sogan kürü kullananlar

Tabi bizdede hersey bitti hamile kalmayı felan basardık konunun yerı kusur kaldı :))önemli olan soganın yumurtalara faydası sivilceyide kusturuyor zaten yalanda değil:)

upsss kal geldi bi an
nihahhahaa o değilde sabah kızlar merakla bizim yazıştıgımız sayfaları okuyacaklarr
çok şey kaçırdılarr ben çok eğlendimm gece gece valla

evt yaaa bende sorcaktım bebişime yalnış yerdemi açtı acaba topiğiii... valla onlar bizden evvel hamile kalırlarsa benim dr.u salıcam üstlerinee onlarada pkosun deeer çıldırtır onlarıı vallaaa

senin doktor güzel fikir bence

ooof of en iyisini yapmış valla böyle soruya böyle cvp bak bidaha sorabiliyomu aldı ağzının payını işte

aynen benimki de sağolsun biliyor durumu hiçbişey dmeiyor
olur olur ben biliyom olcak diyo siz stres yapmayın yaşınız genç diyor

Allah razı olsun onlardan bu dönemi daha kolay gecırebiliyoruz stres yaptırmıyorlar hiç değilse :) benim kv utandıgı için soramıyor mahrem konular oldugu için birde bende utanırım bu konularda birazda ondan burda size çen çen öttüğüme bakmayın

Tabi bizdede hersey bitti hamile kalmayı felan basardık konunun yerı kusur kaldı :))önemli olan soganın yumurtalara faydası sivilceyide kusturuyor zaten yalanda değil:)

nerden nereye bağladın bu saate valla helal olsun alkışşş

çıldırmak için birebir pazartesigittim yine ben anlatmadım size unuttum yumurta sağ tarafta 17.5mm olmuş çok güzel 1-2 gün içinde çatlar cuma bidaha gel bakalım dedi ben bilerek sordum acaba ne dicek diyeko varmı dedim var dedi yaa

ayyyy çenenize sağlık tatlımm
anca çeneee anca çeneee
hani bebekk yokkk

O dr düşünce gücünü felanmı denıyor acaba senin üzerinde kötü enerji yayma üstüme kendi pkonda bogul de uzaklas o dr dan bianönce canım :)

:)) Soğana laf söyletmem kendim bile olsa affetmem söyleni :) yeri nerde olursa olsun sogan sogandır :)

Çok duygusal bir bag olustu aramızda kendısıylen:)

eweeet aynen bende bu ay hayıtla beraber içip zehirlensem bilee bu ay olmassa ALLAH KORUSUN olsun artık....obür aya soğanla açıcam gözlerimi evelallaaaaaaaaah

o doktor p.o.k yesin pko muşşş sen üzme kendini canımm güvenmiyorsan da gitme şu doktora
izmirde doktor mu yok kızz değiştir gitsin kafan rahat olurr arkadaşımm pko da neymiş

:)) Soğana laf söyletmem kendim bile olsa affetmem söyleni :) yeri nerde olursa olsun sogan sogandır :)

Çok duygusal bir bag olustu aramızda kendısıylen:)

soğan sogandır :d soğan candır :d soğan soğanlıgını bildiği sürece sıkıntı yok :d bunca zaman ağlattı bi kere de güldürsün hepimizi arkadaş. kaç senedir mutfagımzda yaşatıyoruz seni hiç mi hatrımız yok insaff yaa

O dr düşünce gücünü felanmı denıyor acaba senin üzerinde kötü enerji yayma üstüme kendi pkonda bogul de uzaklas o dr dan bianönce canım :)

hahahahhaaaaa çok güldüüm uzaklaşçam cuma gününü iple çekiyorum çatladı ve üstüne seeeeeeeen pkosuuuuuuun çıldırmam inşallah o sıra

soğan sogandır :d soğan candır :d soğan soğanlıgını bildiği sürece sıkıntı yok :d bunca zaman ağlattı bi kere de güldürsün hepimizi arkadaş. kaç senedir mutfagımzda yaşatıyoruz seni hiç mi hatrımız yok insaff yaa [/QUOTE]

Sanırım sende düşünce gücünü soganın üzerinde denemeye calısıyosun ccanım umarım etkili olur bastır bastırrr :) beyne komut vermeyi bıraktık sogana verıyoruz harbiden kırdık kafayı diyim ben size :)

dur kız merak ettim sigortalıyız zaten para filan vermiyoz çatladığındada pko sun dicekkmi bana diyee çok merak ediyorum eyleniyorum dr.umla aaaaaa

evet soğana psikolojik baskı uyguluyorumm ama haksızmıyım
26 yaşındayım 20 yıldır soğansız yemek yemiyorum
hiç mi hakkım geçmedi be insaff

evet soğana psikolojik baskı uyguluyorumm ama haksızmıyım
26 yaşındayım 20 yıldır soğansız yemek yemiyorum
hiç mi hakkım geçmedi be insaff

kesinlikle haklısın 20 yıldır tek taraflı fedakarlıkla olmaz bu iş bence soganda üzerine düşeni yapmalı artık :)
ben birz vefasızlık ettim arada makarnaya pilava felan koymadıgım zamanlar oldu belki alınmıstır naz yapıyordur bana
ama sana nasıl yaptı bunu aklım almııyorr :))

Bi soganı kişileştirmediğimiz kalmıştı oda oldu :))

İçimden bir ses uyuyun artık nereye gidiyor bu konusma demeye basladı hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…