sogan kürü kullananlar

canım beniim üzme bu kadar kendini hep dua et canım en yakın zamanda sende anne olcaksın ALLAH ın izniyle yapma öyle isyan gibi olur şükret bol bol dua et yaz sonucu buraya inşallah temiz çıkar

canım kendini hiç üzme allah ın izniyle olacak doktorlar da bilmiyor bizim neler yasadıgımızı insallah birsey çıkmaz sonucunu bekliyoruz

ayyy canım bir kan tahlili yaptır merak ettim valla

hayırlısı olsun tatlım sogan kürünü bence adetin 7. günü basla derim ben hem yumurtlama döneminede denk gelir canım

kızlar ben geldim, ağrım böyle adet ağrısına benzer şekilde dvm ediyo, içime pıskırttıkları sıvı için bugün ped koymamı söylediler bugün ve fitil verdiler 6 günlük. bunu dışında yapışık olduğu tespit edilen sağ tüpüm artık açık

Canim prevet nasilsin okudum yazdiklarini canim gecmis olsun tatlim.hic birseye uzulme artik cunki burda herkes anne olacak ben buna inaniyorum.hayit yok biliyorum burda taniyan bile yok inan neyse bize Allah yardimci olsun hayite ihtiyacimiz kalmasin canim qurbetde yawamak cok kotu birsey sabir gerek.opdum hepinizi hisarbuselik canim iyi haberler bekliyoruz bebisim maybayby aybuke hadi bakalim haberler sizde ben kacdim

çoook güzel sansın çok yüksek canım geçmiş olsun zaten geçti de gitti

çoook güzel sansın çok yüksek canım geçmiş olsun zaten geçti de gitti

ay çok şükür vala yüzüm bile kararıp gitmişti sanki dünden beri düşünmekten yaa, öyle de böyle de bir soru işaretinden daha kurtulmanın verdiği rahatlık var şimdi, şükürler olsun rabbime, en kötüsü bu olsun artık, amin!

valla canım çok sevindim allah baska dert vermesin artık sorun kalmadı ins gelecek bebişin

kızlar ya benim soganın 5 günü adetin 13 günü geçenay çok akıntım geliyordu bu ay o kadar yok gelmiyor acaba niye böyle oldu ki yumurtlamadım mı :44::44::44:

kızlar ya benim soganın 5 günü adetin 13 günü geçenay çok akıntım geliyordu bu ay o kadar yok gelmiyor acaba niye böyle oldu ki yumurtlamadım mı :44::44::44:

akıntı takibi dışında bi şey kullanmıyor musun yumurtlamayı anlamak için? ateş ölçme ya da test???

ya arkadaşlar ben 27 nisanda adet oldm(tabi adet söktürcle adet olyrm) klomen+soğan kürüne başladım adetin 5.günü.ve yumurtam 3 santimlk olarak ayın 14dünde yani 14 mayısta çatladı.bugün de 24 mayıs.acaba.şimdi ben ne zamana kadar adet olmayı beklym.test yapmaya cesaretim yok ve olmck da.çünkü her ay o tek çizginin ne demek olduğunu biçoğunz blyoyumurta çatladıktan 14-17gün arası kesin adet olnyomş.doktorum sölemşti.ya ben şmdi napsam ya:26:

akıntı takibi dışında bi şey kullanmıyor musun yumurtlamayı anlamak için? ateş ölçme ya da test???

ya canım sen yumurta takibne gtmyo musun???benim yumurtam çatladığı gün de akıntm olmyo ve bi hamilelk geçrmştm o zaman bile akıntım yoktu.tabi düşük olmştu malesf.

canım sen şimdi 28 mayısda adet olman gerekiyor bence bir kan testi yaptır için rahat eder çunku stresten de adet gelmiyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…