Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

geçen ay soğan kürü kullandım,8 aydan sosnra hamileyimmm,bence bu kürün etkisi oldu,içimi temizledi,sonrada bebişim geldi ,halamın kızıda içtiği ay hamiş kalmıştı,hiçbir yan etkiside olmadı,tavsiye ederim

soğan kürünün bir faydası olmasada zararı da olmaz diye düşünüyorum.boş durmaktan iyidir içip fayda görmeyi beklemek.bakalım bende bu ay adetim kendiliğinden gelecekmi kistim gidecekmi gibi sorular içindeyim :KK59: ay sonunda belli olacak allahın izniyle..

arkadaslar oncde yazdim defalarca buraya. allah Saracoglundan razi olsun 6 ay ugrastiktan sonra binlerce kez sukurler olsunki hamileyim. lutfen arkadaslar inanin ve bu kurleri uygulayin. ilk ay veya ikinci ay olacak diye bisey yok ama pes etmeyin duzenlice kurleri uygulayin. ben sogan kurunu 3 ay cok duzenli ictim 4.ay duzenli icmemis olsamda etkisini gosterdi pko hastaligindan kurtuldum. 2 gunde bir iliski kurun esinizle. hamis kalmadan onceki ay bi kac gun incir kuru yaptim sonrada incirleri alip alip oylece yedim uzerine her defa ilik su ictim. ac karnina genelde yedim. o ay hamis kalmisim suan daha henuz cok yeni hamileligim. biraz zorlu gececek hamileligim mide bulantilari gogus agrilari cekiyom ama bebisim sagligi icin her aciyi cekerim. sunuda belirtimki cok arastirma yaptim yumurta aki akintiyi gorur gormez iliskiyi her gun yaptik. bacaklarimi 15 dakika diktim havaya dogru. hamilelik testi icin cok erkendi 5. gun fakat goguslerimde aci, yanma ve en onemlisi gogus damarlarim bir harita gibi :) ortaya baya cikti. o an anladimki biseyler oldu. lutfen umudunuzu yitirmeyin. allah isteyen herkeze nasip etsin. bu benim ikinci cocugum olacak insAllah. 3 yasinda bir oglum var. ogluma hamile kalmadan once pko hastasiydim doktorum tedaviyle olur demisti fakat sukurler olsunki ilk gecede hamis olmustum. pko hastalari lutfen kilonuza cok dikat edin olumsuz etkiliyor kilo pkolari. allah sifa versin hepinize.

soğan kürünün etkisi var mı bilmiyorum ama4 sene uğraşmanın sonunda soğan kürü kullanmaya başladım demesinin 2 hafta sonrasında hamile olduğunu öğrenen arkadaşım 1 hafta içinde bebeği dünyaya getiricek inşallah..

ve arkadaşımn ablası için de aynı durum oldu. şimdi 4 aylık hamile...

Allah isteyen herkese yayırlı huzurlu bebekler nasibetsin inşallah........

adetim 2 ay gecikti bu ay ilk defa soğan kürüde yaptım yinede adet olmadım, bakalım yarın ilaca başlıcam sonra tekrar soğan kürüne devam edicem gibiii ???

soğan küründe 10. günümdeyim son 5 gün kaldı inş. işe yarar rabbim yardımcımız olsun[/Qb

bende soğan kürünü uygulamaya başladım dün gece bizde 8 aydır deniyoruz olmuyor ayrıca kocişede keçiboynuzu içiriyorum
allahım inşallah vesile olur yarabbim de alırız kucaklarımıza bebişlerimizi:KK49::KK49::KK49:

arkadaşlar bu konu baya eskıde kalmış ama,soğan kürü kullanıp fayda gören oldu mu,hamile kalan :)) adeti düzene giren,merak edıyorum,lütfen cewap bekliyorum..:KK34:bide ben soğan suyu içince adetim ne zaman sökülür acaba,tam bi adet olamıyorum da :KK43:

3 ay uygulanacak ilk iki ay adete 15 gün kala son uygulama adete on gün kala yapılıyor
2 bardak klorsuz kaynayan suya 2 orta boy kurusoğanı sadece en dış kabuğunu çıkardıktan sonra 4 bölüp atıyorsun ağzı kapalı 7 dk kaynat ılık hatta biraz sıcağa yakınken iç
günde iki defa aralarında en az 4 saat olacak şekilde ve her defasında taze yapılması kaydıyla uygula
pko fln hakgetire yok oluyo denedim sende kurtulursun ve evladına kavuşursun inş.:emir_bebek:
yemeklerden yarım saat önce yani aç karnına içmen gerekli
arkadasim , basindan beri topigi okuyorum , herkes adetin 7. gunu baslaniyor diyor sogan suyuna{ benim adetlerim cok duzensiz eskide duzensizdi ama mart ayindan beri 45.47 gunarasai gelmaya basladi} bende aynen sizin yazdiginiz gibi gecen persembe yani adetime 15 gun kala basladim kure ilk defa deniyorum , dogrusu adetimi erken getirtir dusuncesiyle basladim ,yoksa bende kist falan yok aslinda, sadece adet gunumu belki erkene ceker dusuncesi :-) 7 gundur sogan kurunu kullaniyorum ama ne akinti ne sivi hic 1 sey gelmiyor :-( sanirim bende ise yaramadi , size sormak istedigim su acaba kuru yarindan itibaren kesip , adetim geldikten sonraki 7. gun mu baslasam bilemedim ???.......

Son düzenleme:
arkadAslAr 6 aydir gercek anlamda istiyoruz 2.bebisimizi. duzensiz adetlerim vardi 6 ay oncesine kadar. kisacasi sogan kuru sayesinde adetlerim cok duzene girmisti son 6 aydir ve yumurtlamami takip ediyordum fakat hic tutmuyordu taki gecen ay birde incir kuru yapim dedim, sadece 4 gun yaptim incir kurunu diger gunlerde inciri oyle gunde 6,7 tane yiyordum uzerine ilik su iciyordum. bilmiyom ondanmi ama bu ay hamileyim. suanda cok yeni bir aylik ama sizinle paylasmak istedim belki bir faydam olur diye. dilerimki herkez bu guzel duyguyu yasar. bu arada sogan kuru pko hastaligimi tamamen ortadan kaldirdi. incir e baslamadan once doktorum progesteron hormonlarima bakti ve yumurtlama olmuyor duzgun demisti demekki incir yumurtlamayi gercekten gerceklestiriyormus.

Neresindensin Londranin Londrali ? :-)

arkadaşlar bu konu baya eskıde kalmış ama,soğan kürü kullanıp fayda gören oldu mu,hamile kalan :)) adeti düzene giren,merak edıyorum,lütfen cewap bekliyorum..:KK34:bide ben soğan suyu içince adetim ne zaman sökülür acaba,tam bi adet olamıyorum da :KK43:

Bende ayni dertten muzdaripimm :-(

yaa arkdaşlar soğan kürü demişsiniz hamile olanlar degilde sadece hamile kalmak isteyenler yazmış yorum bazıları soğan kürü tarifi istemiş cevap verenlerde yanlış vermiş yaaa bilmiyosanız soğan kürü tarifini saraçoğlunun sitesini açıp ordan alıp uygulayın boşuna zahmet çekmeyin...

kızlar ben soğan kürünü hiçbir yumurtlama problemim yokken kullandım. kullandıktan sonraki ay kaliteli bi yumurtam oldu. ama sonraki 3-4 ay boyunca yumurtam oluşmadı. soğankürünün etkisinden midir bilmiyorum. ama sizi bilgilendirmek istedim.
HİÇ BİR SORUNU OMAYANLAR BÖYLE KÜRLERİ KULLANMASINLAR, VÜCUDUN HORMONAL DENGESİNİ BOZABİLİYORLAR.

soğan kürünü ilk defa yaklaşık 4 gündür yapıyorum
adet günlerim fazlasıyla düzenli ama belki daha iyi gelir bebek yapmaya diye uyguluyorum
ama ramazan dolayısıyla sahurdan 2 saat önce içiyorum ve günde 1 kez :KK43:
orucu onunla açamam çünkü :KK56:
sorum şu olacak : soğan kürünü içtiğimden beri idrarım her daim çok koyu ve kokulu :18: bu normal mi?tamda yumurtlama günlerimdeyim hem de

İLDAİLDA idrarda soğan kokusu gibi bi koku oluyor, bu normal.

buarada bende artık hamileyim, bu kürün faydası oldumu bilmiyorum. bal-çörekotu-tarçın kullandığım ay oldu

Üst üste 1 ay bal-tarçı çörek otu ve 1 ay soğan kürü kullandım.
Bal tarçın çörek otu adetimi düzenledi,soğan kürü kullandığım ay da hemile kaldım regl olmadım...

meraba arkadaslar yaklaşık 8 ay önce pco hastası olduğumu öğrendim bunca yıl adEt düzensizliği yasıyorum hiçbi doktor buNu söylememişti belki evliliğimin 5.yılı diğilde daha erken bebek düşünürdüm neyse bebek istediğimde bikaç ay olmyınca kistimi öğrendim aptal doktorun biri bana kısır muamelesi yaptı çok üzüldüm ve hemen başka doktor aramaya başladım çok övülen bi doktora gittim oda aynı teşhis tabiki ama bana üzülmememi 10 hastasından 4 ünün bu kistte sahip olduğunu beklemicez ve hemen kontrolü ele alcaz dedi ilaç lara başladık 2 ay olmadı 3. ay soğan kürü yaptım ve Rabbime şükür hamile kaldım aslında doktoruma soğan kürünü çekinerek sordum oda bence psikolojik çünki o kürü herseye kullanıyolar insanların çoğu stresten kalamıyo hamile. ama o kürü yapınca rahatlayıp kalyolar benim fikrim bu dedi.biraz küre karşı inancımı kaybettim aslında en önemli şeyin yaparken inanmak olduğunu bildiğim halde ama ne kaybetcemki dedim ve yaptım bence herkez tüm kalbiyle inansın ve denesin derim Rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin amin....

arkadaşlar herkese merhabalar.ben 3 ay önce septum ve tüp problemlerim yüzünden laparoskopi ameliyatı oldum ve bir tüpüm hasarlı diğeri kapalıydı.şu an sol tüp sağlıklı ve açık görünüyor sağ tüpüm de açık ama hasarlı olduğu için pek şans tanımıyor doktorlar.acaba ben de bu soğan kürünü kullansam faydası olurmu? okuduğum kadarıyla çoğunlukta pcos olan arkadaşlar faydasını görmüş ne güzel...acaba tüp problemi yaşayan arkadaşlar varmı aranızda????

Üst üste 1 ay bal-tarçı çörek otu ve 1 ay soğan kürü kullandım.
Bal tarçın çörek otu adetimi düzenledi,soğan kürü kullandığım ay da hemile kaldım regl olmadım...
selam arkadaşlar ben yeniyim bende bebek istiyorum 1 aylık evliyim ve polikistim vardı 6 ay ilaç kullandım şimdi 2 aydır adetim düzenli bu ay adetten sonra bende başlayacagım soğan kürüne bakalım ne olacak

bu topiğe daha evvel de yazmıştım. kist problemim vardı, soğan doğum kontrol hapından daha etkili bişey. adetinizi de düzene sokar, rahminizi temizler. benn 7 aylık hamileyim. inşallah herkes faydasını görür. kullanımı konusunda i.saraçoğlunun kendi sitesine bakın herkes herşeyi söylüyor.

Son düzenleme:
X