canım benim bugün 8.günüm soğan suyundaakannehir
Üst üste 1 ay bal-tarçı çörek otu ve 1 ay soğan kürü kullandım.
Bal tarçın çörek otu adetimi düzenledi,soğan kürü kullandığım ay da hemile kaldım regl olmadım...
canım eğer kistin vardıysa ve devam ediyorsa soğan kürünü 3 ay öneriyor saraçoğlu. bende ne yapacagım konusunda kararsız kaldım ama bir kürden diğerine atlamak istemedim, incir kürüne başlarsan o 21 gün sürüyor o yüzden aynı zamanda soğan kürünüde yapamazsın. ben 15 günlük ilk kürü bitirdim, şimdi adetimin son 10 günü tekrar yapmaya başlayacam soğan kürünü,3 ay düzenli yapmak istiyorum. olmazsa soğanın 3 aylık kürü bitince incire başlarım bende. bu arada soğanı nasılsa adete 10 gün kala yapacağım için o zamana kadar boş kalmayayım dedimsabahları bal tarçın çörekotunu yiyorum 1 çay kaşığı. fazlası kist yapar diye akşam yemiyorum. öğlen adaçayı içiyorum 1 bardak. akşamda civanpeçemi aslanpençesi adaçayı karışımı. geçen ay adetimde düzensizlik oldu diye bonlara başladınm, yumurtlamaya kadar kullanıp bırakacağım bakalım. umarım sana bir fikir vermiş olurum.
bu topiğe daha evvel de yazmıştım. kist problemim vardı, soğan doğum kontrol hapından daha etkili bişey. adetinizi de düzene sokar, rahminizi temizler. benn 7 aylık hamileyim. inşallah herkes faydasını görür. kullanımı konusunda i.saraçoğlunun kendi sitesine bakın herkes herşeyi söylüyor.
bu topiğe daha evvel de yazmıştım. kist problemim vardı, soğan doğum kontrol hapından daha etkili bişey. adetinizi de düzene sokar, rahminizi temizler. benn 7 aylık hamileyim. inşallah herkes faydasını görür. kullanımı konusunda i.saraçoğlunun kendi sitesine bakın herkes herşeyi söylüyor.
kahvekolik canım sen nasıl yaptın soğan kürünü 15 gün içince ara verdinmi ikinci adeti görmeden 10 gün daha için deniyo bu nasıl olacak toplam 25 günmü içiliyor.
tesekkurederım cevapladıgın için ama ben hala bır sonuc alamadım3 ay uygulanacak ilk iki ay adete 15 gün kala son uygulama adete on gün kala yapılıyor
2 bardak klorsuz kaynayan suya 2 orta boy kurusoğanı sadece en dış kabuğunu çıkardıktan sonra 4 bölüp atıyorsun ağzı kapalı 7 dk kaynat ılık hatta biraz sıcağa yakınken iç
günde iki defa aralarında en az 4 saat olacak şekilde ve her defasında taze yapılması kaydıyla uygula
pko fln hakgetire yok oluyo denedim sende kurtulursun ve evladına kavuşursun inş.
yemeklerden yarım saat önce yani aç karnına içmen gerekli