece günde 1 kere fln içiyordum öyle saatli fln diil... malüm çalışınca)

sogan kurunu kullanipta hamile kalan arkadaslar sizlerin kac senedir bebegi olmuyordu ogrenebilirmiyim acaba???bu benim icin onemli bir detay cevaplarsaniz sevinirim....

Ben kullandıktan 2 ay kadar sonra hamile kalmıştım canım.Öncesinde 3 sene yapmamıştım ama bilinçli olarak,doğum kontrol hapıyla korunuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…