sogan kürü kullananlar

Kızlar bircogunuz burdayken sormak ıstıyorum sonuclarımı yorumlayabılırmısınız bılıyorsanız?

Serbest T3; 3.10
Serbest T4;; 1.09
TSH;1.0958
Estradiol; 29
FSH; 5,28
LH ; 2.94
Prolaktin; 8,91

aksı bır durum varmı ?

aaa balık mı yok artıkk:KK53:
Allah ım daha neler duycaz yarabbim
ablamda bana diyor ki arkadaşının biri diyormuş rahim tersmi baktırsın ona hep ebe bakıp düzlüyormuş
biride diyormuşki guatra baktırsın benm demiş guatrdan olmadı beni koruyomuş demiş doktor ilaç vermiş 2 ay kullanmış sonuç hamile

ne tuhaf şeyler bizimde sonumuz ne bellli değill yapmıcagımız şey yok. ALLAH ım daha fazla aratma yarabbim

evet canım esimin dayısının gwelini de rahim tersmiş ve düzeltmişler sonra hamile kalmıs canım:KK52:

evet canım esimin dayısının gwelini de rahim tersmiş ve düzeltmişler sonra hamile kalmıs canım:KK52:
tmmda ebe yi nerden bulcaz jinekologa gidiyorsun doktora ne dicen
kardeş bi çeviriver bakallım ben rahmimi
adam manyak der yolllar valla gerisin geriye
ebe mi var kızz piyasada
doktorun yanında bi yardımcı var oda seni hazrılıyor gidiyor içeri
hemm okdr muayene oldum laporoskopi oldum doktorlar görmedimi tersse ne bileyim yaaa:KK14:

Kızlar bircogunuz burdayken sormak ıstıyorum sonuclarımı yorumlayabılırmısınız bılıyorsanız?

Serbest T3; 3.10
Serbest T4;; 1.09
TSH;1.0958
Estradiol; 29
FSH; 5,28
LH ; 2.94
Prolaktin; 8,91

aksı bır durum varmı ?

canım benim t3 t4 fsh lh normal ama tsh yüksek e2 de düşük gibi

Serbest T3; 3.10
Serbest T4;; 1.09
TSH;1.0958
Estradiol; 29
FSH; 5,28
LH ; 2.94
Prolaktin; 8,91

aksı bır durum varmı ?

canım kendi sonuçlarımı şuan alamıyorum eşim uyuyor odada
kalkınca bakayım benmkilere tm mı

Hisarim busem cnm Allah razi olsun :KK54: ya evet kizlar bildiginiz kucuk balik salmislar kadinin icine:KK54: aynen mybabycigim Allahim daha fazla aratma ya rabbim

tmmda ebe yi nerden bulcaz jinekologa gidiyorsun doktora ne dicen
kardeş bi çeviriver bakallım ben rahmimi
adam manyak der yolllar valla gerisin geriye
ebe mi var kızz piyasada
doktorun yanında bi yardımcı var oda seni hazrılıyor gidiyor içeri
hemm okdr muayene oldum laporoskopi oldum doktorlar görmedimi tersse ne bileyim yaaa:KK14:

canım benim bende gittim esimin akrabasıymıs kadına ama bana dedi ki senin rahim düzgün dedi gülecektim valla:KK60:

ben bugün adet oldum kizlar cok geliyor

buarada benim vajina ph si asitli ciktiya o yüzden hamilelik olusamiyormus bende. eczaneden ph testlerden aldim ama idrardan bakiliyor ama ben baska yerde vajinaya sokulan testten gördüm simdi hangisi dogru olani. biri herhalde idrarda iltihap varmi diye bakiyor digeri ise vajinada??? bilen varmi ya

canım benim t3 t4 fsh lh normal ama tsh yüksek e2 de düşük gibi

canım kendi sonuçlarımı şuan alamıyorum eşim uyuyor odada
kalkınca bakayım benmkilere tm mı

Tamam mybabycım buaksam sureklı buralarda olurum zaten.beybişim tsh ın kac olması gerekıyor neye yarıyorkı o,
E2 nedir ne işe yarar kac olması gerekir acaba?

:26: yaa insallah cnm umudunu kesme, Allah herkesin gonlune gore versin, sana ve bu vesileyle arkadaslara bisey paylasiyim mi :KK34: Allahim sen buyuksun ya rabbim, ardanli bir arkadasim anlatti da gecenlerde, yengesi gebe kalamamis 8 sene. Bir suru kontrol, ilac, dogal tedavi, kürler fln derken belini cektirmisler ve en son icine alabalik salmislar. :KK30: "boyle kucuk kucuk oluyo ya bizim orda" dedi anlatirken parmagini da gostererek . Ben de kiz alabalik buyuk olur dedim ama yok boyle kcuk kucuk dedi. Zaten hemen ölüyo ki icine birakinca dedi. Inanamdim. Sonuc: o ay hamile olmus, simdi bir oglu bir kizi varmis. :KK76:

Alabalıkmıı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: kabus gibi dokunamam bile düşünemiyorum oraya yerlestırdıgımı :) ya kızlar farkındamısınız yerleştirmediğimiz bişey kalmadı rahime bi bebeği yerleştiremedik :KK1::KK1::KK1::KK1:

Rabbim sen ver şifamızı sebebimizi inşallah...

Hisarim busem cnm Allah razi olsun :KK54: ya evet kizlar bildiginiz kucuk balik salmislar kadinin icine:KK54: aynen mybabycigim Allahim daha fazla aratma ya rabbim

ben bugün adet oldum kizlar cok geliyor

buarada benim vajina ph si asitli ciktiya o yüzden hamilelik olusamiyormus bende. eczaneden ph testlerden aldim ama idrardan bakiliyor ama ben baska yerde vajinaya sokulan testten gördüm simdi hangisi dogru olani. biri herhalde idrarda iltihap varmi diye bakiyor digeri ise vajinada??? bilen varmi ya

Alabalıkmıı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: kabus gibi dokunamam bile düşünemiyorum oraya yerlestırdıgımı :) ya kızlar farkındamısınız yerleştirmediğimiz bişey kalmadı rahime bi bebeği yerleştiremedik :KK1::KK1::KK1::KK1:

Rabbim sen ver şifamızı sebebimizi inşallah...

folikasitam eee kadının içindemi kalmış balıklaaar çıkmamışmı sonra(doğumdan sonra bebekle çıkarmış)hay allaaah çok kötü oldum şuan:KK14:
nartanesi canım sana bişey anlatçam ama bana gülmeyin kızlar bu doğru benim bi arkadaşım aynen senin gibiydi asitten dolayı hamile kalamıyordu dr.a gitti ona ne verdi biliyormusun karbonatlı su 1lt.su içine 1tatlı kaşığı karbonatı atıyo iyice karıştırıyo ve şiringayla ilşkiden 10-15dk evvel vajinasını yıkıyordu iyice birazda içine sıkıyodu valla billa bunu yaptı kızın şimdi 2 çocuğu var arka arkaya kaldı gebe

X