benim 4 yasında bir oglum var.ikinci gebeliğimde 2 aylık kalbi durduğu için ocak ayında kürtaj oldum 4 ay oldu hala hamile kalamadım.
Allah bagislasin canim allah sabir versin ins haziranda anne olmayi allah nasip etsin bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 4 yasında bir oglum var.ikinci gebeliğimde 2 aylık kalbi durduğu için ocak ayında kürtaj oldum 4 ay oldu hala hamile kalamadım.
cok tesekkür ederim beybisim16:
Allah bagislasin canim allah sabir versin ins haziranda anne olmayi allah nasip etsin bizlere
cok saol insallah haziran ayı bize ugurlu gelir
Insallah canim hepiimiz umutla bebislerimizi bekliyoz burda destek olup sikintilarimizi unutuyoruz sicacik sohbetlerle yardimci oluyoz birbirimize sende aramiza hg canim tekrRdan
gecmis olsun canimm.yeniden saglikla hamile kalirsin insallah.benim 4 yasında bir oglum var.ikinci gebeliğimde 2 aylık kalbi durduğu için ocak ayında kürtaj oldum 4 ay oldu hala hamile kalamadım.
Adet bittikten 2 3 gun sonra baslaniyorbu sogan kürü 2.ayda da aynı 7.gün baslanacak
Yok tatlim 2,kurede adet bitiminden 2 3 gun snra eskiden oyleydi ama duzenledi saracoglu siteyi. 10gun iciliyor o kisim ok ama baslamasi boyle degil bilgin olsunRica ederim canim adete 10 gun kala baslaniliyor 2 ayda canim
gecmis olsun canimm.yeniden saglikla hamile kalirsin insallah.
Adet bittikten 2 3 gun sonra baslaniyor
Yok tatlim 2,kurede adet bitiminden 2 3 gun snra eskiden oyleydi ama duzenledi saracoglu siteyi. 10gun iciliyor o kisim ok ama baslamasi boyle degil bilgin olsun
kızlaaaaaaaarr ben çok fena farnjit oldum, çok fenayım, yine hastanedeydim yaaaaf
kızlaaaaaaaarr ben çok fena farnjit oldum, çok fenayım, yine hastanedeydim yaaaaf
Bnde faranjt oldum 2 gun once atlattim. Hic sevmiyom ya bogazim cok aciyooo ( gecmiss olsuun dikkat et kendine.kızlaaaaaaaarr ben çok fena farnjit oldum, çok fenayım, yine hastanedeydim yaaaaf
herhangi bi sorun varmi sende. Bnm biseyim yok pko falan gnde 1bardak kafi diyor saracoglu 1 bardak ac karnina iciyorum. Mide sikayetin varsada tavsiye etmiyor.bu ay bnm 2.ayim baskada icmicem 2ay tamam fazlasi rahim duvarini inceltiyomuskızlar bu kür kac ay kullanılıyor
herhangi bi sorun varmi sende. Bnm biseyim yok pko falan gnde 1bardak kafi diyor saracoglu 1 bardak ac karnina iciyorum. Mide sikayetin varsada tavsiye etmiyor.bu ay bnm 2.ayim baskada icmicem 2ay tamam fazlasi rahim duvarini inceltiyomus
İyigecelerrrr canim. Behzat Ç ler gelir birazdan nobete :))) asayis berkemal burda gordugun gibi :)Kizlar iyi geceler topigimiz size emanet
Anladim canim ben ilk ay yaptim sonra 1ay ara vrdim simdi cumartesi 2.kurume baslicam baskada yapmicam.kas yapiyim derken goz cikarmayalim Allah korusunhic bir sorunum yok.kürtaj oldum ocak ayında o günden beri hamile kalamadım:44:
Hosgeldinn cnm ) insllah gerek kalmaz cnm..bende yeni ay yeni umut modundayimm. Bncede 2ay yeter cnmselam hanımlar, uyku tutmadı ben de katıldım size bu gece.. bende de bir sorun görülmediği için bu ay 10 gün yapıp tamamladım. 2. ay bitti ve ben de tekrarlamayı düşünmüyorum. inşallah gerek de kalmaz..
:)))))) ayyy insallahhh canimm )))))bu arada bu akşam çatır çatır yımırtladım Allah çatır çatır doğurmayı da nasip eder inşallah..