sogan kürü kullananlar

çok faydalıymıs kız eşinede içir kendınde tıka burnunu ıc bende yarın alıcam.
amaaaaan zaten bu ay tırt cıktım kırmızı kartlıyım ne verirsen içerim şuan :) sen kahve ver tabi yinede :):KK1::KK1:

ne bileyim tiksiniyorum ondan bakteri mi kurtcuk mu ne ürüyor bide annem içiyor da ordan biliyom:KK53:

doğru söylüyorsun ama yapması lazımdı sana bu testi baştan

Git gel git gel yollar asınsın ıstıyolar herhalde. İnşallah bebeğin olucak senin diyor gönderiyor Hay Allah razı olsun diyorum bende bir duanı alayım diye geldimdi zaten :)

Çok iyi bir dr ama gereken butun testlerı yapmadıgı ıcın gıcık oluyorm adama dıgerlerıde azarlıyormus deıgstrmıyormda o yuzden.

ne bileyim tiksiniyorum ondan bakteri mi kurtcuk mu ne ürüyor bide annem içiyor da ordan biliyom:KK53:

Nasıl canım bakterı kurtcuk üretiyor? anlamadım ? hemşire bi akrabam vardı hamıleyken ıcerdı sureklı hem bebege hem anneye cok faydalı bu dıyerekten.ordan aklımda kaldı.

Git gel git gel yollar asınsın ıstıyolar herhalde. İnşallah bebeğin olucak senin diyor gönderiyor Hay Allah razı olsun diyorum bende bir duanı alayım diye geldimdi zaten :)

Çok iyi bir dr ama gereken butun testlerı yapmadıgı ıcın gıcık oluyorm adama dıgerlerıde azarlıyormus deıgstrmıyormda o yuzden.

ahahhahaaa:KK9: tabii dr.ların duasına ihtiyacımız var başka bişey yapmalarına gerek :KK35: yok ama sen bu adetin 3. günü ne yap et yaptır şu tahlilleri kurtul

SOĞAN KÜRÜNÜ BENDE KULLANDIM VEEE MAŞAALLAH ÇOK ŞÜKÜR:nazar::nazar::nazar: ADETİMDE DÜZELME OLDU :)))KULLANAN BİRİ OLARAK GERÇEKTEN HERKESE TAVSİYE EDERİM:))

Nasıl canım bakterı kurtcuk üretiyor? anlamadım ? hemşire bi akrabam vardı hamıleyken ıcerdı sureklı hem bebege hem anneye cok faydalı bu dıyerekten.ordan aklımda kaldı.

yani kefir dediğin şeyin kendisi aslında yararlı bi bakteri
canlı yani kurt gibi onu kendin yaparsan mayasını
kendi kendinee ürüyor zamanla
annemde maşallah bütün kolu komşuya dağıttı
sütün içnde bekliyor mayalanıyor işte bi gün sonra içiyordu
sonra süzüp yıkayıp kefiri yeni bi süte tekrr koyuyordu
bu böle devam etti bi süree herkes faydalandı mahallede
bi ben içmedimm yaa bal araştır tam anlatabildim mi bilmem

hoşbulduk canıııım diğer sayfaları okuyordum kusura bakma geç yazdıım
hımm anladım canım geçmiş olsun annende rahatsızlanmış sanırım
inşallah bişey çıkmaz

sen napıyon canıııım kaç günün kalmıştı
25 mayıs kaldı 1 gün
ama kasıklarım hafiften yokluyor geliyorum ben hazır ol der gibi
kırmızı kart gibi ama inş müjdeli hbr veririm canım

yani kefir nedir bilmiyorum da o karnabahr gibi ya bi tane minik parçası
zaman içinde iyi bakarsan ürüyor işte kedni kendine çoğalıyo.Canlı mikro organizmalardan oluşuyor yani :KK70:
ayyy amma bilimsel konuştum tam bilmiyom da işte bildiğim bu

X