yazacak o kadar şey varki yaz yaz bitmiyor.okuduklarımdan şunu anladım herkesin bi tanıdığı soğanı kullandıktan 1-2 ay içinde hamile kalmış stresi az olan önce çok olan sonra hamile kalmış stres EN DÜŞÜK DÜZEYDE olmalı yani.benimde sivilcelerimde azalma oldu bu arada inşallahta zayıflatır bu soğan.haftada 2-3 günde yürüyüş yapıyom zayıflayayım diye bakalım sonuç ne olacak.
hiranur bu arada okuduğum kadarıyla tıkalı tüpler için kimse bi şey dememiş soğan için genellikle rahmi temizlemesi için denilmiş.
bende bu akşam soğan kürüne başlıyorum Rabbım inş. bu ay hamile olmamı müsade eder vakti gelmiştirde soğan da bahane olur, soğan kürüyle nekadar hamile kalanlar var, heycanla başlıyorum bu akşam soğan suyum hazır ilınsın içecem denemeyenler denesın ve burda paylaşalım ve birbirimize dua edelim inş. Rabbım hepimize evlat verir.......
Soğan kürü kullanırken hamile kaldım.
Hamdolsun bebeğim iyi, şu an 20. hafta içindeyiz...Düşük olmadı..
Kızlar sogan kürüne bu ay yenıden basladım 3 gun oldu baslayalı benım bır sorum olacak sızlere küçük tuvalate cıkarken yanma oluyormuydu kullanan arkadaslarım sızlerde bende cok oluyor acaba bu kotu mu ıyımı ve cok fazla akıntım var sureklı tuvalate cıkıyorum ılk kullandıgım da bu kadar olmamıstı:26: Inş bu defa hüsrana ugramamGelır artık bır bebıss
Ben bugun 15.gunu tamamladim.Ben de cok sIk tuvalete ciktim; ama bende yanma olmadi. Acikcai akintim sadece 10.gun oldu yogun, baska hic olmadi. Eger sen akinti goruyorsan bu iyiye isaret. Icin temizleniyor ve sifa buluyorsun demek ki
Kızlar sogan kürüne bu ay yenıden basladım 3 gun oldu baslayalı benım bır sorum olacak sızlere küçük tuvalate cıkarken yanma oluyormuydu kullanan arkadaslarım sızlerde bende cok oluyor acaba bu kotu mu ıyımı ve cok fazla akıntım var sureklı tuvalate cıkıyorum ılk kullandıgım da bu kadar olmamıstı:26: Inş bu defa hüsrana ugramamGelır artık bır bebıss
evet canım rahmin temizlenmesi için olduğunu biliyorumda hani belki tüpler içinde içip şifasını bulan olmuştur diye sormak istedim...
slm arkadasım ben tıkalı olan tüpler için süt maydonoz buharını duydum bır arastırın istersenız sogan kürü işe yararsa kıst gecer bebıse kavusursamve doktora gıttıgımde bır sorun kalmadı derse sut buharını yapmayacagım( tüplerımle ilgili bır sorun gorulmedı ama denemegı dusunuyorum sogan kürü sona erınce) suan beklemedeyım yanı ins hepımız sifamızı buluruz ALLAH ın izniyle
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel bır sabah:125:kızlar güzel bir ruya gördüm kızım olmustu rüyanda sanırım bılınc altıma fazla yerlestırdım:97: bebısı ama yinede inş bu rüya gercek olur bende sızınle paylasırım RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN
soğan kürünü yapan kimse kalmadı herhalde.benim adetim gecikti bakalım soğan dan dolayımı başka şey mi ama umutlu değilim nedense.1 gün gecikti zaten bi kaç gün daha bekleyecem bakalım artık
inş adetın gelmez tatlım hamus hbrlerını alırız umudunu sakın kaybetme moralını yuksek tut ve bebek olmuyacak dıye dusunme hatta bebegı aklından cıkar hıc ummadıgın zaman bebek gelıyormus inş oyle olur ben sogan kurunu yapmaya devam edıyorum bu gun 6 gunum bakalım bekleyek gorek ne olacak
canım zaten bu ay klomen kullandım ama doktor yumurta yok dedi baktım bu aydan umut yok soğana başladım.adet olup incirle devam edecem çünkü ayrıca klomen bi ay daha kullanacam incirle klomen bence aynı etkiyi yapıyor.ama reglim gecikince umutlanmışım farkında olmadan bu hafta yani test yaptım demin negatif çıktı bayağı üzüldüm demekki son bikaç gündür reglide olmayınca kafaya takmışım ondan herhalde çok üzüldüm.neyse kısmet artık gerçi önceki sayfalarda adetim gecikti diyen çok var soğan pcolularda bikaç gün adet geciktirmesi yapıyor bence.ama ben yinede çok umutluyum soğan ve incirden sonuna kadar yapacam inşallah.
umarım senin soğan suyu faslı sonucun hamilelik olur inşallah bana hemen yazarsında banada moral olur.pco varmıydı sende bu arada canım.