- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- 448
i'm hereanladım cnm, ben de öyleyim, yani doğal yolla birbirimizden bıkana kadar deneyip durmaktansa böyle yöntemler daha cazip geliyo açıkçası, bi danış bakalım reise
aynen canım bi konuşalım bakalım :128:
kuzum ben uyucam çok uykum geldi çooook
müsadenle iyigeceler tatlım yrn görüşrüz:80:
evet.. ilk
tamam bebişim iyi geceler
İlk ve son olur inşallahh
kız dün yazarken uyukluyordum resmen kaçtım hemen
bugünde cin gibiyim nerlerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
amin cnm inşallah
ben de fenaydım da son dakikalarımdı, çıktım senden sonra bahaneyle ztn.
tüp topiğine baktın baktın kaçtın neden yazmadın bişişimdide gitmişsin
ben de gördüm orda sanki :44: evet evet gördüm o asyacandıonun şehir dışından misafiri vardı kaç gündür yeni gitmişler, bugün biraz toparlanıp dinlendiyse yatmadan girip bi göz atmak istemiştir cnm. ben de kaçıyorum. kendine çook iyi bak maybeybim
bende gördüm kuzum ordaydıdediğin gibi öyle bi girp baktı sanırım sobelendi ama sobelenemeden kaçtı
yarın Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle olacak
güzel haberlerin tez zamanda gelsin inşallah
iyigeceler canım
kızlarrrr merhaba hepinize çok uzun bi aradan sonra ilk buraya yazıyorum çünkü bizde bebiş isteyipde olamayanlardanız yani aslında yeni evli sayılırız 1 sene olacak ilk 5 6 ay çocuk düşünmedim ben eşim çok istesede acele etmek istemdm ama şimdi diyorumki keşke o zamanlarda başlasaydık çünkü 4 5 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyo dr gittim kist olduğunu söledi oda acele etme deneyin dedi doktorun biri multikistiğe benziyo diğeri polikistik over dedi sonuç itibari ile kist mevcut bende.,
Benim adetim öle çok düzensz değil her ay günü değişiyo ama çok düzensz değil bu soğan kürünü önceden duymuştum ama düşünmedm uygulamayı ama artık bende istiyorum çocuk sahibi olmayı 2 gündür içiyorum şimdi ramazan olunca sahurda yemekden önce içiyorum sadece bilmiyorum faydasını görürmüyüm ama ibrahim saraçoğlu bile diye kistin başdüşmanı diye hakkımızda hayırlısı bakalım olana kadar içmeyi düşünüyorum inş. :44:
kızlarrrr merhaba hepinize çok uzun bi aradan sonra ilk buraya yazıyorum çünkü bizde bebiş isteyipde olamayanlardanız yani aslında yeni evli sayılırız 1 sene olacak ilk 5 6 ay çocuk düşünmedim ben eşim çok istesede acele etmek istemdm ama şimdi diyorumki keşke o zamanlarda başlasaydık çünkü 4 5 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyo dr gittim kist olduğunu söledi oda acele etme deneyin dedi doktorun biri multikistiğe benziyo diğeri polikistik over dedi sonuç itibari ile kist mevcut bende.,
Benim adetim öle çok düzensz değil her ay günü değişiyo ama çok düzensz değil bu soğan kürünü önceden duymuştum ama düşünmedm uygulamayı ama artık bende istiyorum çocuk sahibi olmayı 2 gündür içiyorum şimdi ramazan olunca sahurda yemekden önce içiyorum sadece bilmiyorum faydasını görürmüyüm ama ibrahim saraçoğlu bile diye kistin başdüşmanı diye hakkımızda hayırlısı bakalım olana kadar içmeyi düşünüyorum inş. :44:
Allah razı olsun bebeğim, iyi ki varsınızbugünleri nasıl atlatırdım bi başıma bilmiyorum siz olmasanız, başka da bilen kimse yok eşimden başka
biz hep burdayız canım merak etme
bende hep diyorum iyiki kk var da sizleri de tanımışım diye
tüp topiğine baktın baktın kaçtın neden yazmadın bişişimdide gitmişsin
ben de gördüm orda sanki :44: evet evet gördüm o asyacandıonun şehir dışından misafiri vardı kaç gündür yeni gitmişler, bugün biraz toparlanıp dinlendiyse yatmadan girip bi göz atmak istemiştir cnm. ben de kaçıyorum. kendine çook iyi bak maybeybim
bende gördüm kuzum ordaydıdediğin gibi öyle bi girp baktı sanırım sobelendi ama sobelenemeden kaçtı
yarın Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle olacak
güzel haberlerin tez zamanda gelsin inşallah
iyigeceler canım
dağılın uleeeyn gebe geldiiian itibariyle 2 saatlik gebeyim
dağılın uleeeyn gebe geldiiian itibariyle 2 saatlik gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?