- 1 Ocak 2013
- 1.494
- 106
Sen bnm embriyoma nasil sevdalanirsin :)) kizimi tivitlemek mi istiyorsun.dürtmüs bidee yaa :))))))))
ahahah cok güldüm bende izlediğimiz program bile embriyodan bahsediyor bu bir işaret olabilirmiii :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bnm embriyoma nasil sevdalanirsin :)) kizimi tivitlemek mi istiyorsun.dürtmüs bidee yaa :))))))))
Onudaa yedimm asyacim onuda yedimm bacimmm yemedigim kalmadi..o degilde denenmemis bisey yapsak bi devrim baslatsak nasil olur yogurttan baliktan daha farkli bisey.ali agaogluna bagladim bu deel bu deell bunlarin hicbiri degill bunlar cok siradan.daha once yapilmamişi yapmak istedim,yaptim oldu diyebilcegimiz biseyyy :))))Mide koruyucu kullan diye kızıyor eşim ama dayanılmıcak kadar kötü değil ya. Ölculerıne göre yaptın sende dimi.tarcın yakıyor herhalde mideyi. arkasından bende su ıcıyorum hemen:) bal polen arı sutude yesekmi ki kız.eşim yiyor bende mi yesem:)
şaşırdım iyce ne yıyıp ıcceğimi agzımdan burnumdan gelicek yakında yediklerim ahaha :))
Onudaa yedimm asyacim onuda yedimm bacimmm yemedigim kalmadi..o degilde denenmemis bisey yapsak bi devrim baslatsak nasil olur yogurttan baliktan daha farkli bisey.ali agaogluna bagladim bu deel bu deell bunlarin hicbiri degill bunlar cok siradan yapilmisi yapmak istedim yaptim oldu diyebilcegimiz biseyyy :))))
o da dogru kk da zor cidden.ben silkelenmedim kizz nasil silkeletcez bak eksik kalmisim bu yöntemde. Az tiyoo veee bakem bizim gizzhahahaha Çok yaşa sen emi :) eh be bacım yaptıklarımızdan sonuc alalımda devrimi kim yaparsa yapsın:)hem inan cok zor kk daki kadınların yapmadıgı bısey bulmak:) kendini çamaşır gibi silkeletiyor millet bebek için ağaoglu bilem şapka cıkartır bize buraya gelse:)) gülüyorum söylerken ama ben yapmadımmı tabiki yaptım kaçarmıı
o da dogru kk da zor cidden.ben silkelenmedim kizz nasil silkeletcez bak eksik kalmisim bu yöntemde. Az tiyoo veee bakem bizim gizz
Hem ali agaoglu buraya gelse bize tüp bebek ismarlardi belki :)) sevgilisi yol al demis gitmis e5 i satin almis adam.
Çok komik oluyor bacım yaa ilişki sonrası ayaklarından tutuyor eşin silkeliyor saga sola haaha :) indir kaldır ac kapa diyorum ben 23 nısan gösterılerı gıbı :)
Yapardı görgüsüz :) Fakir ama gururlu olarak reddederdik bizde :)
Himmm annem yapardi kucukken simdi de kocam yapsin sorun olmaz..
Hem o bir zamanlardiiii fakir ama gururlu genc vardi hattaa :))) pembe panjurlu eve de baglamayalim istersenn...
Ben gidiyomm kociss uyucas diyoo. Garfield olmuyorum yani bastan diyim bilincli gidiyorum bakk :))) ama dònüsum muhtesem olcak. Hisarcimda yktu zatenn gene sekersiz 2 si 1 arada oldukk ( hadi bakalimm iigecler bem kactimmm
oldu olcak spermlerede mancinik sistemi kuralim firlasinlar yimirtayaaa :)))) kayis kopmadimi demistinn :))))Bekarken bir arkadasım anlatmıstı silkelemişti bu ay ondan oldu diye dalga gecıyor sanmıstım güldürmek için söylüyor sandım burada okuyunca şok oldum :) kız ciddiymiş megerse.kız tavana makara sistemi kurdurmayı düşünen bayanlar var burda ilişki sonrası adam yattıgı yerden ayaklarından kaldırcak bayanı başüstü :)) neymiş adamlar yorulmayacakmış:) bi senle ben koparmıyoz kayışı yavrum elde neler var vallaa :))
oldu olcak spermlerede mancinik sistemi kuralim firlasinlar yimirtayaaa :)))) kayis kopmadimi demistinn :))))
kızlar ben 27 yasındayım bebegimin yolunu 4 senedir bekliyorum evimizin nesesi biran önce gelmesini istiyorum sizde sogan kürü kullanıp bebeginizi bekliyorsanız gelin beraber umutla bekleyelim
Anne Adayı Yaşı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Kürün Kaçıncı ayı Durum folikasitka 32 16 Mayıs 15 Haziran 2. beybişim 27 12 mayıs 9 haziran serçem 23 24 mayıs 23 haziran 1. nrhs 1 mayıs 1 haziran Aybuke07 25 mayıs mybaby 26 26 mayıs 25 haziran 2 nukra 13 mayıs 19 haziran ecrenecrin 25 11 mayıs 15 haziran 1 angelnese 5 haziran hisarbuselik 29 4 mayıs 4 haziran 2 asyacan42 27 23 mayıs 26 haziran 1 ferideei 24.5 28 nisan 27 mayıs nar tanesii 28 24 mayis
Merhaba kizzzzzlaaaarr.cok sagolun bana yardim etdiyiniz ucun.benide bu sayfaya alin yasim 24, 9 aydi evliyim.ama kizlar dun istedim sogan kuru icim ama ice bilmedim.midem bulandi
Canim esime doktor Zingo,foliron,koenzin Q ilaclari yazdi.
Sogan kurunu ilk icerken bnmde midem bulandi. Ama naptim burnumu tikadim oyle ictim ozaman kokusu olmuyor tadi da zaten yok. Bak burnunu tikayip ic bulanmicak.ictikten sonrada hemen acma agzina seker falan bisey at 1 2 dk sonra biseyin kalmicak.yanii benim yontemim boyleMerhaba kizzzzzlaaaarr.cok sagolun bana yardim etdiyiniz ucun.benide bu sayfaya alin yasim 24, 9 aydi evliyim.ama kizlar dun istedim sogan kuru icim ama ice bilmedim.midem bulandi
Bacim sende uykunun en derin oldugu zamanda gelmissin sabah sabah erkencisin hyrdir? Az kalmis son 3gün 3ay gibi gelsede :))) hadi bakalim bu ay biri halaybasi olcakk ama kimm ?gece kuşları yine sohbet koyuymuş.sabah ben alıyım dedim nöbeti kimsecik yooookkkk.
bu arada sabah adet sancısıyla uyandım adet olcam sandım.gelen giden yok.adet gününü saymazsam son 3 gün
hamile kalıyım hepinize tek tek dua etcem valla.dün genel bi dua ettiydim