Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benimde 3+3 cm 2 adet çikolata kistim var. bu ay ilk kez soğan kürünü uyguladım . ilk defa ağrısız ve ilaç almadan bir regl geçirdim. yarın doktor kontolüm var. işe yarayıp yaramadığını göreceğim. ama yakın bir arkadaşım soğan kürü ile hamile kaldı. bir tanıdığım ise kistlerinden kurtuldu ve ameliyattan döndü.... uygualamak ta fayda var diye düşünüyorum...

canım soğan kürünü 15 gün yaptıktan sonra ara verdinmi kaç gün arası oluyo diğer adeti görmeye başlamadan önce

kahvekolik canım sen nasıl yaptın soğan kürünü 15 gün içince ara verdinmi ikinci adeti görmeden 10 gün daha için deniyo bu nasıl olacak toplam 25 günmü içiliyor.

kahvekolik canım sen nasıl yaptın soğan kürünü 15 gün içince ara verdinmi ikinci adeti görmeden 10 gün daha için deniyo bu nasıl olacak toplam 25 günmü içiliyor.

kızlar benimde yumurtalıkta kistim vardı adet görünce geçer dediler ben gebeliği beklerken adet bekledim sonra tabi adet gördüm sonrada soğan kürünü uyguladım ve bir dahaki ay adet görmedim ve sonraki ayda inşallahgörmeyeceğim çünküüüü hamileyim.
denemekten zarar gelmez deneyin derim.

ben aynen i.saraçoğlunun dediğini yaptım aynen kopyalıyorum bak. kim ne derse desin, sen onun dediğini yap.

Kür 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

kızlar unutmayınki soğan kürü içinizdeki mikropları temizliyo kumurtalıklarınızın oluşup çatlaması içinde mutlaka incir kürü yapmanız şart.

kızlar bana pcos için doktor glifor verdi diğer ay gliforu içerken soğan kürünün uygulasam tepkime yapar mı? zararlı olur mu?

tesekkurederım cevapladıgın için ama ben hala bır sonuc alamadımo nedenle baya bır uzgunum napalım nasıp degılmıs artık ümidi kestım gıbı bısı oldu bende

Mrb arkadaslar soğan kürünü ben sivilce için
kullanmıştım ve çok faydasını gördüm birde benim
aile büyüklerimden duydugum adetin bittikten sonra
ince belinize yakı çekiyorsun ve enaz bi hafta
kalacak bunu yapan enaz 7-8 kisi biliyorum ve
hep hamile kaldılar ve birde bu sıralarda çamaşır suyu
kullanmayın bi doktordan duydum

tam tamına 208 sayfayı aralıksız okudum 10 gündür herhalde.okurken soğan kürüne başlamaya karar verdim bügun 8. günüm okurken daha çok hırslandım çünkü.bir sürü arkadaş var
bblau
,londralı,
kahvekolik
,sevdam dı sanırım,
hasankeyf
daha ismini unuttuğum birçok kişi bunların hepsi ya soğan kürü kullandığı ay yada 2. ayında hamile kalan arkadaşlar.
ne farkettim pcos olmayanlar hemen hamile kalmış ,ciddi pcos olanlar ise daha kalamamış hatta reglyde gecikme olmuş bazılarında.
anladımki ciddi pcos hastalığı olanlar 2-3 ay kürü denemeli bende onlardanım bu arada.
saraçoğlu soğanı yapın rahmi temizleyin sonra incir kürü yapın demiş resmen sıkça sorulan sorulara verdiği cevaptan gördüm.
şimdi gelelim benim soruma dikkat ettim pcoslularda incir kürü pek kist yapmamış ama sağlıklı olanlarda KİST YAPMIŞ
GEÇENLERDE SARAÇOĞLUNU SEDA SAYAN PROGRAMINDAKİ TARİFİNİ GÖRDÜM İNCİR+HAVUÇ KÜRÜNÜ VERDİ SANIRIM HAVUCU EKLEMESİNİN SEBEBİ KİST YAPMASIN YUMURTA ÇATLASIN DİYE.
SAYFASINDA SORDUM ONA AMA CEVAP YERİNE TEL NUMARASI VERMİŞLER ARAYIN DEMİŞLER DAHA ARAMADIM AMA.
BENDEDE YUMURTLAMA SORUNU VAR PROGESTERON 0.39 ÇIKTI ÇOK DÜŞÜK YANİ BEN YUMURTA OLUŞSUN İSTİYOM HAVUÇ EKLERSEM GELİŞMEDEN ÇATLAR DİYE KORKUYOM ONU SORACAM.

Bu arada 3 ay klomen denedim ilk ay rahim hazırlık yapmış duvar kalınlaşmış ama olmadı.prolaktin yüksek dedi doktor hap verdi onunla dene dedi.2. Ay azıcık kanamam geldi 1. Gün onu kabul ettik başladık klomene tam gelişmedi yumurta ilişkide düzenli olamadı gitti o ayda.
3. Sündede aynı şeyi yaptı azıcık adeti ilk gün kabul ettik başladık klomene o aradada beyaz soğanı sumakla yedim 3. Gün boyunca 7. Günümde bi regly oldum allah allah içimden neler çıktı neler dedim oluşan yumurtada kesin gitti ve adetim 12 gün sürdü ilk 7 gün az sonra çok olarak doktora gittim tabi yumurta yoktu kesin o kanamayla gitti neyse sonra bu sayfayı buldum okumaya başladım doktorada ben ara verecem bıktım klomenden dedim tamam dedi.işte başladım soğanı sayfaları okuya okuya 8. Günüm bugün bakalım neler olacak.

Ha bu arada midede sorun var bende onun için 4 gün bir dene içtim midem alışsın diye sonra 2 ye çıkardım şükür midem ağırmıyo ama bu günlerde midem kötü olmasın diye şurupta içiyom.midem şu an öenmli değil şu soğanı 15 güne tamamlamam önemli zaten.
Soğan bitsin 3 gün dinlenecem regly olayım olmayayım incire başlayacam hemen.bakalım artık kısmet

yazacak o kadar şey varki yaz yaz bitmiyor.okuduklarımdan şunu anladım herkesin bi tanıdığı soğanı kullandıktan 1-2 ay içinde hamile kalmış stresi az olan önce çok olan sonra hamile kalmış stres EN DÜŞÜK DÜZEYDE olmalı yani.benimde sivilcelerimde azalma oldu bu arada inşallahta zayıflatır bu soğan.haftada 2-3 günde yürüyüş yapıyom zayıflayayım diye bakalım sonuç ne olacak.

hiranur bu arada okuduğum kadarıyla tıkalı tüpler için kimse bi şey dememiş soğan için genellikle rahmi temizlemesi için denilmiş.

Son düzenleme:
bende sogan kuru kullandım sabh aksm sabh 2 bardklık kaynatım ıctm sabah aksam ve ben maysta kımyasl gebelık yasadım ve nısan ayında yıne sogan kuru yapmıstm ama o malesef kımyasal gebelık oldu hazıran ayında yıne yapyım ıctım temmuz ayındada 3 yada 5 gun bal corek otu tarcın karısımı yaptm sabah aksm bır kasık yedım ve sımdı cok sukr kı 1 ay 10gunluk hamıleyım ınanarak yapın ve ıcın tadı hıc kotu degıl ve ıcınızı temızlıyor buna ınann arkadaslar ben soganın faydasını cok gordum ınsallh sızlerde gorursunuz ama yapın 1 ay hc bısey kaybetmez aksıne kazancaksnız dualarım sızınle

bu arada benim 8. günüm ama çok fazla belirtim yok akıntı çok ama çok az var açık renkli ve azıcık.bu bence iyi değil gibi umarım 15 günün sonuna doğru akıntım artar.hani bazı kişilerde çok akıntı olmuş, kahverengi olmuş bu bence rahiminin temizlendiğinin işaretidir.beni etkilediği tek şey inanılmaz şişkinlik yapıyor olması çekecez artık.

yazacak ne kadar çok şey varmış.bişey daha aklıma geldi londralı arkadaş bu kürleri uygularken yumurtlama testi alarak takibini yapmıştı.londralı arkadaşım kullandığın testler idrarla yapılan testlermi, bende ondan kullanıyordum doktor bana dediki sizde pcos var lh ani yükseliş yapar sizi yanıltır güvenmeyin lh testlerine dedi.hakikatende öyle oldu testlerde çift çizgi kopkoyu dedim doktora hemen progesteron testi yapalım dedi sonuç 0.39 du o ay hiç yumurtlamamış bile ama lh testleri çift çizgi çıkıyordu o günlerde.
oyüzden pcos olanlar lh olan idrar testlerine pek güvenmesin.ben tükürükle olanlardan alacam biraz pahalı ama ne yapalım bebiş için.kullanan varmı nasıl memnunmusunuz.

bide şu klomen haplarını 3 aydır kullanıyorum4-5 kilo aldım sizede böyle şeyler oldumu.kilo aldırdımı ilaçlar gel şimdi o kiloyu ver,umarım soğanla verebilirim.

kızlar benimde 1 oğlum var bende 2 yıldır hem tedavi grdüm hem bitkisel kürler yaptım olmadı ama size tavsiyem rahim flimini muhakkak çektirmelisiniz benim rahim fliminde 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldım oda bende yumurta gelişmiyo gelişse ilaçsız çatlamıyordu ona ragmen beklenmedik bir anda 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…