saol canım benim :)aSya genetik testmi yaptırdı inşallah temiz çıkar sonuçları...foliğin bu aşılamada inşallah yüzü güler...ara ver biraz daha olur kendiliğinden inşallah mybabyimm tüp bebek hem maddi hem manevi çok zor yaa bak yine söylüyorum sana meryem suesini okudunmu??
anladım canım hikayemiz hemen hemen benziyor
bizde ilk yıl olur dedik normal dedik
sonra rahim filmi çekildi rahim filminden sonra olur dedik
sonra akışına bıraktık
sonra sonra derken
sonunda tüp bebek denedik ve denediğimde neden daha önce yaptırmadım ki dedim
ama vakti zamanı değilmiş demekki Rabbim nasip etmedi
bunda da vardır bi hayır dedik şimdi 2. için beklemedeyiz
Allahım sana inşallah hemen nasip eder beklemek çok zor gerçektenama herşeyin hayırlısı
çatlasa iyi, büyüğü 25 mm olmuşnolduuuuuuuuuuuuuuuuu
yumin kendi mi çatladı
tövbe tövbe yaçatlasa iyi, büyüğü 25 mm olmuşçatlatma iğnesi yaptım eve gelince. doğal yolla deneyin dedi. doğal yolla olsa tedavi olmayız, sizi haftasonu konusunda uyarmıştım, geç kalırız pzrtesiye demiştim, dedim! bu ay boşa gitti dedim ve çıktım. gelecek ay iğneli tedaviye geçilecek. bakalım o zmn ne olacak.
sağol cnm inşallah kuzum amintövbe tövbe yahepde böyle mi denk getiriyor yahu senin dr.
iyi demişsin kız ağzına sağlık
hayırlısı olsun canım sıkma canını artık olan olmuş önümüzdeki ay iğneli tedavi olcan demekki
inşallah gerek kalmz doğal bebiş süpriz yapıverir anneciğine
evet kaynamaya başlamış olan suya atıp 5 dakika kaynıyor ağzı kapalı olarak. sonra altını kapatıyorsun o şekilde demleniyor bir 5 dakika kadar daha. sonra süzüp suyunu sıcak sıcak ve yudum yudum içmeye başlıyorsun. oh mis..kızlar bu soğan kürünü yaparken, önce suyu kaynatıyoruz sonra içine 4'e bölünmüş soğanı atıp ,ağzı kapalı 5 dk bekletiyoruz değil mi ?
evet kaynamaya başlamış olan suya atıp 5 dakika kaynıyor ağzı kapalı olarak. sonra altını kapatıyorsun o şekilde demleniyor bir 5 dakika kadar daha. sonra süzüp suyunu sıcak sıcak ve yudum yudum içmeye başlıyorsun. oh mis..
evet öyle görünüyor . direk demliyorsun sen haşlamadan. sorun değil, bozmadan dediğim şekilde dvm et. şifa olsun .ay ben yanlış yapıyorum o zamansu kaynadıktan sonra ocağın altını kapatıp ,içine soganı atıp agzı kapalı bekletiyorum .
benimkisi yanlıs yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?