Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım iki kere mi kimyasal gebelik geçirdin. nedenleri neydi?

soğan ve incir kürünüde denemişmiydin canım.bu arada rahim filmi çok ağrılı oluyor diyorlar sende durum nasıl oldu.nasıl çekiliyor tam olarak anlatırmısın,otuduğun koltuğu aleti filan herşeyi anlatırmısın.

pes etmeden denıcem bal tarın cörekotuda denıcem incir kürünüde denıcem tabı sut buharı da varmıs arastırdıgım kadarıyla kanalları actıgı sylenıyor denesem mı acaba bılmıyorum sız nedersınız kızlar bende kıst var bır yan etkısı olur mu acaba:18:ALLAH ım su halıme bak acı bıze YARABBIM BEBISLERIMIZE KAVUSMAYI NASIP ET

kızlar ben bikere rahim filmi çektrirdim gerçekten acı verici ama eğer acı yaşarsan bu kanallarının açılıyo olmawsı demekmiş aslında faydalı yani ben flimi çektirdikten 1 ay sonra klomen kullanıp hamile kaldım ama malesef dış gebelik oldu doktorum bana tekrar çektirmemiz gerek dei yanlız cezaretim yok malesef

bende bugün içmeye başladım soğan suyunu.
Allahım o ne mide bulandırıcı bişey öyle. Bi ara öğürdüm. Yinede tıkadım burnumu içtim.
Evlat hasreti daha yakıcı. şu ara zehir olsa bile razıyım modundayım.
Güzel Allahım hayırlı evlat bağışlasın inşallah(Amin)

canım soğan kürün bittikten sonra incire başla böyle daha etkiliymiş ben öyle deniyorum napalım bebişler için katlanıcaz artık

arkadsm soguduktan sonra ve ıcınede bır damla lımon ılave edrsen hc bır mıde bulandrcı tarafı kalmıyo ben sıfasını gordum rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın ınaanrak ve tıksınmeyeerek ıcınız

Yaa benim kafam karıştı kimi diyo adetin 7.günü başlanıyo kimi adet bittikten 1 hafta sonraa bide günde 2 kez içiliyo dimi 15 gün boyunca?Aç karnamı? Bana yardımcı olun arkadaşlar lütfeen.. 30unda adetim başladı ve 3-4 gün önce bitti oyüzden biran önce başlamalımıyım kafam karıştıı? :26:

Ilk 3 gun ben asla icemem, birakicam bu kuru dedim. Inanilmaz midem bulanmisti.simdi 12.gundeyim ve o kadar alistim ki anlatamam. Cay gibi geliyor su an bana. 3.gunden sonra inan alisiyor insan.

canım soğan kürün bittikten sonra incire başla böyle daha etkiliymiş ben öyle deniyorum napalım bebişler için katlanıcaz artık

canım incir kürünün kist yaptığını duydum.duymam önemli değil ama Elhamdulillah yumurtam oluşuyor ve çatlıyor benim. incir galiba kist yapabiliyormuş. onu pcos lular kullanıyor. benim böyle bi problemim yok. kist yapar diye endişeleniyorum açıkçası. ben bal, çörek otu tarcın kürünü yaptığımın ikinci ayında ara kanamam olmuşu. yinede gebelik eldeedemezsen diğer aya yaparım artık.

tamam canım dediğini dikkate alacağım.Allah şifamızı nasip etsin.
bebeğinde hayırlı olsun canım. bizede dua et.

Ilk 3 gun ben asla icemem, birakicam bu kuru dedim. Inanilmaz midem bulanmisti.simdi 12.gundeyim ve o kadar alistim ki anlatamam. Cay gibi geliyor su an bana. 3.gunden sonra inan alisiyor insan.
inşallah bende biran önce alışırım. hayırlı sağlıklı evlat sahibi olalım da, nice soğan suları vızzz gelir tırıs gider.

tarifi yazdığın için tşkler tatlım bakalım regl ikinci günümdeyim 7. günden itibaren kullanırım. yalnız bunu içmeye başladığın ay mı hamile kalıyorsun yoksa bir sonraki aylarda mı onu bilemedim.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalım.

moonlight canım bende onu duydum ama sogan kürü içerken eğer hamile kalırsan düşme tehlikeside var benim bir arkadasımın 3 tane çocogu var en küçüğüde10 aylık yine hamile kaldı o 10 gün soğan kürü içti ve düşük yaptı bilerek ben incir kürünün içine havuk koyuyorum bu kist oluşumunu engelliyo ibrahim saraçoğlundan dinledim bende bu şekil yapıyorum zaten bilgine tatlımmmm

meraba arkadaşım anlamadığım şu var havuç yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş,yumurta oluşmadan iyice olgunlaşmadan havuç koymak zararlı değilmi.

meraba arkadaşım anlamadığım şu var havuç yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş,yumurta oluşmadan iyice olgunlaşmadan havuç koymak zararlı değilmi.

hayır tatlım zararlı değil havuç eğer olurda yumurtaların oluşup çatladığında hamile kalmazsan yumurtaların kiste dönüşmesini engelliyo yani havuçun zararı yok faydası var ben birgün sadece incir kaynatıyorum birgün incirle havuçu beri yapıyorum

teşekkür ederim canım bende öyle yapayım bari.ama ben klomen kullanırken de devam edecem umarım zararı olmaz.

ayyy bide bişey soracam arkadaşlar.umarım yanlış karşılamazsınız sorumu gerçekten anlayamıyorum ondan soruyorum
şu an soğan kürümde 14 gün bikaç gün öncedende oldu hani şu yumurtlama akıntısı dediğimiz şeffaf uzayan akıntı var ya o oldu bende.yumurtlama var diye düşündüm ovülasyon testlerinde ise gözükmedi.benim anlamadığım şu hani ilişkiden sonra veya sonraki gün rahimden dönen spermde böyle olmuyormu akışkan sümüksü uzayan şeklinde yani.o zaman ben o akıntının yumurtlamamı yada sperm dönüşümü mü olduğunu nasıl anlayacam.umarım kötü bir soru olmamıştır.

Soğan kürü kullanırken hamile kaldım.
Hamdolsun bebeğim iyi, şu an 20. hafta içindeyiz...Düşük olmadı..

Son düzenleme:
bende bu akşam soğan kürüne başlıyorum Rabbım inş. bu ay hamile olmamı müsade eder vakti gelmiştirde soğan da bahane olur, soğan kürüyle nekadar hamile kalanlar var, heycanla başlıyorum bu akşam soğan suyum hazır ilınsın içecem denemeyenler denesın ve burda paylaşalım ve birbirimize dua edelim inş. Rabbım hepimize evlat verir.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…