yok yok cnm merak ettiğim burdaki arkadşlar vardı
onlardan hbr yok bayadır belki görürler diye yazdım ama yoklar
onun dışıında bu ay soğan kürü yapayım diyorum ama midem çok bulanıyorzorlanıyorum içerken
belki deneyebilirim bilemedim
Devrelerim my baby ,folik ,serçem benebak biyo ,beybişimkızlar en sonunda Rabbim nasip etti
Devreeeeemmm bız varızda artık burda yokuz yanı kulübe gıresım fılan gelmiyor artık folıkle watsaptan haberlesıyoruz konuşuyoruz sende gelsen dıyoruz artık..
Sağol canım :)inş inş sağlıkla sağlıklı alırımGozunaydın ferıdemm Rabbım sağlıkla sıhhatle kucağına aldırmayı nasıp etsın cok sevındımm
Mybaybmmm canımm :) ben geldim nasılsınız ben hiç vakit bulamıyorum topiğr girmeye doğumdan sonra apandisit ameliyatı oldum bayağı aksiyon dolu yaşıyorum hayatıyok yok cnm merak ettiğim burdaki arkadşlar vardı
onlardan hbr yok bayadır belki görürler diye yazdım ama yoklar
onun dışıında bu ay soğan kürü yapayım diyorum ama midem çok bulanıyorzorlanıyorum içerken
belki deneyebilirim bilemedim
Mybaybmmm canımm :) ben geldim nasılsınız ben hiç vakit bulamıyorum topiğr girmeye doğumdan sonra apandisit ameliyatı oldum bayağı aksiyon dolu yaşıyorum hayatı))) Rabbimden tek dileğim biran önce evlat sevgisini yaşayın hepinizi çok öpüyorum seni merakta bıraktığım için hakkını helal et asyam sercem Hisarım feridem beybişim ve tüm güzel yürekler Rabbim gönlünüzce versin herşeyi Dikkat edin kendinize :))
cok geçmiş olsun nukramMybaybmmm canımm :) ben geldim nasılsınız ben hiç vakit bulamıyorum topiğr girmeye doğumdan sonra apandisit ameliyatı oldum bayağı aksiyon dolu yaşıyorum hayatı))) Rabbimden tek dileğim biran önce evlat sevgisini yaşayın hepinizi çok öpüyorum seni merakta bıraktığım için hakkını helal et asyam sercem Hisarım feridem beybişim ve tüm güzel yürekler Rabbim gönlünüzce versin herşeyi Dikkat edin kendinize :))
aman yarabbim devremmmmmmmmmmmmmmsensinnnnnnn
kızz bi gittiniz pir gittiniz yemin ederim
folikde hiç uğramıyor hani sen tmm zaten pek ugramıyordun ama
o da bişey demeden gitti nasıl merak ettiydim
bak bak folikle konuşuyoruz nasılsa diyip girmemiş bi kerecik kulubekız bizim için bi kerecik yazardın hiç değilse
eee neyse sonra fırçalarım ztn zar zor bulmuşum
neler yapıosun canım ne var ne yok ? bu mesajımı kaç ay sonra cevaplıcan acep( çaktırmadan lafımıda attım : )
dün ben onlinedim ama görmedim yazdıgını survivor topiğindeydim
Sağol canım :)inş inş sağlıkla sağlıklı alırım
Mybaybmmm canımm :) ben geldim nasılsınız ben hiç vakit bulamıyorum topiğr girmeye doğumdan sonra apandisit ameliyatı oldum bayağı aksiyon dolu yaşıyorum hayatı))) Rabbimden tek dileğim biran önce evlat sevgisini yaşayın hepinizi çok öpüyorum seni merakta bıraktığım için hakkını helal et asyam sercem Hisarım feridem beybişim ve tüm güzel yürekler Rabbim gönlünüzce versin herşeyi Dikkat edin kendinize :))
cok geçmiş olsun nukram
Halay Başısıııı ben oluyum sıralanın bakemmm aheyy aheyyy aheyyy tililililil
nihayet takvim de yapabildim alışmadık g*tte don durmaz ya beceremedim iki saattirProfıl fotonuda bıan once degıstır topa tutulursun kuzummm :)) en basta benım tarafımdan
nihayet takvim de yapabildim alışmadık g*tte don durmaz ya beceremedim iki saattir
yok baco burda toplanmaz harbi diyom, ben de eltime diycem o biriktirsin köyde. bi de kv ve kp geçen ay umreye gidip döndüler sağolsunlar. dönüşte hurma zemzem vs getirmişler ilk fırsatta onları ele geçirmeliyim. Rabbim hangi duayı kabul etti bilinmez ama en doğru hayırlı zamanda verdi inşallahahahaha Takvimini severim seninnn kıgıııızzzz :)) Nisan yağmurunu topla sen yıne(şifa niyetine içersin) bana yollarsın kargoylan olmadı :)buralarda yağacak gıbı durmuyo :)))
yok baco burda toplanmaz harbi diyom, ben de eltime diycem o biriktirsin köyde. bi de kv ve kp geçen ay umreye gidip döndüler sağolsunlar. dönüşte hurma zemzem vs getirmişler ilk fırsatta onları ele geçirmeliyim. Rabbim hangi duayı kabul etti bilinmez ama en doğru hayırlı zamanda verdi inşallah
inşallah sizin için dua edicem ama senin önce bebek yapmaya yeniden karar vermen lazım.Canım benim ınsallah sağlıkla sıhhatle kavuştursun Rabbim, dualara devam kucağına alana kadar ınsallah :) Rabbim korusun saklasın beklesin inşallah, bızım bebıslerıde tutsun getırsın kolundan mınıgın :)
Halay Başısıııı ben oluyum sıralanın bakemmm aheyy aheyyy aheyyy tililililil
foliğimmmmmmm tüp bölmdeki mesajına cvp yazdım ama telden girdim pek bişi yazamadım canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?