- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
face yokken kk vardı canımface çok sıkcı artık, ben girersem oyun oynamaya giriyorum o kadar
ay kızlar 2 gündür ne kaynatmışsınız burdaaaokudukça keyiflendim, Allah razı olsun hepinizden canlarım, merakta bıraktım sizi kusura bakmayın, benim rahim filmi bugün 1 saat sonra.
Dün eve geldiğimde gergindim ve çok ağladım, klinikte gebeleri, bebeklileri falan görünce alt-üst oldum sanırım biraz.. kafam dağılsın diye de yürüyerek döndüm ama hava dün pek güzeldi, bebek arabasında bebeklerini gezdiren annelerle doluydu parklar yollar
Hava da bugün burda bir kapalı, yağmurlu ki sormayın..
Dün gittiğimde benm kaz kafalı doktor 3 aydır daha yeni diyor ki neden sadece prolaktin baktık sana, diğerlerine de bakmak lazımdıaynı böyle gözüm seyirdi vala sinirden. "3 ay bir anne adayı için ne demek! insanın böyle hassas bir konuda hafife alarak ya da dikkatsiz davranarak hem zamanını çalmaya, hem her ay duygularıyla oynamaya ne hakkın var!" diyemedim ya la "neden daha önce söylemediniz o zmn" dedim.
netice itibariyle dediğim gibi rahim filmi için bugüne yazdı beni. önce ağrı kesici iğne yapılacakmış, sonra işlem, toplam 40 dakika kadar sürer dedi. Birazdan çıkarım. hakkımızda hayırlısı canlarım.
(Ayka'm bu arada hayıt sordum ot satan babuşkadan ama adını duymamış bilmiyor, belki buralarda yetişmiyor cnm)
ay kızlar 2 gündür ne kaynatmışsınız burdaaaokudukça keyiflendim, Allah razı olsun hepinizden canlarım, merakta bıraktım sizi kusura bakmayın, benim rahim filmi bugün 1 saat sonra.
Dün eve geldiğimde gergindim ve çok ağladım, klinikte gebeleri, bebeklileri falan görünce alt-üst oldum sanırım biraz.. kafam dağılsın diye de yürüyerek döndüm ama hava dün pek güzeldi, bebek arabasında bebeklerini gezdiren annelerle doluydu parklar yollar
Hava da bugün burda bir kapalı, yağmurlu ki sormayın..
Dün gittiğimde benm kaz kafalı doktor 3 aydır daha yeni diyor ki neden sadece prolaktin baktık sana, diğerlerine de bakmak lazımdıaynı böyle gözüm seyirdi vala sinirden. "3 ay bir anne adayı için ne demek! insanın böyle hassas bir konuda hafife alarak ya da dikkatsiz davranarak hem zamanını çalmaya, hem her ay duygularıyla oynamaya ne hakkın var!" diyemedim ya la "neden daha önce söylemediniz o zmn" dedim.
netice itibariyle dediğim gibi rahim filmi için bugüne yazdı beni. önce ağrı kesici iğne yapılacakmış, sonra işlem, toplam 40 dakika kadar sürer dedi. Birazdan çıkarım. hakkımızda hayırlısı canlarım.
(Ayka'm bu arada hayıt sordum ot satan babuşkadan ama adını duymamış bilmiyor, belki buralarda yetişmiyor cnm)
kızlar yarın adet günüm, bugün midem çok şiddetli değil ama yine de hergünkünden daha farklı hafif hafif böyle böyle dönüyor :111: ve ağzımda sanki ilaç içmişimde üstüne su içmemişim gibi tat fazlasuyla hissediyorum, ayy bugün ve yarın geçmek bilmeyeck bana
günaydın arkadaşlar dün gece çok sancılı bi mide ve karın ağrısıyla dr. gittim acile dün sabahatan beri de ishaldim seviniyodum kabızlıktan kurtuldum diye ama ishalin sancısı bi fena :) dr. gebemisin dedi bilmiyorum dedim diğer kan tahlilleriyle birlikte gebelik içinde kan verdim ona göre tedavi uygulayacaklarmış sonuç hamile değilim idrarımda iltihap çıktı bebek düşünüyoruz bu iltihap engel olur mu dedim hayır ama ilaçlarını bi kullan önce dedi ilaca başladım ilaç bitene kadarda koruncaz mecburbu ay bebişim bana gelmiyo demekki zamanı değil allahım hayırlı bi zamanda nasip etsin amin şuan hala ağrılarım devam ediyo bu iltihap için soğan kürüne başlıycam adetimede 7 gün var şimdiden başlayayım mı yoksa adet olup 7.günümü başlayım yada dr. gidip antibiyotik mi alayım ne önerirsiniz
kızlar ben geldim, ağrım böyle adet ağrısına benzer şekilde dvm ediyo, içime pıskırttıkları sıvı için bugün ped koymamı söylediler bugün ve fitil verdiler 6 günlük. bunu dışında yapışık olduğu tespit edilen sağ tüpüm artık açık
kızlar ben geldim, ağrım böyle adet ağrısına benzer şekilde dvm ediyo, içime pıskırttıkları sıvı için bugün ped koymamı söylediler bugün ve fitil verdiler 6 günlük. bunu dışında yapışık olduğu tespit edilen sağ tüpüm artık açık
serçem sen nasılsın oldu mu kızzzzz
çoook güzel sansın çok yüksek canım geçmiş olsun zaten geçti de gitti
Sagol canim iyiyim sen nadilsin olmadi hala belim kopuyor adeta
ay çok şükür vala yüzüm bile kararıp gitmişti sanki dünden beri düşünmekten yaa, öyle de böyle de bir soru işaretinden daha kurtulmanın verdiği rahatlık var şimdi, şükürler olsun rabbime, en kötüsü bu olsun artık, amin!
kızlar ya benim soganın 5 günü adetin 13 günü geçenay çok akıntım geliyordu bu ay o kadar yok gelmiyor acaba niye böyle oldu ki yumurtlamadım mı :44::44::44:
kızlar ya benim soganın 5 günü adetin 13 günü geçenay çok akıntım geliyordu bu ay o kadar yok gelmiyor acaba niye böyle oldu ki yumurtlamadım mı :44::44::44:
akıntı takibi dışında bi şey kullanmıyor musun yumurtlamayı anlamak için? ateş ölçme ya da test???
ya arkadaşlar ben 27 nisanda adet oldm(tabi adet söktürcle adet olyrm) klomen+soğan kürüne başladım adetin 5.günü.ve yumurtam 3 santimlk olarak ayın 14dünde yani 14 mayısta çatladı.bugün de 24 mayıs.acaba.şimdi ben ne zamana kadar adet olmayı beklym.test yapmaya cesaretim yok ve olmck da.çünkü her ay o tek çizginin ne demek olduğunu biçoğunz blyoyumurta çatladıktan 14-17gün arası kesin adet olnyomş.doktorum sölemşti.ya ben şmdi napsam ya:26:
akıntı takibi dışında bi şey kullanmıyor musun yumurtlamayı anlamak için? ateş ölçme ya da test???