sogan kürü kullananlar

dr gıttım bugun bende adetımın 2.günüydü. gebelik ön muaynesnde hormon testı felan yapmamıstı bana.kuzenim jinekolog dedim 20 aydır bebek istiyoruz dedim( ki abartmam lazımdı cunku kaale almıyolar.1 yılımız yenı doldu evlılıkte :))folıkasıte baslattınız 3aydır ıcıyorum ılıskı gunlerınede dıkkat edıyorum yok dedım.kuzenim hormonlara ve yumurtalık rezervlerıne baktırmamı soyledı dedım. hormon testıne gonderdı sukur.pazartesıde sonucla bırlıkte ultrasonla karından bakıcakmıs neye bakıcak acaba ultrasonda bılen varmı.

dr tanıdıgımda gercekten var ama erkek old ıcın soramıyordum iyi kolluyo bu drlar bırbırının hastalarını yada nasılsa sorucak ögrenıcek dıye gerekenlerı yapıverıyor hemen.:)inşallah sonuclar guzel cıkar kızlar haftasonu netten bakıcam degerlerımı buraya yazsam yorumlayabılen olurmuki?

Icimizden biri mutlaka yardimci olacaktir cnm paylas sen bizimle de ama zaten doktor da aydinlatir seni, ya da netten de her bilgiye ulasibiliyor artik :KK76:

Tesekkur ederim arkadasim, senin nasil gecmisti bu islem, benim sancili oldu hala da dvm ediyo hafif kanama da var. Bugun oldu daha bnm. Hormonlarim normal, prolaktin yuksekti dusuruldu 2 ay once ve simdi o da normal seviyede. Yumurtam olusuyo saglikli. Adetlerim duzenli. Esimin durumu da masallah benden iyi cikti :nazar: bnm durum bu cnm, senin nasil ?

canım dedi dersin hemen hamile kalabilirsin bundan sonra dikkat e canım ilk güün kanama olması normal ama kendine dikkat et agır kaldırma kanaman artabilir 2 gün istihirat et mutlaka kanamada artış olursa doktorunu ara canım. benimde çok acılı oldu bağırdım resmen ... ilk 2 gün kanama olması normal akıntı gelirse de korkma 1 ay gelebilir o tüpler açıldığı için yumurtlıklarıntüpleri temizleniyor canım şüphe etme...artık bir engelin yok her an haiş kalabilirsin ilk 5 6 ay içinde kalan çok oluyor karın şişliğin olursa d korkma ben bunları hep yaşadım özelliklede sol ve sağ yumurtalıkta ağrın olabilir korkma canım ...şimdiden yaşadıklarımı yazayım korkma diye ....

canım benim sorunum pko ve kilo malesef ...kilo verir vermez hamiş kalırsın diyorlar bakalım ...hormon testlerim normal...regl düzensiz ve umurtalığım birinde 8 tane iyi huylu pko kisti var canım ...

canım dedi dersin hemen hamile kalabilirsin bundan sonra dikkat e canım ilk güün kanama olması normal ama kendine dikkat et agır kaldırma kanaman artabilir 2 gün istihirat et mutlaka kanamada artış olursa doktorunu ara canım. benimde çok acılı oldu bağırdım resmen ... ilk 2 gün kanama olması normal akıntı gelirse de korkma 1 ay gelebilir o tüpler açıldığı için yumurtlıklarıntüpleri temizleniyor canım şüphe etme...artık bir engelin yok her an haiş kalabilirsin ilk 5 6 ay içinde kalan çok oluyor karın şişliğin olursa d korkma ben bunları hep yaşadım özelliklede sol ve sağ yumurtalıkta ağrın olabilir korkma canım ...şimdiden yaşadıklarımı yazayım korkma diye ....

canım benim sorunum pko ve kilo malesef ...kilo verir vermez hamiş kalırsın diyorlar bakalım ...hormon testlerim normal...regl düzensiz ve umurtalığım birinde 8 tane iyi huylu pko kisti var canım ...

Cnm soylediklerini aynen yasiyorum siskinlik agri kanamali akinti fln, paylastigin icin destegin icin sagol. Allahim dermansiz dert vermesin kimselere.. umit verdigin icin ayrica sag ol, ihtiyacim vardi.. kilon kac cnm, neler yapiyosun vermek icin, hedef kac??

dr gıttım bugun bende adetımın 2.günüydü. gebelik ön muaynesnde hormon testı felan yapmamıstı bana.kuzenim jinekolog dedim 20 aydır bebek istiyoruz dedim( ki abartmam lazımdı cunku kaale almıyolar.1 yılımız yenı doldu evlılıkte :))folıkasıte baslattınız 3aydır ıcıyorum ılıskı gunlerınede dıkkat edıyorum yok dedım.kuzenim hormonlara ve yumurtalık rezervlerıne baktırmamı soyledı dedım. hormon testıne gonderdı sukur.pazartesıde sonucla bırlıkte ultrasonla karından bakıcakmıs neye bakıcak acaba ultrasonda bılen varmı.

dr tanıdıgımda gercekten var ama erkek old ıcın soramıyordum iyi kolluyo bu drlar bırbırının hastalarını yada nasılsa sorucak ögrenıcek dıye gerekenlerı yapıverıyor hemen.:)inşallah sonuclar guzel cıkar kızlar haftasonu netten bakıcam degerlerımı buraya yazsam yorumlayabılen olurmuki?

canım degerleri yzarsan yardımcı olurum ins normal çıkar

Kiz lar merhaba internetimiz baglandi malesef telf giriyorum bugun atesim dusmus agrilarim cok kotute arti geliyor ama beni incidiyor isde kotude ruya gordum kendimi diyilde basqasini hamile gordum gelse yazicagim opdum hepinizi

canımm naptın geldimi kırmızılar? ay senn durumunuda merak ettim

kızlar ben geldim, ağrım böyle adet ağrısına benzer şekilde dvm ediyo, içime pıskırttıkları sıvı için bugün ped koymamı söylediler bugün ve fitil verdiler 6 günlük. bunu dışında yapışık olduğu tespit edilen sağ tüpüm artık açık :KK9:
hoşgeldinn canım tüpün açılmış çok sevindim senin adına büyük geçmiş olsunn..
bende hsg çekilmiştim ama bayıltılarak o yüzden bişey hissetmedim
tek tüp tıkalı çıkmıştı şimdi açık laporoskopi oldum eylülde...
inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebiş haberini de alırız canlarım herkesden

canımm naptın geldimi kırmızılar? ay senn durumunuda merak ettim

hoşgeldinn canım tüpün açılmış çok sevindim senin adına büyük geçmiş olsunn..
bende hsg çekilmiştim ama bayıltılarak o yüzden bişey hissetmedim
tek tüp tıkalı çıkmıştı şimdi açık laporoskopi oldum eylülde...
inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebiş haberini de alırız canlarım herkesden

Cok tesekkur ederim cnm bnm, Allah razi olsun hepinizden, buyuk desteksiniz hepiniz ayri ayri bnm icin :KK54: cnm senin gebelik neden gecikiyor??:26:

mybabym canım napıyorsun adet olmadın ins:KK52::KK52:
olmadım ama olacagıma %100 eminim
çnkü işaret geldi canım bu ayda foss çıktım ben :KK50:
hazirana inşallah artık..
zaten agustos sonuna kdr beklicem sonra aşılama yaptırcam
yaz geçsin de öyle şimdi sıcakta hastane git gel zor olur tatil bayram seyran derken zaman geçer ztn

olmadım ama olacagıma %100 eminim
çnkü işaret geldi canım bu ayda foss çıktım ben :KK50:
hazirana inşallah artık..
zaten agustos sonuna kdr beklicem sonra aşılama yaptırcam
yaz geçsin de öyle şimdi sıcakta hastane git gel zor olur tatil bayram seyran derken zaman geçer ztn

ins asılamaya gerek kalmaz canım o zamana kadar bebişin seninle olur annesi :emir_bebek::emir_bebek:

ya benim adetimin 13. günü amabende akıntı yok neden acaba potipoto arkadasımızda da olmamıs hamiş oldugu ay ins bende öyle olurum:KK49::KK49:

Cok tesekkur ederim cnm bnm, Allah razi olsun hepinizden, buyuk desteksiniz hepiniz ayri ayri bnm icin :KK54: cnm senin gebelik neden gecikiyor??:26:

bilsemmm :KK17:
ben tam 3 yıldır bebek için ugraşıyorum
yani hormonlar süper,adet düzenli,yumurta var vs vs. bende herşey normal
eşiminde morfoloji ve sayısı düşük ama hani öyle büyük bi engel değil
normalin biraz altında sadece dedi doktor
sonra hsg çekildim işte tek tüp tıklaı çıkınca
tek tüp tıklalı diye olmamış diye düşünüp geçmişi sildim
7 aydır iki tüp açık geziyorum ama hala yok işte
demekki vakti saati değil.
elimden bişey gelmiyor ki. geçen ay ilk defa sogan kürünü denedim
eşimde keçiboynuzuna başladı sigarayı fln bıraktı bakalım hazirana kaldı umudum:KK14:

eşimde keçiboynuzuna başladı sigarayı fln bıraktı bakalım hazirana kaldı umudum:KK14:

canım ara vermeden sogan kürünü 3 ay dene bence sonuç alırsın allah ın izniyle:KK16:

:26: yaa insallah cnm umudunu kesme, Allah herkesin gonlune gore versin, sana ve bu vesileyle arkadaslara bisey paylasiyim mi :KK34: Allahim sen buyuksun ya rabbim, ardanli bir arkadasim anlatti da gecenlerde, yengesi gebe kalamamis 8 sene. Bir suru kontrol, ilac, dogal tedavi, kürler fln derken belini cektirmisler ve en son icine alabalik salmislar. :KK30: "boyle kucuk kucuk oluyo ya bizim orda" dedi anlatirken parmagini da gostererek . Ben de kiz alabalik buyuk olur dedim ama yok boyle kcuk kucuk dedi. Zaten hemen ölüyo ki icine birakinca dedi. Inanamdim. Sonuc: o ay hamile olmus, simdi bir oglu bir kizi varmis. :KK76:

:26: yaa insallah cnm umudunu kesme, Allah herkesin gonlune gore versin, sana ve bu vesileyle arkadaslara bisey paylasiyim mi :KK34: Allahim sen buyuksun ya rabbim, ardanli bir arkadasim anlatti da gecenlerde, yengesi gebe kalamamis 8 sene. Bir suru kontrol, ilac, dogal tedavi, kürler fln derken belini cektirmisler ve en son icine alabalik salmislar. :KK30: "boyle kucuk kucuk oluyo ya bizim orda" dedi anlatirken parmagini da gostererek . Ben de kiz alabalik buyuk olur dedim ama yok boyle kcuk kucuk dedi. Zaten hemen ölüyo ki icine birakinca dedi. Inanamdim. Sonuc: o ay hamile olmus, simdi bir oglu bir kizi varmis. :KK76:

nasıl ya ben de incir duydum ama yapmadım korktum:KK20::KK20:

aaa balık mı yok artıkk:KK53:
Allah ım daha neler duycaz yarabbim
ablamda bana diyor ki arkadaşının biri diyormuş rahim tersmi baktırsın ona hep ebe bakıp düzlüyormuş
biride diyormuşki guatra baktırsın benm demiş guatrdan olmadı beni koruyomuş demiş doktor ilaç vermiş 2 ay kullanmış sonuç hamile

ne tuhaf şeyler bizimde sonumuz ne bellli değill yapmıcagımız şey yok. ALLAH ım daha fazla aratma yarabbim

kızlar ben geldim, ağrım böyle adet ağrısına benzer şekilde dvm ediyo, içime pıskırttıkları sıvı için bugün ped koymamı söylediler bugün ve fitil verdiler 6 günlük. bunu dışında yapışık olduğu tespit edilen sağ tüpüm artık açık :KK9:

ooh şükür atlattın sağsağlim hayırlısı olsun inşallah canım:KK54:

X