Selamm kocaman göbüş adayı kuzuumm :) ben sizleri unutur muyum hiç kuzum hele sizlerde bi hamile kalın işte o zaman benim mutluluğum tam olacak amiinn diyorum güzel dualarına canım benim Rabbim şu yaşadığım günleri enn kısa zamanda sizlerede yaşatsın :)selamkocaman göbüşlü demek az kaldı artık doguma Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin nukram
dualarına da amin diyorum en içten hemdeeeee
dogumdaki dualarında bizi unutmazsın dimicanım arkadaşım unutma tamam mı
Rabbim kolay dogumlar nasip etsin inşallah ALLAH a emanet olun
Foliğim nasılsın canımne güzel arkadaşlarım var bnm yaa çok şanslıyım bencanım canlarım benebakbiyo mybaby24 nukra sercem1 hepinizi seviyoree, iyi ki varsınız
daha iyiyim balım sağolFoliğim nasılsın canım
Rabbim iyiliğinizi huzurunuzu daim etsin canım benim:)daha iyiyim balım sağolsen nasılsın asıl?
ne mutlu sana, çok seviniyorum senin adınaRabbim iyiliğinizi huzurunuzu daim etsin canım benim:)
Bende iyiyim hamdolsun ağrılar sancılar oluyor yarın doktor randevumuz var gün sayıyorum sizlerede duacıyım...
aminnn kalbi güzel minik serçe aminnnMybaybim canimin ici yemin ederim soyledim tum yazdigim iimleri hemde sancilarim basladiginda ve emzirdiyimde
folikim bitanem biz de seni cooooook seviyoruz bitanem
nukram insallah Rabbim kolay dogumlar nasib eylesin sagsalim al kucagina
Rabbim tum arkadaslarimiza nasib eylesin insallah amin onlarinda mis kokululari olsun insallah amin
Hosbuldum kizcem nasilsin niye keyfin yoktu bakiyim senin...insallah gecmisdir hepsi insallah iyisindirseni cok seviyom coooooook
Çok teşekkür ederim güzel yüreklim inşaallah sende kızlarda bu duyguları yaşayınca ben uçacağım sevinçten işte o zaman mutluluğum tam olacak :)ne mutlu sana, çok seviniyorum senin adınabir avazda kavuş yavruna inşallah! bas bağrına, dök içini, gider hasretini sağlıkla inşallah
Amiinnn serçem sende yavrunu gönlünce büyüt inşaallah öp kuzunu yerime :)Mybaybim canimin ici yemin ederim soyledim tum yazdigim iimleri hemde sancilarim basladiginda ve emzirdiyimde
Rabbim tum arkadaslarimiza nasib eylesin insallah amin onlarinda mis kokululari olsun insallah amin
amin canım isteyen nerde varsaSelamm kocaman göbüş adayı kuzuumm :) ben sizleri unutur muyum hiç kuzum hele sizlerde bi hamile kalın işte o zaman benim mutluluğum tam olacak amiinn diyorum güzel dualarına canım benim Rabbim şu yaşadığım günleri enn kısa zamanda sizlerede yaşatsın :)
guzummmmm beniiimmmm hoşgelmişsin sefalar getirmişsinne güzel arkadaşlarım var bnm yaa çok şanslıyım bencanım canlarım benebakbiyo mybaby24 nukra sercem1 hepinizi seviyoree, iyi ki varsınız
Allah razı olsun canım çok sağolasınMybaybim canimin ici yemin ederim soyledim tum yazdigim iimleri hemde sancilarim basladiginda ve emzirdiyimde
sen dogum yaptıgın sıralar bi ugramıştı bende ona senin dogum yaptıgını söylemiştim hatta :)Hisarim hic geliyrmu folikim kizi nasil acaba iyidirler insallah
Çok teşekkür ederim güzel yüreklim inşaallah sende kızlarda bu duyguları yaşayınca ben uçacağım sevinçten işte o zaman mutluluğum tam olacak :)
guzummmmm beniiimmmm hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
iyisin inşallah dimi RAbbim feraha kavuştursun seni arkdaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?