bende sogan kuru kullandım sabh aksm sabh 2 bardklık kaynatım ıctm sabah aksam ve ben maysta kımyasl gebelık yasadım ve nısan ayında yıne sogan kuru yapmıstm ama o malesef kımyasal gebelık oldu hazıran ayında yıne yapyım ıctım temmuz ayındada 3 yada 5 gun bal corek otu tarcın karısımı yaptm sabah aksm bır kasık yedım ve sımdı cok sukr kı 1 ay 10gunluk hamıleyım ınanarak yapın ve ıcın tadı hıc kotu degıl ve ıcınızı temızlıyor buna ınann arkadaslar ben soganın faydasını cok gordum ınsallh sızlerde gorursunuz ama yapın 1 ay hc bısey kaybetmez aksıne kazancaksnız dualarım sızınle
canım iki kere mi kimyasal gebelik geçirdin. nedenleri neydi?
kızlar benimde 1 oğlum var bende 2 yıldır hem tedavi grdüm hem bitkisel kürler yaptım olmadı ama size tavsiyem rahim flimini muhakkak çektirmelisiniz benim rahim fliminde 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldım oda bende yumurta gelişmiyo gelişse ilaçsız çatlamıyordu ona ragmen beklenmedik bir anda 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim ...........
bende bugün içmeye başladım soğan suyunu.
Allahım o ne mide bulandırıcı bişey öyle. Bi ara öğürdüm. Yinede tıkadım burnumu içtim.
Evlat hasreti daha yakıcı. şu ara zehir olsa bile razıyım modundayım.
Güzel Allahım hayırlı evlat bağışlasın inşallah(Amin)
Allahım o ne mide bulandırıcı bişey öyle. Bi ara öğürdüm. Yinede tıkadım burnumu içtim.
Güzel allahım hayırlı evlat bağışlasın inşallah(amin)
Güzel Allahım hayırlı evlat bağışlasın inşallah(Amin)
canım soğan kürün bittikten sonra incire başla böyle daha etkiliymiş ben öyle deniyorum napalım bebişler için katlanıcaz artık
tamam canım dediğini dikkate alacağım.Allah şifamızı nasip etsin.arkadsm soguduktan sonra ve ıcınede bır damla lımon ılave edrsen hc bır mıde bulandrcı tarafı kalmıyo ben sıfasını gordum rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın ınaanrak ve tıksınmeyeerek ıcınız
inşallah bende biran önce alışırım. hayırlı sağlıklı evlat sahibi olalım da, nice soğan suları vızzz gelir tırıs gider.Ilk 3 gun ben asla icemem, birakicam bu kuru dedim. Inanilmaz midem bulanmisti.simdi 12.gundeyim ve o kadar alistim ki anlatamam. Cay gibi geliyor su an bana. 3.gunden sonra inan alisiyor insan.
orta boy soğanın kabuğunu soyve 4 e böl. birbuçuk su bardağı kaynar suya at ve 5 dk orta ateşte ağzı kapalı olarak kaynak.sonra ocaktan indir ve ağzı açık ılıması için bırak.içibileceğin kadar ıldıktan sonra süz ve iç.
bu günde iki kez yapılacak ve adetin 7. günü başalyıp 15 gün devam edilecek günde iki kez ve her defasında taze hazırlanacak.hiç bir yan etkisi yok evli bekar herkes yapabilir.faydasını gören çokkkk
inşallah şifa bulursunzemuszemus
moonlight canım bende onu duydum ama sogan kürü içerken eğer hamile kalırsan düşme tehlikeside var benim bir arkadasımın 3 tane çocogu var en küçüğüde10 aylık yine hamile kaldı o 10 gün soğan kürü içti ve düşük yaptı bilerek ben incir kürünün içine havuk koyuyorum bu kist oluşumunu engelliyo ibrahim saraçoğlundan dinledim bende bu şekil yapıyorum zaten bilgine tatlımmmm
meraba arkadaşım anlamadığım şu var havuç yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş,yumurta oluşmadan iyice olgunlaşmadan havuç koymak zararlı değilmi.
hayır tatlım zararlı değil havuç eğer olurda yumurtaların oluşup çatladığında hamile kalmazsan yumurtaların kiste dönüşmesini engelliyo yani havuçun zararı yok faydası var ben birgün sadece incir kaynatıyorum birgün incirle havuçu beri yapıyorum
moonlight canım bende onu duydum ama sogan kürü içerken eğer hamile kalırsan düşme tehlikeside var benim bir arkadasımın 3 tane çocogu var en küçüğüde10 aylık yine hamile kaldı o 10 gün soğan kürü içti ve düşük yaptı bilerek ben incir kürünün içine havuk koyuyorum bu kist oluşumunu engelliyo ibrahim saraçoğlundan dinledim bende bu şekil yapıyorum zaten bilgine tatlımmmm
Soğan kürü kullanırken hamile kaldım.
Hamdolsun bebeğim iyi, şu an 20. hafta içindeyiz...Düşük olmadı..