canım ben 8 aydır her ay doktora gittim kasık ağrılarım yüzünden hala geçmiş değil.her seferinde bişi söylediler.bi keresinde enfeksiyondan rahmin ters dönmüş dedi.engel değil ama biraz daha zorlaşıyomuş.annemin de doğumdan eğri kalmış,zaten hamileyken düzeliyomuş.o basit olanı bence diğer rahatsızlıklarının üzerine düş.
Kızlar ben geldimbanada ebenin bitanesi rahmin ters demışti karnımı zeytinyagla ovmuştu düzelttim demişti ama okadar doktora gittim bisey diyen olmadı ben ebenin yalancısıyım:-D
hoş geldin canım.annem de ebeye düzelttirmiş.o zaman doktorlar bilmiyomuş bunu.:26:.ebeler bakıyomuş bu işe.ama görüyorum ki bu konuda o zamandan bu zamana değişen bişey olmamış
Hosgeldin cnmbilemedim ki ya sogandan oluyo sanirim hastaymisim gibi karnim belim agridi ve utanark soluom cokk gaz yapio bidee sirtima yastik koyup beklemekte agritiyo belimi..iste artik sebebini secemedim belim agrio
tşk ederim beybişim... ben artık hazirana bagladım bütün umutlarımı
adet tarihimi sat26 mayıs olarak düzeltelim bat 25 haziran diyelim canım senin için zahmet olmazsa
yarın doktora gideceğim hormon tahlili yaptırcam merak ettim
kasımdan beri yaptırmadım Allah korusun bir aksilik olmasın sonra
sercemcim bu ay beraber başlıcaz sogan kürüne tembellik yok tamam mı canım
hergün içeceğiz. ben günde 1 bardak içcem pko olmayana kafi diyor saraçoğlu
bi yorumda okumuştum sss de yazıyordu
Arkdaşım bu sefer benimde karnım kasıklarım cok agrıyo acaba icerde ne oluxor
tşk ederim beybişim... ben artık hazirana bagladım bütün umutlarımı
adet tarihimi sat26 mayıs olarak düzeltelim bat 25 haziran diyelim canım senin için zahmet olmazsa
yarın doktora gideceğim hormon tahlili yaptırcam merak ettim
kasımdan beri yaptırmadım Allah korusun bir aksilik olmasın sonra
sercemcim bu ay beraber başlıcaz sogan kürüne tembellik yok tamam mı canım
hergün içeceğiz. ben günde 1 bardak içcem pko olmayana kafi diyor saraçoğlu
bi yorumda okumuştum sss de yazıyordu
benim rahmimde hiç bir sorunum yoktu. adetimde düzenliydi. fakat tam 4 kere kimyasal gebelik yaşamıştım. hatta geçen ay sonuncusunu yaşadım. biraz kilo problemim var ben zayıflamak için kullandım tam bir hafta sadece sabahları içtim. nasıl olduysa bu ayda hamileyim. üstelik 50 nin üzerine çıkmayan hcg bugün 949 du. sürekli katlayarak bu rakama ulaştı. yarın ultrasona giricem. inş güzel haberleri alırım. ben derimki 1 hafta kullanmaktan zarar gelmez belki bana bu kür iyi gelmiştir :)
benim rahmimde hiç bir sorunum yoktu. adetimde düzenliydi. fakat tam 4 kere kimyasal gebelik yaşamıştım. hatta geçen ay sonuncusunu yaşadım. biraz kilo problemim var ben zayıflamak için kullandım tam bir hafta sadece sabahları içtim. nasıl olduysa bu ayda hamileyim. üstelik 50 nin üzerine çıkmayan hcg bugün 949 du. sürekli katlayarak bu rakama ulaştı. yarın ultrasona giricem. inş güzel haberleri alırım. ben derimki 1 hafta kullanmaktan zarar gelmez belki bana bu kür iyi gelmiştir :)
Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin insallah guzel haberlerini yine duyariz kalp atislari dogdu artik bebisim filan yazarsin bura insallah umudumuz hamile arkadaslar cunki hep soru isaretiyle kaliyorum acaba hayri olurmu diye Allahdan umud kesilmez herkesi tum anne olmak isteyen herkesi annelik duyqusu yasatsin Rabbim amin
Kizlaar nasil giduyor geceniz neler yaptiniz moraller nasil
biz iyiyiz sen nasilsin canim ?adetimiz bitsin dua yapalimmi?
helllo canlar benide alin araniza lütfen yaa sat 18 mAYIS::: BENIM HIKAYEMDE KARISIK ANLATIP KAFANIZI AGRITMIYIM::: SADECE BENIDE LISTEYE ALIN BU TOPIGE TAKILCAM BENDE ARTIKIN: BU ARADASON CARE SOGANDAYIM ILK DENEMEM BU AY VE O YUZDEN ARANIZDAYIM BUGUN IKINCI GUNUMM EVDE SOGAN KALMADI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?