canım bak sana tam olarak anlatayım.ben polikistikover hastsym malesf
ilk adetimden bu güne kendlğmden adet olmyrm hiç.yıllarca diane yasmin vs doğum kontrol hapları kullandım.o zamanlar internet imkanımz yokru ki bilgi sahibi olalm.ve o doktorları allaha havale edyrm.yumurtalrm daha da tembllşti ve evleneli 1,5 yıl olyo.eşim çocuk delisi ısrarla çocuk dyo
bigün tesadüf bu siteye grdm ve soğan kürünüyle ilgli yazılara rastladm.ben de denym dedim.ben çocuk tedavisi görüyordm ve klomen veryolardı her gttğm doktorlar aynı tedavi....her ay o klomen sadece kist yapardı yumurta buyrdu çatlmzdı ve kist olrdu.neyse işte bigün bu sitede soğankürünü görünce denemeye başldm.
her adetm bttği gün başlıyordm ama yine kendiliğmden adet olmyrdum tabi.tabi bu arada adetin 5.günü klomenimi de kullanmya başlyrdm.ilk ay baktm kendlğmden adet oldm.bu demektr ki yumurtam çatlamş.ve soğan kürü+klomen birlkte kullandğm 3.ayda adetim uzadı dediğin gbi pas gibi kahverngi akıntı falan 2 hafta uzadı böle.içim demkki temzlenmş o kistler çözlmş atlmştı.ve o ay hamile kaldm.ramazan ayına denk geldği içi orucumu tutyrdm.ben nerden blenlrdm ki hamile oldğmu.adetim gecknce yine kist olmştr dedm ve söktürücü kullanmym orucumu tam tutaym kazaya kalmsn dedm.meğersem hamileymşm ve bebişm susuzluktan 1;5 aylıkken düşük oldu.ay çok uzattım
neyse işte sana tavsiyem sen de pkoluysan her adetin 5günü soğan+klomen kullan ve yumurta takbne başla.soğan tek başına yetersz kalyo ben de sadece soğanla yumurtam ne gelşyo ne adet olyrdm.yani klomen soğan ikisi bi arada eşittir adet ya da çocuk