Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar uyguladım sogan kurunu hatta 3 gun falan oruc tuttum ara verdım sımdı devam edıyorum ılk defa bugun akıntım oldu su gıbı sanki ınsallah hamış olurum eşimede hergun ballı sut kecıboynuzu yedırıyorum ınsallah bu ay olur olmazsa asılama artık

kızlar merhaba soğandan sonra incir kürüne başladım bitrdim 21 günlük kürü tabi tam düzenli değil ama arada içemediğim günlerde oldu.şimdi 7 günlük aradayım zaten 7 gün sonra adet günüm bakalım adet olmam inşallah olursamda diğer 21 günlük kürü yapıcam inş.
ayrıca benim kızkrdeşimde pko vardı doktor ilaçlar vermişti kullan diye o ay bende soğan kürüne başlayacaktım ona söyledim uygulaması için oda başladı onun 10 gün gecikti bide öğrendikki hamile.size umut olsun istedim özellikle pkolu olanlar bunu içmeyi ihmal etmesinler..

Kizlar,nasilsiniz??? benim de yarin bitiyor allahin izni ile.adetimin 7 -ci gunu basladim,bakalim bu ay etki edecek mi,hayirlisi allahdan.rabbim tum arzulayanlara nasib etsin insallah bebik.....

merhaba soğan kürü için açılan konuyu baştan beri okudum rabbim bebeginizle hepinizi esırgesin kötülüklerden. okadar cok sogan kürü ıle ılgili seyler okudumkı kafam allak bullak oldu anladıgım kadarıyla adetın son gunu başlayıp 15 gun içiyorsun bende bu ay gebe kalmazsam adetten sonra küre başlayacağım. ayrıca adetım cok düzensiz doktor sadece ultrasyonla yumurtlama donemımı öğrenebilecegimi soyledı (adetten sonra 23 gun araladı yumurtlama dönemım) ... umarım yararını görürüm özel tavsiyeleriniz ve yukarıda yazdığım sogan kürü gününde bi hatam varsa lütfen düzeltirmisiniz. şimdiden teşekkürler

arkadaslar merhaba.. benim bi sorum olcakti lütfen bana yardimci olun simdi ben sogan suyunu 18 haziranda yaptim ise yaradi
1 temmuzda adet oldum bebek istedigimiz icin sizde adet bitimimden sonra, adetime 10 gün kala 10 gün kullanip birakiyim mi ? bi sorun olurmu

saraçoğlu 3 ay kullaılacak adete 15 gün varken 2 ay son ay adete 10 gün kala düzensiz kullanım rahim duvarı incelmesine sebep oluyormuş bence süresine uygun kullan
rabbim acil şifa ve evlat nasip etsin inş....

canim tsk ederim cevapladigin icin.. ben sadece 12 gün kullanmistim haziranda simdi adetliyim, malum adet bitiminden sonra calismlara baslanacak. kafam karisti
aceba diger adet günüme 10 gün kala 10 gün kullanip biraksam mi olurda hamis olursam zarari olurmu ...

arkadaşlar ümitlerinizi kırmak istemiyom sizlere bol şans diliyorum,ama ben ne yapsamda ne heyecanla başlasamda olmuyor,artık hiçbir şeyler denemiyeceğim, sizlere şifalar diliyorum

selam arkadaslar.. 3 yıllık evliyim korunmayı bıraktıktan sonra 9. ayımda hamıle kaldım fakat düşükle sonuclandı 1.5 yıldır hamıle kalamıyorum ve adet düzensizliği yasıyorum.
Ben bu ay Soğan kürüne basladım bugün 2. gunum adetlerim cok düzensiz bu yüzden baslıyorum. Son 5 aydır dönemlerim su sekilde 30-33-34-41-41 günde bi adet görmüşüm bu yüzden yumurtlama gunlerimide hesaplamam zorlasıyor...
Adetleri bu şekilde olupta Soğan kürüyle düzene giren arkadaslar varsa benımle paylaşabılırlerse cok sevınırım.. Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün.

slm arkadaşlar size bişey soracağım ben soğan kürüne adetimin 1. günü başladım 15 gün kullanıp bırakacağım bi sakınca olur mu??

sorun olmaz icebilirsin yalniz eger adet düzensizligin varsa 3-4 ay adetine 10 gün kala 10 gün kullanip birkabilirsin hic bi sakincasi yok :)

merhaba kızlar.benim size bir sorum olcak bana yardımcı olursanız sevinirim.1 temmuz benim son adet tarihim 7 gün sürüyor ve her ay 25 günde bir tekrarlıyor.yaklaşık 3aydır bebk sahibi olmaya çalışıyoruz.sizce yarın sağan kürüne başlamam doğrumu. yoksa bu ayda sonuç alamazsam beklenen
adet tarihim 25 temmuzda mı başlamalıyım. başlarsamda hangi tarihler bana bunun cevabını verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.allah herkese bebiş nasip etsin

merhaba bayanlar bende de 3 cm yumurtalık kisti var ve 9 ay yasmin kullandım kistin boyutunda hiçbir değişiklik olmadı.yasmini bıraktım ve soğan kürüne başladım bu ay.yarın kürümün son günü.çok merak içindeyim.kiste iyi geldimi bu kür.ayın sonuna kadar adetimi bekleyeceğim.eğer gelmezse dr gideceğim.inş. bana ve benim durumumda olanlara şifa olur bu kür.birde kisti olan arkadaşlar bu kürü uygularken kahverengi akıntı olduğundan bahsetmişler.bende böyle bişey olmadı.kürü uygularken gayet normaldi.sadece kürün ortalarında fazlasıyla beyaz akıntı oluştu.şuan sonundayım ve akıntıda kesildi.acaba etkisizmi oldu diye düşünüyorum kürü uygulayan herkeste oluyormu bu koyu renk akıntı??

Son düzenleme:

merhaba,soğan kürüne adetin en erken 7. günü başlanıyor.adet döneminde de içilmesinde bir sakınca yok ama adet 7. günden sonra başlanması daha etkiliymiş.ben araştırmıştımda küre başlamadan önce.şifa olsun inş.

buarada soğan kürünü genelde kisti olanlar kullanıyor ama sizde kist yoksa incir kürünü araştırın.

teşekkür ederim dila 22. bende kist yok.ama bu soğan kürü yumurtalıkların hızlı çalışmasına yardımcı olacağını duymuştum.ben en iisi adetimin 7.günü başlasam ii olur.

evet uygulaman iyi olur tabi bir zararı yokmuş.sonra kist olmasada rahmi temizliyor iltahaptan arındırıyormuş ve soğan kürü ile hamile kalan çok var.sende soğan kürünü önce yap tabi inş olur olmassa incir kürünü denersin soğandan sonra.ikisi bir arada uygulanmıyor.incir kürüde yumurlamayı kolaylaştırıyormuş.aklında bulunsun..

slm arkadaslar ben tam olarak ultrasyonda tani konmamasina ragmen hormonal degerlerimle polikistik over olabilecegim soylendi duphaston kullanmaya basladim 10 gun kullandiktan sonra adetim oldu simdi duzene girdimi adetim bilmiyorum ama tam 3 ay olmadim ve 10 kilo aldim 1 yillik evliyim 6 aydirsa bebek istiyoruz acaba sogan kurunun bi faydasi olurmu aslinda artik bi takintiya dondu cok korkuyorum

gercekten cok zormus butun psikolojim alt ust oldu adet duzensizligi kist derken denemedigim kalmadi 1 yilda bi kac yil daha surse ne yaparim bilemiyorum bu bebek istegi olmazsa korkusu varya sogani kokuyle ye deseler yerim bi caresi olur insallah ama ultrasyonda tam gorulmeyip hormon testlerinde polikistik over tanisi konan varmi bana hersey goruntude normal dendi ama galiba bobrek ustu bezleiyle ve hormonlarla bagli bi sorun var artik anlamiyorum bu hastaliga sahip olup hamilae kalan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…