- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
dağılın uleeeyn gebe geldiii an itibariyle 2 saatlik gebeyim
Canim cok mutlu oldum hep yuzun gulsun boyle.hayirli olsun insallahhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanında amanın kım gelmişşşş :) süpermenlerı kaptın dımı köfte senii :)) 2 saatlık , 2 gunluk, 2 haftalık, 2 aylık dıyerek devam edelım ınsallah kuzum 9 ay boyunca senınle kalsınlar :)))
tebrıkler canmmmm
Folik canim yanlismi okudum hamilemisinnnn insallah oyledir
Canim cok mutlu oldum hep yuzun gulsun boyle.hayirli olsun insallahhhhh
amin cnm inşallah saol hepmiz inşallah
don't panic kızlar, doğru okudunuz ama yanlış anladınız ben yanlış aksettim daha doğrusu aşılamam oldu da bugün, gebe ilan ettim kendimi hemen
canım Allah söyletmiş olsun insallah hayırlı olsun bebişine kavus insallah bu mübarek ayın hürmetine insallah amin
Bişeyde gözünüzden kacsın yafuuu :) evet evet bendım o folıkım tam olarak özetlemiş durumumu mısafırlerımı yolladım dun ayaklarım tavanda yattım resmen afacan bır yegenım var pert etti benı tum gun :) halen bel agrısı var haa hala olmak boyle bı durumsa anne olmak nasıl kı acep
2 saatlik değil 9 aylık gebe istiyoruz inşallah hadi bakalım hayırlısı canım Rabbim hayırlısını nasip etsin
kaçarmı kız hiç çantada keklik gibi avladık seni
eee bugünde mi yoksun sen bak ben çarşamba sabah itibariyle izmire ucucam yani yokum uzun zaman burlarda ona göre
amin şekerim saolasın. hep beraber oluverse hayrlısıyla
biz bayrama yolcuyuz kısmetse..
bebişinle gidersin inşallah tatileee
eee ne yapıyorsun ne durumdasın belirti varmı
kaçarmı kız hiç çantada keklik gibi avladık seni
eee bugünde mi yoksun sen bak ben çarşamba sabah itibariyle izmire ucucam yani yokum uzun zaman burlarda ona göre
amin şekerim saolasın. hep beraber oluverse hayrlısıyla
biz bayrama yolcuyuz kısmetse..
Ben geldim bacılaaaa :) kayınannemlerde :) iftara davetli idum anca gelebldim eve. bızde bayrama yolcuyuz Allah ızın verirse.
inşallah
az önce tepikledi sanki
Ben geldim bacılaaaa :) kayınannemlerde :) iftara davetli idum anca gelebldim eve. bızde bayrama yolcuyuz Allah ızın verirse.
inşallah
az önce tepikledi sanki
anaaaamm hoşgeldin balııımmm
tepikledi mi golcü olacak ozaman bak
ayy canım inşallah o zamanlarıda görürsün merakla beklicem haberini ne zmn belli olcak sonuç?
ozaman girmeye çalışayım internete ona göre
ooooo hoşgeldin bacııııımm şsen nereye gidiyorsun bakalım ?
tepikledi mi golcü olacak ozaman bak
ayy canım inşallah o zamanlarıda görürsün merakla beklicem haberini ne zmn belli olcak sonuç?
ozaman girmeye çalışayım internete ona göre
İhihih seni varya yiyerim haa :) hassas hatunlarız kızım bızz erkenden hissederiz herbişeyciğii :))
Çok hoş buldum çiçaaam :) biden baska kım beklıcek burayı yafuu bı normal topk acsakmı garık burda bebıs dısında bısı sogan dısında bısı konustukmu kendımı vıcdanen rahatsız hıssedıpdurun ben
İhihih seni varya yiyerim haa :) hassas hatunlarız kızım bızz erkenden hissederiz herbişeyciğii :))
Çok hoş buldum çiçaaam :) biden baska kım beklıcek burayı yafuu bı normal topk acsakmı garık burda bebıs dısında bısı sogan dısında bısı konustukmu kendımı vıcdanen rahatsız hıssedıpdurun ben
Benimde memleketım var bıkerem hıhhh
haftaya cuma test günü ama yapar mıyım bilmem yapsam da sana söyler miyim onu hiç bilemiciim
yiyer misin vallahi bugün düşündüm yeni bi topk açalım kızlarla, uğursuz geldi burası bize dedim, batıl batıl şeyler düşündüm işte böyle
aaaa demek memleketine gidiyorsun ne güzelllll
aferim kız git tabi git
yap tabi hani bnm saçımdan yolcaktın unuttun mu hemen test yapmadım diye
seninde ben yolarım valla