çok faydalıymıs kız eşinede içir kendınde tıka burnunu ıc bende yarın alıcam.
amaaaaan zaten bu ay tırt cıktım kırmızı kartlıyım ne verirsen içerim şuan :) sen kahve ver tabi yinede :)
doğru söylüyorsun ama yapması lazımdı sana bu testi baştan
ne bileyim tiksiniyorum ondan bakteri mi kurtcuk mu ne ürüyor bide annem içiyor da ordan biliyom
hisarbuseliğim hoşgeldin canımcım
Git gel git gel yollar asınsın ıstıyolar herhalde. İnşallah bebeğin olucak senin diyor gönderiyor Hay Allah razı olsun diyorum bende bir duanı alayım diye geldimdi zaten :)
Çok iyi bir dr ama gereken butun testlerı yapmadıgı ıcın gıcık oluyorm adama dıgerlerıde azarlıyormus deıgstrmıyormda o yuzden.
ahahhahaaatabii dr.ların duasına ihtiyacımız var başka bişey yapmalarına gerek yok ama sen bu adetin 3. günü ne yap et yaptır şu tahlilleri kurtul
canım 3. gün cumartesiye geliyor o yuzden yarın 2. gün yarın yaptırcam bakalım.
SOĞAN KÜRÜNÜ BENDE KULLANDIM VEEE MAŞAALLAH ÇOK ŞÜKÜRADETİMDE DÜZELME OLDU :)))KULLANAN BİRİ OLARAK GERÇEKTEN HERKESE TAVSİYE EDERİM:))
gözün aydın arkadaşıım kaç ay kullandın? Bekarmısın?
Nasıl canım bakterı kurtcuk üretiyor? anlamadım ? hemşire bi akrabam vardı hamıleyken ıcerdı sureklı hem bebege hem anneye cok faydalı bu dıyerekten.ordan aklımda kaldı.
hımm anladım canım geçmiş olsun annende rahatsızlanmış sanırımhoşbulduk canıııım diğer sayfaları okuyordum kusura bakma geç yazdıım
25 mayıs kaldı 1 günsen napıyon canıııım kaç günün kalmıştı
sağol arkadşm evliyim hatta evliliğimin ilk yılında kulanmaya başladım toplamda 3 ay kullandım
sağol arkadşm evliyim hatta evliliğimin ilk yılında kulanmaya başladım toplamda 3 ay kullandım[/QUO
zormu geliyodu adetin pko filan varmı canım?
gözün aydın arkadaşıım kaç ay kullandın? bekarmısın?
sen kullandın mı bekar mısın...?
sağol arkadşm evliyim hatta evliliğimin ilk yılında kulanmaya başladım toplamda 3 ay kullandım[/QUO
zormu geliyodu adetin pko filan varmı canım?
EVET CNM VARDI PCO POLİKSTİK OVER SENDROMU OLARAKA BİLİYORUM AMA MAŞAALLAH DİYİMGERÇEKTEN FAYDASINI GÖRDÜM
bende 2 ay kullandım evliyim canım 1 oğlum var 2. çocuk için içiyorum kürü adetlerimokadar düzensiz değil ama içim temizlensin diye içiyorum