adetime 5 gün var daha ama olsa çıkardı heralde azcık silik de olsa. bir de hiç belirti de yok. o yüzden umutsuzum. zaten artık alıştım olma ihtimalini görmüyor gibi birşeyim.ne diyeyim allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlat versin isteyen herkese.
cnm her testte sılık cızgı cıkmaz bazısındada gebe deılsındır sılık cıkar umutlanırsın mesela ben gecen ay adetıme 5 gun kala yapmıstım test sılık cızgı cıktı cok umutlanmıstım ama hamıle deılmısım adet gunun gecene kadar cok teste guvenme benımde adetıme 4 gun var test fln yapmadım yanıltır dıye?? adet belırtılerın varmı???
1 senedır olmuyor dıye cok erken vazgecmıssın burda kac yıldır olmayanlar var ve onemlı bı rahatsızlıgın yok neyseki... vaktı gelmemıstr benımde 1 senedır olmuyor umutsuz olmaaa :) ıns hamiş haberlerımızle olucaz burdaa mutlaka yaz adetın gecerse fln
haklsın valla çok erken vazgeçiyorum millet 7 -8 sene bekliyo o konuda.ama insan bir yerde umutlarını kaybedince böyle konuşuyo.yanlış aslında ama ne biliyim işte.allah başka dert vermesin halimize bin şükür. dediğin gibi zamanı var ne yapsak boş.allah biliyor ne zaman vereceğini.ondan gelen her şeye razıyım. haber veririm cnm adet olduğumda. inş. senin olmuştur bu ay.sende haber ver
ayen 1986 ve
gonce
merhaba yazdıklarınızı okudum.. Işlh yakın zamanda kavuşursunuz dileklerinize
size şey sorucam, ilaç tedavisindeykende soğan kürü yapılabiliyomu ?
Yani adetin 5. Günü hem klomen ( ki oda 5 gün kullanılıyo etti 5+5 etti adetin 10. Günü) adet bitiminde 7. Günde soğan suyu
ikisi aynı ay da nasıl etkileşim oluyo kullandınız mı böyle ?
arkadaşlar bu soğan kürü nasıl bişi ya nası yapılıyo
bende yeni araşştırıyorum bebek isteyene falan faydalıymış... bide içilebilse...
peki nasıl hazırlanıyo ve nasıl kullanılıyor günde kaç bardak nekadar içiliyo
tadı kotu degılll tıksınerek bakma bence alısıyosun benım mıdem cok hassastır ama ben bıle cok kolay ıctım sımdıdenn afıyet olsuun :)
öyle mi diyosun...
işallah ... adetin bugun 4.günündeyim, bittikten 7 gun sonramı başlaym