- 1 Ocak 2013
- 1.494
- 106
nedeni hala bilinmiyor üzerinde çalışmalar devam etmekte :d
gelişmelerden sizide habardar edeceğizzz
sanırım gebelik kısmında açılmayınca beybisim napsın garibim demişki sivilce kısmında açayım
hiç sanmam söyleyebilceğini canım sivridillidir arkadasım biraz :) kocam beceremiyo demekki bi fikrin varsa git onunla paylaş nası yapacagını öğretiver tarzı... agzını toplayan dagılıyor sonra cevresinden tabi :)
evt yaaa bende sorcaktım bebişime yalnış yerdemi açtı acaba topiğiii... valla onlar bizden evvel hamile kalırlarsa benim dr.u salıcam üstlerinee onlarada pkosun deeer çıldırtır onlarıı vallaaa
hiç sanmam söyleyebilceğini canım sivridillidir arkadasım biraz :) kocam beceremiyo demekki bi fikrin varsa git onunla paylaş nası yapacagını öğretiver tarzı... agzını toplayan dagılıyor sonra cevresinden tabi :)
aynen benimki de sağolsun biliyor durumu hiçbişey dmeiyor
olur olur ben biliyom olcak diyosiz stres yapmayın yaşınız genç diyor
Tabi bizdede hersey bitti hamile kalmayı felan basardık konunun yerı kusur kaldı :))önemli olan soganın yumurtalara faydası sivilceyide kusturuyor zaten yalanda değil:)
upssskal geldi bi an
nihahhahaa o değilde sabah kızlar merakla bizim yazıştıgımız sayfaları okuyacaklarr
çok şey kaçırdılarr ben çok eğlendimmgece gece valla
senin doktor güzel fikir bence
upssskal geldi bi an
nihahhahaa o değilde sabah kızlar merakla bizim yazıştıgımız sayfaları okuyacaklarr
İlk basta benim gibi acaba hamıle olan varmı dıye taramaya baslıcaklar oku oku oku :9 sonra sayfalarca geyık yaptıgımız görüp anca cene yapın anca diicekler hahahaha
bende cok eglendim valla çenenize kuvvet kızlar :))
nerden nereye bağladın bu saate valla helal olsun alkışşş
İlk basta benim gibi acaba hamıle olan varmı dıye taramaya baslıcaklar oku oku oku :9 sonra sayfalarca geyık yaptıgımız görüp anca cene yapın anca diicekler hahahaha
upssskal geldi bi an
haahaaaabende çok eğlendim
çıldırmak için birebir pazartesigittim yine ben anlatmadım size unuttum yumurta sağ tarafta 17.5mm olmuş çok güzel 1-2 gün içinde çatlar cuma bidaha gel bakalım dedi ben bilerek sordum acaba ne dicek diyeko varmı dedim var dedi yaa
:)) Soğana laf söyletmem kendim bile olsa affetmem söyleni :) yeri nerde olursa olsun sogan sogandır :)
Çok duygusal bir bag olustu aramızda kendısıylen:)
çıldırmak için birebir pazartesigittim yine ben anlatmadım size unuttum yumurta sağ tarafta 17.5mm olmuş çok güzel 1-2 gün içinde çatlar cuma bidaha gel bakalım dedi ben bilerek sordum acaba ne dicek diyeko varmı dedim var dedi yaa
:)) Soğana laf söyletmem kendim bile olsa affetmem söyleni :) yeri nerde olursa olsun sogan sogandır :)
Çok duygusal bir bag olustu aramızda kendısıylen:)
O dr düşünce gücünü felanmı denıyor acaba senin üzerinde kötü enerji yayma üstüme kendi pkonda bogul de uzaklas o dr dan bianönce canım :)
O dr düşünce gücünü felanmı denıyor acaba senin üzerinde kötü enerji yayma üstüme kendi pkonda bogul de uzaklas o dr dan bianönce canım :)
o doktor p.o.k yesinpko muşşş sen üzme kendini canımm güvenmiyorsan da gitme şu doktora
izmirde doktor mu yok kızz değiştir gitsin kafan rahat olurr arkadaşımm pko da neymiş
soğan sogandır :d soğan candır :d soğan soğanlıgını bildiği sürece sıkıntı yok :d bunca zaman ağlattı bi kere de güldürsün hepimizi arkadaş. kaç senedir mutfagımzda yaşatıyoruz seni hiç mi hatrımız yok insaff yaa
mesajımı görünce anlıcaksın bende pko yu p.o.k a bağladımmmm
Sanırım sende düşünce gücünü soganın üzerinde denemeye calısıyosun ccanım umarım etkili olur bastır bastırrr :)beyne komut vermeyi bıraktık sogana verıyoruz harbiden kırdık kafayı diyim ben size :)
evet soğana psikolojik baskı uyguluyorumm ama haksızmıyım
26 yaşındayım 20 yıldır soğansız yemek yemiyorum
hiç mi hakkım geçmedi be insaff