sogan kürü kullananlar

kizlar ben gidiyorum yatmaya uykum geldi iste burda saat 3 gec olmus size iyi geceler hepinizi opdum bay bay... yarin guzel haberleri vermek dileyi ile hosca kalin saglicakla kalin (aynen televizyoncular gibi konusdum dimi )

kizlar ben gidiyorum yatmaya uykum geldi iste burda saat 3 gec olmus size iyi geceler hepinizi opdum bay bay... yarin guzel haberleri vermek dileyi ile hosca kalin saglicakla kalin (aynen televizyoncular gibi konusdum dimi )

iyi geceler canım bol bebişli ruyalar sana

hadi kızlar çok iyi geldi valla halay çekelim

kiz bensiz halay cekmeyin olmaz gunahtir sevaptir bi dusunmezmisiz kiz yarin cekelim benim uykum geldi gece yarisi halaymi olur yarin erkenden guzel haberler duyucaz ya o zaman cekeriz biri aybuke biri mybayby biri bebisim biride ben

canim tek tek yap karistirma aman karistirinca iyi olmuyor

bal tarcın ve corekotu yumurtlama zamanına kadar yapılıyormus adetın 2.günü baslanııp, soganla denkgelmıcek. aynı anda uygulamadım hıc.gecenayda adacayı ıcmıstım yumurtlama zamanına kadar sonra sogan. yumurtlama tarıhlerımden emın olamıyorum anlamıyorum yanı ovulasyon testlerınıde o yuzden alıyım dıyorum.İnşallah Rabbim bunlardan birini sebeb kılar. eşim bende kontrole gidicem dedi bugün pazartesi oda genel bir muayne olcakmış.inşallah hersey yolundadır.

fantastik 3lü gece gece toplandı yine
hadi uykunuz açılsın kahve ikram edeyim size
bu hisarbuseliğin (_)?
bu asyacanın (_)?
ve bu da benim (_)?
varmı başka isteyen

hisarbuselik nasilsin ne yapiyorsun sence bir gunluk dua yapa bilirmiyiz belki yarin gelmezde karalar bugun bir dua dusunelim yarin hepimiz icin okuyalim ne dersin?

iyi canım napiim annemle bugün alışverişe çıktık çok yorulduk aynı zamanda annemi dr. a getirdim kalp dr.una bi damarı tıkalımış galiba pazartesi sintikrafi ye gircek inşallah olumlu oluur benim canım cuma cumartesi ve pazar çok doluyum arkadaşımın düğünü var pazarteside annemle ilgilencem katılamam duaya malesef çok isterdim amaaa my babayciimle okursunuz olmassa ayarlayın
ateşin çıktı haa hadi inşallah serçem güzel haber alırız sen den inşallaaaaaah arkadaşım

şafak 1 kaldı 25 mayıs adetim
offff sıkıntı stres başladıı

Sakin ol hiiiç stres yapma tatlım Rabbim ol der ve olur vakti zamanı gelmişse olmuştur gelmemişse beklicez tabiki.
İnşallah olmazsın ama olursanda üzülme hiç kürlerle devam Allahın izniyle bu nimetleri bosuna vermemiş Rabbim bize çok şükür.

Buarada sayfada yine süper 3lüyü görüyorum hisarbuselik, sen ve ben hahaha:)
Eşim hadi yatıyoruz diyerek götürüyor herdefasında onu uyutup kacıyorum buraya malum günler hariç tabiki :))

iste iste canıım bak bende baktırdım benim lh yüksek çıktı

fantastik 3lü gece gece toplandı yine
hadi uykunuz açılsın kahve ikram edeyim size
bu hisarbuseliğin (_)?
bu asyacanın (_)?
ve bu da benim (_)?
varmı başka isteyen

Olmaz kahve içemem ben :) hamılelık dusunurken içmeyin deniyor eşlere içirelim biz onu onlara yarıyormus :) biz kefir içelim kefir :)

iste iste canıım bak bende baktırdım benim lh yüksek çıktı

YYapması gerekmezmıydı sonucta 1,5 yıldır korunmuyorum cocugumda olmuyordıye gıttım hertestı yapsın dıye abarttımda abarttım aslında 1 yıllık evlıyım ılk baslarda korunmustuk.

Nasıl desem diye düşünüyorum hindi gibi cok artıst oluyor bu drlar işine karısılıyomus gıbı dusunup zıtlasadabılır benle.

ahahahaha benim kocişş çalışıyor malesef yok rahatımm

Olmaz kahve içemem ben :) hamılelık dusunurken içmeyin deniyor eşlere içirelim biz onu onlara yarıyormus :) biz kefir içelim kefir :)

kefiri de sevmem ki ne o kurtcuk mu bakterimi ne o bee böğykkk içmem ben onu
nolmuş 1 fincan kahveden sende 40 yıl hatrım olmasın mı yani benimmm

çok faydalıymıs kız eşinede içir kendınde tıka burnunu ıc bende yarın alıcam.
amaaaaan zaten bu ay tırt cıktım kırmızı kartlıyım ne verirsen içerim şuan :) sen kahve ver tabi yinede :)

doğru söylüyorsun ama yapması lazımdı sana bu testi baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…