Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun sabah cok hafif kanlı akıntı oldu bende pembemsıydı daha sonra yıne normale dondu akıntım ılk defa böle bişe oldu bendee soğan küründenmi acabaa???
adetinin üzerinden kaç gün geçti yada adetine kaç gün var bilmiyorum ama senide ümitlendirmek istemiyorum bebek yerleşirken böyle kanamalar oluyormuş inşallah yerleşme kanamasıdır.kişiden kişiye değişiyormuş kiminde çok az oluyormuş kiminde birazcık fazla. inşallah bebek vardır.birde ben soğan küründen olduğunu sanmıyorum...
benım adetıme 3 gun var ya ıns oyledır ozaman yaa ilk defa bole oldu bende
ne kadar zamandır istiyorsunuz bir problem varmıydı sende yada eşinde...
bu forumda okudunmu benım gıbı olan ?? cnm tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın... bir bucuk sene once 3 aylıkken bebegımın kalbı durdu kurtaj olmak zorunda kaldım 1 senedırde olmadı doktor hıc bı sorun yok bekle olur demıstı bakalım beklıyoruz işte.. peki ya sen?? varmı bi sorun??
cnm yerleşme kanaması adı altında okudum ewet.kürtaj olmana üzüldüm.ama doktor bir sorun yok dediyse içini ferah tut Allahın izniyle olur inşallah.
biz 3 senedir istiyoruz.
bizim sorunumuz spermlerden dolayıydı geçen sene varikosel ameliyatı oldu eşim.doktor iyileştiğini ameliyatın sonuç verdiğini söyledi artık sağlıklı çiftsiniz her an bekleyin demişti hala beklemedeyiz.şükürler olsun bende bi sorun yok ama ben yinede kürleri yapıyorum işte :) bakalım ne zaman gelcek bizim bebeğimiz.hayırlı uğurlu gelsin hepimize...
inş bebegıne en kısa zamanda kavuşursun cnmm içten diliyorum bunu.... ee sen kürler yapıyosun ama birde eşine yap destek için iyi olur mesela keçiboynuzu kürünü yap ben yaptım eşime
sağol cnmmm sağol inşallahhh Allah senide bebeğine sağlıklı sıhatli kavuştursun inşallah her isteyene versin.
walla kür olarak değilde cnm bal ceviz fındık fıstık böyle şeyleri yiyor eşim.ameliyattan önce yaptık keçiboynuzu kürünü hatta hergün kendisi yaptı içti sonra varikosel çıktı meydana boşuna yapmışız meğer.şimdi ben kendime yapıyorum faydası var zararı yok diye ama eşim bende keçiboynuzu kürü yapayım demedi hiç bende açıkçası hiç yap demedim zaten sıkmak istemiyorum.işte dediğim gibi fındık fıstık bal bunlarda faydalı o şekilde yiyor. aslında kürlerede inanmıyorum veren Allah veriyor.ben sadece vesile arıyorum işte ne bileyim yani burda okudukça yapasım geliyor
tabıkı cnm bu kürler sadece bi vesile inş bu soğanda bizim bi vesilemiz olurr allahın izniyle... soğan kürünü yapmaya basladın ve sakın bırakmıyosn tammı alışırsın ben sımdı olsun yine icerım okadar yanii :) tiksinerek içme güzel şeyler düşün içini temizlediğini düşünn
cnm bnm sağol ilgilendiğin için inşallah vesile olur be arkadaşım.ewet başladım bırakmıycam inşallah tadı çok kötü ama olsun :) burnumu tıkadım bi harekette içtim walla ama napayım olsun. Aynencim sonra bizde alışkanlık yapıyormuş bu soğan suyu düşünsene eşimizle yemeğe gidiyormuşuz dışarıya garsonun içeçek ne alırsınız sorusuna '' ben bi soğan suyu alabilirmiyim'' diyormuşuzz :)) ayyyy işin espirisi cnm ya:)) tmm cnm güzel şeyler düşünerek içimi temizlediğini düşünerek içicem heee ben birde zayıflattığını duydum birde zayıflatsın diyerek içicem :)
valla neden olmasın :) cnmm soğan suyu iştahı kapatıyo bu doğru kilon fazlamıı senin
tadı çok kötü nefes almadan bi dikişte için bayanlar walla midem yerinden oynadı içerken.
anladım cnm... şimdide hiçç akıntım olmuyor anlamadım ben adet olacak olsaydım gelırdı dımı pembe akıntının ardına
% 100 bende böle hissedeceğim.....kusmazsam iyi..
inş cnm bebiş vardır yok canm o akıntı olurken hafif agrım oldu sonra gectı sadece cok şiddetli başım ağrıyoor başkada hiç bişeyimm yokk :S
ayencim hadi inşallah diyelim. bende yerleşme kanaması olduğunu duymuştum hamilelerde pembe veya kahverengi akıntı oluyomuş bazılarında. inşallah öyledir. senin soğan kürü bitmiş miydi. belki kürden de olabilir ama.