- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun itibariyle soğan kürüne başladımmmm :) inşallah sonuç verir
soğan küründe 10. günümdeyim son 5 gün kaldı inş. işe yarar rabbim yardımcımız olsun[/Qb
bende soğan kürünü uygulamaya başladım dün gece bizde 8 aydır deniyoruz olmuyor ayrıca kocişede keçiboynuzu içiriyorum
allahım inşallah vesile olur yarabbim de alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
arkadasim , basindan beri topigi okuyorum , herkes adetin 7. gunu baslaniyor diyor sogan suyuna{ benim adetlerim cok duzensiz eskide duzensizdi ama mart ayindan beri 45.47 gunarasai gelmaya basladi} bende aynen sizin yazdiginiz gibi gecen persembe yani adetime 15 gun kala basladim kure ilk defa deniyorum , dogrusu adetimi erken getirtir dusuncesiyle basladim ,yoksa bende kist falan yok aslinda, sadece adet gunumu belki erkene ceker dusuncesi 7 gundur sogan kurunu kullaniyorum ama ne akinti ne sivi hic 1 sey gelmiyor :-( sanirim bende ise yaramadi , size sormak istedigim su acaba kuru yarindan itibaren kesip , adetim geldikten sonraki 7. gun mu baslasam bilemedim ???.......3 ay uygulanacak ilk iki ay adete 15 gün kala son uygulama adete on gün kala yapılıyor
2 bardak klorsuz kaynayan suya 2 orta boy kurusoğanı sadece en dış kabuğunu çıkardıktan sonra 4 bölüp atıyorsun ağzı kapalı 7 dk kaynat ılık hatta biraz sıcağa yakınken iç
günde iki defa aralarında en az 4 saat olacak şekilde ve her defasında taze yapılması kaydıyla uygula
pko fln hakgetire yok oluyo denedim sende kurtulursun ve evladına kavuşursun inş.
yemeklerden yarım saat önce yani aç karnına içmen gerekli
arkadAslAr 6 aydir gercek anlamda istiyoruz 2.bebisimizi. duzensiz adetlerim vardi 6 ay oncesine kadar. kisacasi sogan kuru sayesinde adetlerim cok duzene girmisti son 6 aydir ve yumurtlamami takip ediyordum fakat hic tutmuyordu taki gecen ay birde incir kuru yapim dedim, sadece 4 gun yaptim incir kurunu diger gunlerde inciri oyle gunde 6,7 tane yiyordum uzerine ilik su iciyordum. bilmiyom ondanmi ama bu ay hamileyim. suanda cok yeni bir aylik ama sizinle paylasmak istedim belki bir faydam olur diye. dilerimki herkez bu guzel duyguyu yasar. bu arada sogan kuru pko hastaligimi tamamen ortadan kaldirdi. incir e baslamadan once doktorum progesteron hormonlarima bakti ve yumurtlama olmuyor duzgun demisti demekki incir yumurtlamayi gercekten gerceklestiriyormus.
arkadaşlar bu konu baya eskıde kalmış ama,soğan kürü kullanıp fayda gören oldu mu,hamile kalan :)) adeti düzene giren,merak edıyorum,lütfen cewap bekliyorum..bide ben soğan suyu içince adetim ne zaman sökülür acaba,tam bi adet olamıyorum da
selam arkadaşlar ben yeniyim bende bebek istiyorum 1 aylık evliyim ve polikistim vardı 6 ay ilaç kullandım şimdi 2 aydır adetim düzenli bu ay adetten sonra bende başlayacagım soğan kürüne bakalım ne olacakÜst üste 1 ay bal-tarçı çörek otu ve 1 ay soğan kürü kullandım.
Bal tarçın çörek otu adetimi düzenledi,soğan kürü kullandığım ay da hemile kaldım regl olmadım...