ya canım sen yumurta takibne gtmyo musun???benim yumurtam çatladığı gün de akıntm olmyo ve bi hamilelk geçrmştm o zaman bile akıntım yoktu.tabi düşük olmştu malesf.
hayır canım kullanmıyorum çunku stres oluyorum kullanınca
ya arkadaşlar ben 27 nisanda adet oldm(tabi adet söktürcle adet olyrm) klomen+soğan kürüne başladım adetin 5.günü.ve yumurtam 3 santimlk olarak ayın 14dünde yani 14 mayısta çatladı.bugün de 24 mayıs.acaba.şimdi ben ne zamana kadar adet olmayı beklym.test yapmaya cesaretim yok ve olmck da.çünkü her ay o tek çizginin ne demek olduğunu biçoğunz blyoyumurta çatladıktan 14-17gün arası kesin adet olnyomş.doktorum sölemşti.ya ben şmdi napsam ya:26:
ya canım gecen soganın ilk ayıydı benden kahverengi lekeler akıntı afwdersin hepsi geldi dedim ki içim ne kadar pismişama bu ay çok az akıntım var saraçoglu 2. ay çok ümitliyiim demişti ama allah bilir bakalım beklemedeyim canım
potipoto canım sen de sogan kürüyle hamile kalmıstın dimi sende sorun neydi birde nasıl yapıyordun o zaman akıntı hiç olmuyor muydu yumurtlama döneminde canım
canım daha 10 gün olmuş yumurtlayalı, mecbur bekleyeceksin en erken 28, en geç ay başına kadar işte..
ya hani ben ayın 27snde adet olmştm ya.şimdi ben bu ayın 27snde mi kan testne gdeym yoksa 30unu mu beklym.ay kafayı ycm:18:
canım bak sana tam olarak anlatayım.ben polikistikover hastsym malesfilk adetimden bu güne kendlğmden adet olmyrm hiç.yıllarca diane yasmin vs doğum kontrol hapları kullandım.o zamanlar internet imkanımz yokru ki bilgi sahibi olalm.ve o doktorları allaha havale edyrm.yumurtalrm daha da tembllşti ve evleneli 1,5 yıl olyo.eşim çocuk delisi ısrarla çocuk dyo bigün tesadüf bu siteye grdm ve soğan kürünüyle ilgli yazılara rastladm.ben de denym dedim.ben çocuk tedavisi görüyordm ve klomen veryolardı her gttğm doktorlar aynı tedavi....her ay o klomen sadece kist yapardı yumurta buyrdu çatlmzdı ve kist olrdu.neyse işte bigün bu sitede soğankürünü görünce denemeye başldm.
her adetm bttği gün başlıyordm ama yine kendiliğmden adet olmyrdum tabi.tabi bu arada adetin 5.günü klomenimi de kullanmya başlyrdm.ilk ay baktm kendlğmden adet oldm.bu demektr ki yumurtam çatlamş.ve soğan kürü+klomen birlkte kullandğm 3.ayda adetim uzadı dediğin gbi pas gibi kahverngi akıntı falan 2 hafta uzadı böle.içim demkki temzlenmş o kistler çözlmş atlmştı.ve o ay hamile kaldm.ramazan ayına denk geldği içi orucumu tutyrdm.ben nerden blenlrdm ki hamile oldğmu.adetim gecknce yine kist olmştr dedm ve söktürücü kullanmym orucumu tam tutaym kazaya kalmsn dedm.meğersem hamileymşm ve bebişm susuzluktan 1;5 aylıkken düşük oldu.ay çok uzattımneyse işte sana tavsiyem sen de pkoluysan her adetin 5günü soğan+klomen kullan ve yumurta takbne başla.soğan tek başına yetersz kalyo ben de sadece soğanla yumurtam ne gelşyo ne adet olyrdm.yani klomen soğan ikisi bi arada eşittir adet ya da çocuk
canım ço tesekkür ederim ama benim adetlerim düzenlidir pko degil yani benim de fsh hormonum yüksek yani bana yumurta tembelligi var dedi klomen kullandıgımda da bendede aynısı oluyordu kist olusuyordu canım ama demekki geçen ay içimi temizledi ins bu ayda bebiş gelir
daha olmadan bizi nasıl da bekletiyolar şu keratalara bak yaaayüzmüş kuyruğuna gelmişsin cnm bekleyiver 1 haftacık daha, günler geçiverir merak etme sen bi bakmışsın ayın sonu gelmiş, o zaman da önce evde bi idrar testi yap sen gene de istersen.. o gün bi gelsin konuşuruz gene
ay evet daha doğmadan dertelri başlyomş hakkatenpazartesi tam adetmn 30.günü olck.ben çarşamba bi test mi yapsm acep:26:ya gerçekten artık idrar testi yapmya cesaret bulmyrm.pazartesi-çarşamba arası adet olmyı beklcm.eniyisi çarşambaya kadar beklym.inşşşşşş adet olmazsam perşembe doktora gdeym direk.:18:
hayıt tohumu çayını içsene o zaman.yükseleni düşüryo-düşük olanı yükseltyomş.yani kısacası tüm hormonları dengeliyomuş.hayır tohumu faydaları dye tkla oku.
Folikasitka gecmiş olsun rahım fılmının hemen sonrası hamıle kalma sansı cok yuksekmiş tüplerde acıkken hazır inşallah güzel haberin yakındır..
canım benimkilerle karşılaştırarak hormon tahlillerini yorumlaya bilirim ben canım...yüksek yada düşük olduğunu söyleyebilirim ...dr gıttım bugun bende adetımın 2.günüydü. gebelik ön muaynesnde hormon testı felan yapmamıstı bana.kuzenim jinekolog dedim 20 aydır bebek istiyoruz dedim( ki abartmam lazımdı cunku kaale almıyolar.1 yılımız yenı doldu evlılıkte :))folıkasıte baslattınız 3aydır ıcıyorum ılıskı gunlerınede dıkkat edıyorum yok dedım.kuzenim hormonlara ve yumurtalık rezervlerıne baktırmamı soyledı dedım. hormon testıne gonderdı sukur.pazartesıde sonucla bırlıkte ultrasonla karından bakıcakmıs neye bakıcak acaba ultrasonda bılen varmı.
canım yumurtalıklarına bakacak kist var mı yok mu pkon var mı yok mu diye...
dr tanıdıgımda gercekten var ama erkek old ıcın soramıyordum iyi kolluyo bu drlar bırbırının hastalarını yada nasılsa sorucak ögrenıcek dıye gerekenlerı yapıverıyor hemen.:)inşallah sonuclar guzel cıkar kızlar haftasonu netten bakıcam degerlerımı buraya yazsam yorumlayabılen olurmuki?
yok canım aslanpençesi göndermiş saraçoglu onu ictim bakalım sogana devam ediyorum şimdi de
Folikasitka gecmiş olsun rahım fılmının hemen sonrası hamıle kalma sansı cok yuksekmiş tüplerde acıkken hazır inşallah güzel haberin yakındır..
folikasitka geçmiş olsun canım seni gayet rahat anlayabiliyorum ne zaman hsg röntgeni çektirdin canım başka bir hastalığın var mı hormon taahlillerin nasıl çıktı
yok canım aslanpençesi göndermiş saraçoglu onu ictim bakalım sogana devam ediyorum şimdi de
canım bak sana tam olarak anlatayım.ben polikistikover hastsym malesfilk adetimden bu güne kendlğmden adet olmyrm hiç.yıllarca diane yasmin vs doğum kontrol hapları kullandım.o zamanlar internet imkanımz yokru ki bilgi sahibi olalm.ve o doktorları allaha havale edyrm.yumurtalrm daha da tembllşti ve evleneli 1,5 yıl olyo.eşim çocuk delisi ısrarla çocuk dyo bigün tesadüf bu siteye grdm ve soğan kürünüyle ilgli yazılara rastladm.ben de denym dedim.ben çocuk tedavisi görüyordm ve klomen veryolardı her gttğm doktorlar aynı tedavi....her ay o klomen sadece kist yapardı yumurta buyrdu çatlmzdı ve kist olrdu.neyse işte bigün bu sitede soğankürünü görünce denemeye başldm.
her adetm bttği gün başlıyordm ama yine kendiliğmden adet olmyrdum tabi.tabi bu arada adetin 5.günü klomenimi de kullanmya başlyrdm.ilk ay baktm kendlğmden adet oldm.bu demektr ki yumurtam çatlamş.ve soğan kürü+klomen birlkte kullandğm 3.ayda adetim uzadı dediğin gbi pas gibi kahverngi akıntı falan 2 hafta uzadı böle.içim demkki temzlenmş o kistler çözlmş atlmştı.ve o ay hamile kaldm.ramazan ayına denk geldği içi orucumu tutyrdm.ben nerden blenlrdm ki hamile oldğmu.adetim gecknce yine kist olmştr dedm ve söktürücü kullanmym orucumu tam tutaym kazaya kalmsn dedm.meğersem hamileymşm ve bebişm susuzluktan 1;5 aylıkken düşük oldu.ay çok uzattımneyse işte sana tavsiyem sen de pkoluysan her adetin 5günü soğan+klomen kullan ve yumurta takbne başla.soğan tek başına yetersz kalyo ben de sadece soğanla yumurtam ne gelşyo ne adet olyrdm.yani klomen soğan ikisi bi arada eşittir adet ya da çocuk