- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
sonuç belli oldu canım yok malesef
Canın sagolsun canım üzüldüm gercekten Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuç belli oldu canım yok malesef
maybeybiii kığıız beklemiyordum seni, ne iyi ettin ecemin değeri 2'ye düşmüş malesef sağlık olsun. umutluydum ondan ama gelecek maçlara bakıcaz mecbur benimaskpastam, sana da üzüldüm arkadaşım, testler yalancı değildir belki de pko illetinden dolayı böyle bi durum oldu. emin olamıyor tabi insan. sağlık olsun
bilmiyom gülüm artık testlere inanmıyorum pkoda ne oldugu bellisiz hersey ..bosuna ümitlenmiycem artıkSaglık olsun gülüm Hayırlısı ne ise o olsun
amin arkadaşım, ama bnm anladığım kadarıyla sizin karı-koca sıkı bir programa girip tedavi olmanız lazım cnm, birbirinize de çok büyük destek olmalısınız bu sürede. eşin ya da sen, sigara içmiyorsunuz dimi? her şey insanlar için arkadaşım, hiçbir şey sıradışı değil yaşadığımız. kendini koyverme sakın. elinden geleni yapmaya dvm et. Hareket bizden bereket Allah'tan
canım benim haklısın Sifa Allahtan.haklısın gülüm tedavi olmadan ne yapsam bos.esim iciyo gülüm ben içmiyorum sigara,esimde bıraksa iyi olacakta bırakmıyo:26:.tamam datlısım bayramdan sonra tedaviye baslıyoz insallah.sogan kürünüde yine yapıcam canım ...Allah razı olsun gülüm insallah en güzel bayramın bu bayram olsun insallah
Canimin icii yazini gormemisim nasilsin dun basim cok agriyprdu uyuyamiyordum ... Arkadaslar doguma 3 hafta kaldi isimleri yazin not edeyimamanınnn kim gelmiş güzel melek annemiz mi gelmiş biziiiiim uyku yok tabi sana artık bu saatte burdasın
Canimin icii yazini gormemisim nasilsin dun basim cok agriyprdu uyuyamiyordum ... Arkadaslar doguma 3 hafta kaldi isimleri yazin not edeyim
Canimin icii yazini gormemisim nasilsin dun basim cok agriyprdu uyuyamiyordum ... Arkadaslar doguma 3 hafta kaldi isimleri yazin not edeyim
Insallah canim benim amin Rabbim sizede nasib etsin unutmam mumkun degil cunki not ediyorumm not etdigim kagizda dogum canntamda:)sercem ismim ayşe.balım ne olursun unutma beni bizamanlar birbirimize dua ederdik rabbim sana verdı ıstedgını inşallah senın duan sayesındede bana verır lutfen benım ismimi unutma canım kardesim allahıma emanet ol inşlh dogumun cok kolay gecer küçük paşamızın resmını paylasırsın severız keratayı:) ikinizde allaha emanet olun
Benn sizi unuturmuyum hic bak kizdim bu mesajina ama':)Kuzum benle ceylanida unutmaALLAH RAZİ OLSUN GULUM
Benn sizi unuturmuyum hic bak kizdim bu mesajina ama':)
maybeybiii kığıız beklemiyordum seni, ne iyi ettin ecemin değeri 2'ye düşmüş malesef sağlık olsun. umutluydum ondan ama gelecek maçlara bakıcaz mecbur benimaskpastam, sana da üzüldüm arkadaşım, testler yalancı değildir belki de pko illetinden dolayı böyle bi durum oldu. emin olamıyor tabi insan. sağlık olsun
Kuzum bende meraktayim Foligimi insaallah güzel haberler verir bizlere...Kuzummmm sen ne durumdasin cok merak ettim asilama sonucun belli oldumu ????Allahim insallah mujdeni versin kuzum ozel mesajla bildir durumunu bana mutlaka burdan gormeyebilirim. Gorusemezsek de iyi bayramlar canim.
Kuzum bende meraktayim Foligimi insaallah güzel haberler verir bizlere...
Kuzummmm sen ne durumdasin cok merak ettim asilama sonucun belli oldumu ????Allahim insallah mujdeni versin kuzum ozel mesajla bildir durumunu bana mutlaka burdan gormeyebilirim. Gorusemezsek de iyi bayramlar canim.
Kuzum bende meraktayim Foligimi insaallah güzel haberler verir bizlere...
Bende valla merak ediyorum
İnsallah mucize geelmistir de cifte bayram olur
Folikkkkkk sesime gel kuzummmmm