kızlaaar ben 1-2 gün yokum k.v. gidiyoruz orda kalıcağız geldiğimde mybabyciğimin gebe haberini alırıııııım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah öptüm sizi
Kizlar telfla girdim hamilemi gercekden halay zamani o zaman insallah hamiledir opdum yarin mutlaka giricem halay icin
canim adetinin 3 gunu olmasi lazim tam geldiyse 3 gun sonra git bence yinede uzulmek yok olucak tabi hepimizinki birden olucak
Tamam tsk ettim.pazar baz alirsak yrn gitmem lazim doktora..bence pazar canım akşam kırmızılaşmış çünkü hayırlısı olsun haziranda inşallah mybabyciğim
hayirli olsunn cnnm ozman degerlendir bugumude.kızlaaar benim bugun yumurtam çatladı kasıgım çok agrıyor sol birde bekledigim akıntı geldi
tmm canm ilk kirmizi pazar geldi.sali 3,gunum ozmn gitcem tahlile. Soganida iccem bu ay ertelemicem.bide grip gibide oldum dun 5gibi kestircem yazmistim burya yatis o yatis bgn 10da uyandim 17 saat uyumusumcanım ilk kırmızı ne zaman geldiyse o günü baz al birde bu ay sogan kürü yap derim ben çünkü geçen ay ben yaptım kahve lakalar hiç gelmedi sogan temizlemiş adet dönemindfe rahimde birazcık leke kalırmıs bir daha ki adette ilk kahveler gelirmiş sogan içtigim ay direkt kırmızılar geldi ins bu ay gelmez:44::44::44:
Tamam tsk ettim.pazar baz alirsak yrn gitmem lazim doktora..
hayirli olsunn cnnm ozman degerlendir bugumude.
tmm canm ilk kirmizi pazar geldi.sali 3,gunum ozmn gitcem tahlile. Soganida iccem bu ay ertelemicem.bide grip gibide oldum dun 5gibi kestircem yazmistim burya yatis o yatis bgn 10da uyandim 17 saat uyumusum(cok yorgun ve halsizdim.
slm kızlar bnde bugun basladım sogan kürüne inş bırakmadan devam ederım
canım hg hayırlı olsun şifa olsun canım
hb canım yalnız bu sabah hazırladıgımız kürü aksamda ısıtıp mı ıcıyorsunuz
yani aksamda taze yapıcaz anladımhayır tatlım her zaman taze hazırlanması gerekiyor
yani aksamda taze yapıcaz anladımbirde ac karnına dıyor ıctıkten ne kdr sonra yemek yıyoruz
benim tarihimi 23 haziran yaz canim insallah bu sefer gelmez
tmm cnm saol bakalım bende nasıl bı etkı yaratacak mrk edıyorum:44:canım en fazla 15 dk sonra yiyebilirsin ben hemen yemiyorum bekliyorum biraz
tmm cnm saol bakalım bende nasıl bı etkı yaratacak mrk edıyorum:44:
ins bebişin gelerek degişim olur canım bizi de haberdar et tatlım:26:
bu yorumunla bile heyecanlandırdın benibende sabırla onu beklıyorum nazlanıyor azıcık
inşallah cnm ya dedıgın gibi o guzel gunler gelecek ne demişler takdır Allahtan(c.c) sa tedbir kuldan tedbirimizi alıcaz yınede bakalım hayırlı evlatlar dogurup buyutmeyı nasıp etsın güzel rabbimhepimizin bebişi nazlı çıktı ama gelecek annesi ins sabırla bekliycez canım ins güzel olacak hersey kucagımıza alıp öpüp koklayınca bu günleri çektigimiz sıkıntıları unutacaz ins
inşallah cnm ya dedıgın gibi o guzel gunler gelecek ne demişler takdır Allahtan(c.c) sa tedbir kuldan tedbirimizi alıcaz yınede bakalım hayırlı evlatlar dogurup buyutmeyı nasıp etsın güzel rabbim
ben emınım kı cok kafaya takıyoruz stresten olmuyor sonrada vucut reaksıyon gosterıp problem yaratıyor baska baska sorunlar ortaya cıkıyor mesela bnm kayınvalıde cok ıstıyor sureklı aradııgnda sordugu ıcın ben cok stres yapıyorum bu da zamanla adet duzensızlıgı yaptı bnde ne yaparsak kendımıze yapıyoruz cnm ınankıamin canım ins o günler en kısa zamanda gelir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?