Peki canım E2 degerin kaçtı senin?
434 çıkmıstı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki canım E2 degerin kaçtı senin?
ben bugün adet oldum kizlar cok geliyor
buarada benim vajina ph si asitli ciktiya o yüzden hamilelik olusamiyormus bende. eczaneden ph testlerden aldim ama idrardan bakiliyor ama ben baska yerde vajinaya sokulan testten gördüm simdi hangisi dogru olani. biri herhalde idrarda iltihap varmi diye bakiyor digeri ise vajinada??? bilen varmi ya
canım kabartma tozu düşüğe neden olabiliyormuş, riskli bence denemeyin
Kızlar bircogunuz burdayken sormak ıstıyorum sonuclarımı yorumlayabılırmısınız bılıyorsanız?
Serbest T3; 3.10
Serbest T4;; 1.09
TSH;1.0958
Estradiol; 29
FSH; 5,28
LH ; 2.94
Prolaktin; 8,91
aksı bır durum varmı ?
bunu arkadaşıma dr. önerdi canım kızın sorunuda nartanesi gibi aynıydı asit ve hemen hamile kalmış asitten dolayı hamile kalamıyormuş ve bunu öneren dr. çok ii bi dr.du
bunu arkadaşıma dr. önerdi canım kızın sorunuda nartanesi gibi aynıydı asit ve hemen hamile kalmış asitten dolayı hamile kalamıyormuş ve bunu öneren dr. çok ii bi dr.du
ben konunun başını kaçırmışım canım, balıklama atladım, şimdi farkettim, arkadaşın durumu farklıymış, ben de sorun olmadığı hald egebe kalmak için deneyen bir arkadaş diye yazmıştım, kusura bakma
yumurtlama döneminde denenmeliymis hamilelikte yapilmaz. arkadasin arkadasi o sekil hamile kalmis. bende asit sorunu var vajinada o yüzden care ariyorumyok canım bak:1lt normal su( damacana suyu-arıtılmış su) 1tatlı kaşığı karbonat(cep sodası) bunları iyice karıştırıyosuun yumurtlama günlerinde ilişkiden 10-15 dk evvel vajinayı yıkıyosun birazda içine fışkırtıyosun ve ilişkiye giriyon bu ay hamile kalmassam obür ay bende yapçam yap bunu sen tam senlik bu asiti önlüyo
canım kabartma tozu düşüğe neden olabiliyormuş, riskli bence denemeyin
canım 2 test sonucunu yazıyorum frklı frklı olan
bnm tsh 1.95 ve 2.07 çıkmış
lh 4.75 ve 5.21
prolaktn 13.66 ve 375 saırım bunun değerlendirmesi frklı normal değer aralıgı
e2 53 ve 44
hani bunlar benm normal oldugu söylenen değerler hiçbirinin yaında da yüksek veya düşük demiyor canım
yumurtlama döneminde denenmeliymis hamilelikte yapilmaz. arkadasin arkadasi o sekil hamile kalmis. bende asit sorunu var vajinada o yüzden care ariyorum
asilamam tutmazsa denerim bakalim. sagol
canım benim e2 konusunda acaba hangisi dogru bilmiyorum bana da doktor 300 normal demişti bazı yerlerde de okudum 300 normal yazıyor ama tatlım yanlıs olmasın
Kızlar bu aralar halsizdim çarşamba günü ateşim 40 dereceyi gecti igne yaptılar:( tahlil yaptılar kan idrar temiz cıktı şükür ama iyileşemiyorum :-( çok halsizim kürlerimide yapamıyorum
canım sen asılamyı ne zaman düsünüyorsun:44::44:
kızlar bugün benim çılgın dr.a gittim baktı yumurtan çatlamış hayırlısı olsun dedi şimdi ben napayım ilişkiye gerek varmı yokmu bıktım artık ilşkiden valla aaaaa pkomuyum diye sormadım bu sefer bak çatladı dedi yaa çok sevindim ondan unuttum inşallah kalırım kızlar buayyy
çok geçmiş olsuun canım ALLAH acil şifa versin her işin başı sağlık
Kızlar bu aralar halsizdim çarşamba günü ateşim 40 dereceyi gecti igne yaptılar:’( tahlil yaptılar kan idrar temiz cıktı şükür ama iyileşemiyorum :-( çok halsizim kürlerimide yapamıyorum