- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
evet yaaa bide ne var biliyormusun herşeyi konuşabliyoruz anında
kimse saçmaladıgımı düşünmüyor gayet ciddiye alınıyorum mutlu oluyorum
balkasına normalde ben diyorum işte bana şöle oldu bu oldu vs bişeyler
bişeylerrr hamilelik belirtisi mi diye soruyorum
millet diyor amann sende ondan belli mi olur hiç
ama sizle her detayı paylaşabiliyoruzzz iyiki varsınız
aynen canım anında bizle aynı durumu yaşayan insanlarrı buluyoruz sor sorabildiğiniiii hiç bir ters cvp yok her soruya cvp ALLAH razı olsuun burayı icat edenden
tabii üzülmezlermi yaaa ama bize belli etmemeye çalışıyorlar ama anlaşılıyo tabii
siz kaç senelik evliydiniz asyacan ım eşin sperm testi yaptırsın biran evvel inşallah bişey yoktur onda
yokk kızz henüz ayaklarım yere basıyorrr ama az kaldı koptu kopacak kayışş
1 sene 14 günlük evlıyız canım.baslarda erken diyorduk ama hap felan kullanmadım sadece rısklı gunlere dıkkat ede ede geldık bugune. genel kontrol amaclı gıdeyım dedım sonrasında zaten bebek ısı zaman alıyor dıyerekten alternatıf tıppa daldım:)
eşimde gıdıcek dra ama ne demesı gerekıyor spermıyogram dıye bıseymıs sanırım testın adı ama yaparlarmı bu testı hemen.?
Sakin ol derin derin nefes al ayşe fatma eller eller hobbaaaaa :))
1 sene 14 günlük evlıyız canım.baslarda erken diyorduk ama hap felan kullanmadım sadece rısklı gunlere dıkkat ede ede geldık bugune. genel kontrol amaclı gıdeyım dedım sonrasında zaten bebek ısı zaman alıyor dıyerekten alternatıf tıppa daldım:)
eşimde gıdıcek dra ama ne demesı gerekıyor spermıyogram dıye bıseymıs sanırım testın adı ama yaparlarmı bu testı hemen.?
iyi geceler
kizlar Masaallah bu ne hiz böyle
sorma gözümden uykuu akıyorr resmennn
hala burda çene çalıyorummm
canlarım bgn benden bu kdr gözlerim kapanıyorrrr
burda uyucam kalcam şimdii
herkese iyigecelerrr tatlı rüyalarrr
Allah a emanet olun
huu huuhhh huhhhh huhhh
evet evet özelde hemen yaptılar benim eşime
yani samsun medikal parkta baktırmıştık hem 30tl
üniversitede gittik ordada bedava ama bi tüp bebek bölümnde dosya açıldı
dedik 3 yıldır nerdeyse çocuk yok yaptılar canım...
spermiyogram evet testin adı
canıım eşin güzel bir ürolog dr.una gitsin desinki biz 1.5 senelik evliyiz hiç korunmadık çocuğumuz olmadı ben sperm tahlili istiyorum eşim dr.kontrolü oldu onda bişey çıkmadı hemen dr. sperm tahlili yazar ama güzel bir laboratuarda test yaptırsın 3 günlük perhisle yptırcak yani testten 3 gün evvel ..... olsun ondan sonraki 3. günü sperm tahlili vercek muhakkak yaptırın
canlarım bgn benden bu kdr gözlerim kapanıyorrrr
burda uyucam kalcam şimdii
herkese iyigecelerrr tatlı rüyalarrr
Allah a emanet olun
iii geceler canım bende dayanamıyorum bayılcaaaam yarın dr. kontrol var benim yumurta çatladımı diye dur bakalım neler olacaaaakyazarım buraya geldiğimde öptüm hepiniziii
huu huuhhh huhhhh huhhh
canim gitdinmi ne oldu neler oldu iyimi hersey anlat bakalim :26:
canım folikasitkadan haber var mı nasıl oldu acaba merak ettim agrılı mı oldu ki gelmedi
canim bende yazdim yok hala cavab gelmedi cok merak ediyorum insallah iyidir :26:
kuzum nerdesin vallah cok merak ediyorum neden girip biseyler yazmiyorsun ben burda seni beklemekden agac oldum :119:
kızlaar ben artık hiç face ye girmiyorum resmen eskiden sabaha kadar hep ordaydım şimdi gözümü açıyom kk kapatıyom kk hep sizi düşünüyorum valla
kim icat etti burayı acaba???