- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
yok cnm öyle bi muamele görmezsin heralde eşşek değiller ya evet o anda yapman gereken tek şey karnını ve kasıklarını geriye doğru kasmak yerine sadece birkaç saniye için çiş yapacakmışsın gibi ileri doğru bi hareket yapmaya çalışsan zaten bu 2 saniyeni alır ve işlem tamam sonrasında hemen çekilip bacaklarını üst üste atıp birleştiriyorlar ve üstüne örtü veriyorlar.
ilkinde sıkıntıdan patlayınca ikinci ve üçüncüye telefonla girdim, ikincide meryem suresini okumuştum telefondan, o zaten yarım saatimi almıştı üçüncüde ise arkadaşlarla yazıştım asyamla falan.. eşim dışarda bekliyodu onla yazıştım. öğle arasıydı sekreterler uğrayıp dua ettiler benm için perdenin arkasından, çay içtiler, sohbet ettiler, öyle geçti vakit.. kalkmaya yeltendim, yatabilirsin daha öğle arası nasıl olsa dediler ama sıkılıp kalktım o gün. çünkü bu son denemeydi ve kendimce umudum sıfırdı, çaresiz tüp bebeğe kadar gelmiştim işte ve bi an önce bu son aşamayı atlatmak istiyordum.
hımm bak mantıken sanki geri çekmek ii gelmişti bana hani ileri iktirince geri çıkış olmasın diye
bunu öğrendiğim ii oldu mesela
bende telefonumu alım duamı okuduktan sonra şeker patlatırım
teşekkür ederim vakit ayırıp uzunca yazdıgın için