sogan kürü kullananlar

aynen canım anında bizle aynı durumu yaşayan insanlarrı buluyoruz sor sorabildiğiniiii hiç bir ters cvp yok her soruya cvp ALLAH razı olsuun burayı icat edenden

tabii üzülmezlermi yaaa ama bize belli etmemeye çalışıyorlar ama anlaşılıyo tabii
siz kaç senelik evliydiniz asyacan ım eşin sperm testi yaptırsın biran evvel inşallah bişey yoktur onda

1 sene 14 günlük evlıyız canım.baslarda erken diyorduk ama hap felan kullanmadım sadece rısklı gunlere dıkkat ede ede geldık bugune. genel kontrol amaclı gıdeyım dedım sonrasında zaten bebek ısı zaman alıyor dıyerekten alternatıf tıppa daldım:)

eşimde gıdıcek dra ama ne demesı gerekıyor spermıyogram dıye bıseymıs sanırım testın adı ama yaparlarmı bu testı hemen.?

evet evet özelde hemen yaptılar benim eşime
yani samsun medikal parkta baktırmıştık hem 30tl
üniversitede gittik ordada bedava ama bi tüp bebek bölümnde dosya açıldı
dedik 3 yıldır nerdeyse çocuk yok yaptılar canım...
spermiyogram evet testin adı

canıım eşin güzel bir ürolog dr.una gitsin desinki biz 1.5 senelik evliyiz hiç korunmadık çocuğumuz olmadı ben sperm tahlili istiyorum eşim dr.kontrolü oldu onda bişey çıkmadı hemen dr. sperm tahlili yazar ama güzel bir laboratuarda test yaptırsın 3 günlük perhisle yptırcak yani testten 3 gün evvel ..... olsun ondan sonraki 3. günü sperm tahlili vercek muhakkak yaptırın

yarin is yok herhalde????
benimde yok ama haftaya basliyorum bu hafta hasta oldum bi hafta evdeydim raporlu.

benim uykularim kaciyor, günleri bile karistiriyom. ise baslasamda yine düzene girse

eee ne var ne yok hanimlar

sorma gözümden uykuu akıyorr resmennn
hala burda çene çalıyorummm

aynen bende öyleyiim bide bugün çok yorulduk baştan dr.a gittik annem için sonra kemeraltına gittik alışverişe ayaklarım hala ağrıyo ama burdanda ayrılamıyorum ama 10dk sonra kalkçaaaam ve yatçaaaam

canlarım bgn benden bu kdr gözlerim kapanıyorrrr
burda uyucam kalcam şimdii
herkese iyigecelerrr tatlı rüyalarrr
Allah a emanet olun

Allah a emanet olun

iii geceler canım bende dayanamıyorum bayılcaaaam yarın dr. kontrol var benim yumurta çatladımı diye dur bakalım neler olacaaaak yazarım buraya geldiğimde öptüm hepiniziii

huu huuhhh huhhhh huhhh

Allah a emanet olun

iii geceler canım bende dayanamıyorum bayılcaaaam yarın dr. kontrol var benim yumurta çatladımı diye dur bakalım neler olacaaaak yazarım buraya geldiğimde öptüm hepiniziii

Sagolun kızlar bılgıler ıcın umarım eşimdede bı sıkıntı yoktur bendede benımde yarın 3te dr randevum var adetın kacıncı gunu gıdılmesı gereklı net bısey bulamadım onu arastırıyordum 2de dıyen var 3 4 de dıyen var haftasonuna gırıyor dıye gıtmem lazım mecbur artık. iyigeceler kızlar sizede Allaha emanetsiniz hepiniz.

canim gitdinmi ne oldu neler oldu iyimi hersey anlat bakalim :26:

canım folikasitkadan haber var mı nasıl oldu acaba merak ettim agrılı mı oldu ki gelmedi

canim bende yazdim yok hala cavab gelmedi cok merak ediyorum insallah iyidir :26:

kuzum nerdesin vallah cok merak ediyorum neden girip biseyler yazmiyorsun ben burda seni beklemekden agac oldum :119:

ay kızlar 2 gündür ne kaynatmışsınız burdaaa okudukça keyiflendim, Allah razı olsun hepinizden canlarım, merakta bıraktım sizi kusura bakmayın, benim rahim filmi bugün 1 saat sonra.
Dün eve geldiğimde gergindim ve çok ağladım, klinikte gebeleri, bebeklileri falan görünce alt-üst oldum sanırım biraz.. kafam dağılsın diye de yürüyerek döndüm ama hava dün pek güzeldi, bebek arabasında bebeklerini gezdiren annelerle doluydu parklar yollar
Hava da bugün burda bir kapalı, yağmurlu ki sormayın..
Dün gittiğimde benm kaz kafalı doktor 3 aydır daha yeni diyor ki neden sadece prolaktin baktık sana, diğerlerine de bakmak lazımdı aynı böyle gözüm seyirdi vala sinirden. "3 ay bir anne adayı için ne demek! insanın böyle hassas bir konuda hafife alarak ya da dikkatsiz davranarak hem zamanını çalmaya, hem her ay duygularıyla oynamaya ne hakkın var!" diyemedim ya la "neden daha önce söylemediniz o zmn" dedim.
netice itibariyle dediğim gibi rahim filmi için bugüne yazdı beni. önce ağrı kesici iğne yapılacakmış, sonra işlem, toplam 40 dakika kadar sürer dedi. Birazdan çıkarım. hakkımızda hayırlısı canlarım.
(Ayka'm bu arada hayıt sordum ot satan babuşkadan ama adını duymamış bilmiyor, belki buralarda yetişmiyor cnm)

kızlar yarın adet günüm, bugün midem çok şiddetli değil ama yine de hergünkünden daha farklı hafif hafif böyle böyle dönüyor :111: ve ağzımda sanki ilaç içmişimde üstüne su içmemişim gibi tat fazlasuyla hissediyorum, ayy bugün ve yarın geçmek bilmeyeck bana

günaydın arkadaşlar dün gece çok sancılı bi mide ve karın ağrısıyla dr. gittim acile dün sabahatan beri de ishaldim seviniyodum kabızlıktan kurtuldum diye ama ishalin sancısı bi fena :) dr. gebemisin dedi bilmiyorum dedim diğer kan tahlilleriyle birlikte gebelik içinde kan verdim ona göre tedavi uygulayacaklarmış sonuç hamile değilim idrarımda iltihap çıktı bebek düşünüyoruz bu iltihap engel olur mu dedim hayır ama ilaçlarını bi kullan önce dedi ilaca başladım ilaç bitene kadarda koruncaz mecbur bu ay bebişim bana gelmiyo demekki zamanı değil allahım hayırlı bi zamanda nasip etsin amin şuan hala ağrılarım devam ediyo bu iltihap için soğan kürüne başlıycam adetimede 7 gün var şimdiden başlayayım mı yoksa adet olup 7.günümü başlayım yada dr. gidip antibiyotik mi alayım ne önerirsiniz

Kiz lar merhaba internetimiz baglandi malesef telf giriyorum bugun atesim dusmus agrilarim cok kotute arti geliyor ama beni incidiyor isde kotude ruya gordum kendimi diyilde basqasini hamile gordum gelse yazicagim opdum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…