sogan kürü kullananlar

saol arkadaşım inşallah temiz çıkar
herşeyin hayırlısı yarında gelmesse git kan testi yaptır bence ben bu ay öyle yapçam bu beklemeler çok sinir bozucu

inşallah kan testi yaptırmama müsade eder kendileri
geneldeee zamanı şaşmaz ama

Anladım canım aktarlarda mayası satılıyormus kendınde mayalabılıyorsun tadıda ayranla süt arası bişey. ama kendim mayalayamam sanırım ben hazır alırım ne ıcecegımı şaşırdım hee :) aksam elime aldım havanı cörekotunu eşim sen yine napıyosun ya diyerek geldi anladı tabi kürlerle ugrastgımı elimde bişey gördümü ee bu neye ıyı gelıyomus dıye guluyor :) gül sen gül dedim sanada sıra gelıyor bekle dedim nihahaaa keciboynuzuna baslatıcam onuda :)))

kızlaar ben artık hiç face ye girmiyorum resmen eskiden sabaha kadar hep ordaydım şimdi gözümü açıyom kk kapatıyom kk hep sizi düşünüyorum valla

şaşsın inşallah bu ay

ne bileyim yaaa stres olmaya başladım canım yaaa
belim mi agrıyo karnımmı kasıgım mı heryerim agrıyor gibi
göbek deliğimin orda pıt pıt oluyo böle nasıl diyim şimşek cakıyor gibi kramp giriyor aniii
1 2 sn ama uzun bişey değill valla ne bu yaaa dalga mı geçiyor bu vucut benle

kızlaar ben artık hiç face ye girmiyorum resmen eskiden sabaha kadar hep ordaydım şimdi gözümü açıyom kk kapatıyom kk hep sizi düşünüyorum valla

hehe bagımlılık yaptık birbirimize

heee iştee canlı organizma ya canım o yüzden öyle ürüyor dedim
hani kefir bile doguruyo düşün
bi kefir kadar olamadım bak ona özen gösterince temiz bakınca nasıl çoğalıyo aferim ona
anamm ben yoksa iyi şartlarda bakılmıyorummu pismiyim acepp benn neyim eksikk benimm
bi süzekten geçmem lazımm

heep aynı bende öyle oluyorum hatta benim canım bişeyler istiyo yazık eşimde belki hamileyim diye koşup alıyoo işte bende ondan karar verdim adetim 1 gün geçsiin kan testi yaptırcam olmuycak böylee

hahaha mybaby ucuşa geçtin yine :)) seri doguruyor kefir ama olmak istermiydin öyle :)

heep aynı bende öyle oluyorum hatta benim canım bişeyler istiyo yazık eşimde belki hamileyim diye koşup alıyoo işte bende ondan karar verdim adetim 1 gün geçsiin kan testi yaptırcam olmuycak böylee

Onların o halleri iyce dibe vurduruyor ınsanı hastalandıgını görünce.bugün hastalanınca belli etmedi benimki yine ama içi içini yiyor pazartesi günü oda muayne olucakmış genel bi kontrol için.kendinde kusur aramaya basladı ben rahatlatıyorum normal bu durumlar hemen olmaz zaten diye erkekler bizlere göre daha az şey biliyor bukonuda :)

iyii etmiş valla nerelerdeyiz ama heran dertleşiyoruz, konuşuyoruz bak serçem taaaa rusyada arkadaş olduk

evet yaaa bide ne var biliyormusun herşeyi konuşabliyoruz anında
kimse saçmaladıgımı düşünmüyor gayet ciddiye alınıyorum mutlu oluyorum
balkasına normalde ben diyorum işte bana şöle oldu bu oldu vs bişeyler
bişeylerrr hamilelik belirtisi mi diye soruyorum
millet diyor amann sende ondan belli mi olur hiç
ama sizle her detayı paylaşabiliyoruzzz iyiki varsınız

tabii üzülmezlermi yaaa ama bize belli etmemeye çalışıyorlar ama anlaşılıyo tabii
siz kaç senelik evliydiniz asyacan ım eşin sperm testi yaptırsın biran evvel inşallah bişey yoktur onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…