Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

cnm her testte sılık cızgı cıkmaz bazısındada gebe deılsındır sılık cıkar umutlanırsın mesela ben gecen ay adetıme 5 gun kala yapmıstım test sılık cızgı cıktı cok umutlanmıstım ama hamıle deılmısım adet gunun gecene kadar cok teste guvenme benımde adetıme 4 gun var test fln yapmadım yanıltır dıye?? adet belırtılerın varmı???

hiç bir belirti yok.göğüslerimde ağrı bile yok ki o olurdu normalde. prlktn hapı kullandığım için ağrımadı heralde.doğru diyosun daha erken test yapmak için ama ne biliim işte ümidim yok hiç.1 senedir hiçç hamile kalamadım ya zor bir ihtimal gibi geliyor. bir de hamilelikte muhakkak vücudun bir yerde tepki vererek belirti vereceğine inanıyorum bende de tek bir belirti bile yok. kısmet artık gerisi..

1 senedır olmuyor dıye cok erken vazgecmıssın burda kac yıldır olmayanlar var ve onemlı bı rahatsızlıgın yok neyseki... vaktı gelmemıstr benımde 1 senedır olmuyor umutsuz olmaaa :) ıns hamiş haberlerımızle olucaz burdaa mutlaka yaz adetın gecerse fln

haklsın valla çok erken vazgeçiyorum millet 7 -8 sene bekliyo o konuda.ama insan bir yerde umutlarını kaybedince böyle konuşuyo.yanlış aslında ama ne biliyim işte.allah başka dert vermesin halimize bin şükür. dediğin gibi zamanı var ne yapsak boş.allah biliyor ne zaman vereceğini.ondan gelen her şeye razıyım. haber veririm cnm adet olduğumda. inş. senin olmuştur bu ay.sende haber ver

prolaktin hormonu yüksek bnm. ilaç kulanınca düşüyor.

anladım tatlım ben ıyı haberde olsa kotu haberde olsa burda yazcam mutlaka olmassada dıger ay adete 10 gun kala yapılıyor ya onuda yapıcam hayırlısı artıkk

soğan kürüm bitti adetime 4-5 gun var basımda agrı var ıkıgundur göğüslerimde aşırı şişlik ve hassaslık var hamile olabilirmiyim bu baş agrısı normalmi acaba yasayan varmı böyle?

ayen 1986 ve
gonce

merhaba yazdıklarınızı okudum.. işlh yakın zamanda kavuşursunuz dileklerinize
size şey sorucam, ilaç tedavisindeykende soğan kürü yapılabiliyomu ?
yani adetin 5. günü hem klomen ( ki oda 5 gün kullanılıyo etti 5+5 etti adetin 10. günü) adet bitiminde 7. günde soğan suyu
ikisi aynı ay da nasıl etkileşim oluyo kullandınız mı böyle ?

Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.

Not:Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

ibrahim saraçoğlu'na yollamış olduğundan mail cevabı.
ne zaman başlamalıyım ne kadar zaman zaman soruma cevaptı.
bende bu ay başlayacağım.

cnm bence ilaçla da yapılabilir sonuçta bu doğal bişey. Ama isterse dr una sorup öyle kullan

peki nasıl hazırlanıyo ve nasıl kullanılıyor günde kaç bardak nekadar içiliyo

1,5 bardak klorsuz suyu kaynat. sarı soğanı soy dörde bölüp suyun içine at ve 5 dk kaynat.ılıdıktan sonra bir bardak iç.sabah akşam günde 2 kere 15 gün boyunca kullanıcaksın.

bugun sabah cok hafif kanlı akıntı oldu bende pembemsıydı daha sonra yıne normale dondu akıntım ılk defa böle bişe oldu bendee soğan küründenmi acabaa???

tadı çok kötü nefes almadan bi dikişte için bayanlar walla midem yerinden oynadı içerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…