sogan kürü kullananlar

kızlar eksik bilgileri söyleyin yazalım canlarım

Son düzenleme:
canlarım hepinize günaydın ooo gece gece ne güzel sohbet olmus biz kaçırmısız valla kızlar listeyi sormussunuz ilk sayfada listemiz var topigin gülleri sizi nasıl atarım ben

güneydın şekerim
ayy sorma canım öldük gülmekten keşke sizde olsaydınız

okudum canım bayagı koyu sohbet olmus yaaa kaçırdım ben sohbeti

ivettt soğan diyip geçmemek lazım bize neler yaptı gördün işte sıyırdık resmen
ayy bu arada şafak 2 benim:18::18:
rüyamda hamişdim haber alınca nasıl sevindiysem yataktan fırladım
klasik adet sendormu işte hep böyle rüyalar görüyorum

kizlar oku oku bitiremedim muhabbetinizi valla sogani yikib surumussunuz valla mybayby canim helal olsun valla kiz bitdim gulmekden hayir adet gelmedi gelicek her halde agrilarim cok nrhs arkadasim iyi olmana sevindim.. dun namazimi kildim 4 icinde dualar etdim tabi duyqulandim birazda namazdan sonra insallah Allahim bizi bekletmez en kisa zamanda verir bebeklerimizi...benim kocis bensiz uyuyamaz oldu hadi yatalim dedi goturdu beni yatdik uyuduk kacirdim valla herseyi

kuzucuk adet oldun mu sen naptın canım...?
dünde bi gittin namaz kılayıp diye gidiş o gidiş

hayır olsun canım bende rüyamda bugun (arkadas hamile) onu dogum yapmıs gördüm ayyy görsen ne kadar güzel bir bebekti sonra uyandım allah allah ne ki bu simdi dedim çunkü bende senin gibi adete yakın görürüm bu ruyaları

günaydın canım hoşgeldinn...evett canım biz gece uyumadık burda zapıttık iştee
sana bişey diyim mi adet olucakmış gibi karın agrısı kasık agrısı olması hamile olmana engel değil
hatta çok kişinin yaşadıgı bişey bu agrılar
dur bakalaım daha gelmeden ümitsiz olma canım bnm
hem olursanda nolmuş yani bizde haziran annelerine isim yazdırırız
bende geliyorumm çnkü arkandan kaldı 2 günüm:18:

ayyy kızlar heyecanlandım hadi bakalım ins gelmez kırmızılar hamiş olursunuz< bu arada asyacan bugun test yapacaktı yaptı mı aCABA:44::44:

evet canım genelde adetim yaklaşırken böyle oluyor
ee sonuçta ister istemez acaba diyerek uyuyorsun
beyinde etkileniyor
ee o da bi iyilik yapıp aklıncaa
gerçekte alamıyor haberi dur diyo kızcagız azcık rüyasında görsün sevinsin gariban
ama bilmiyorki sabah kalkınca ben şooook oluyorum

evet canim hadi hayirlisi bugunler cok kritik iste gelicekmi gelmiyicekmi dusunmekden kendimi alamiyorum :18: gelmez insallah her agrida gidip bakiyorum geldi diyorum yok iste belkide bu ay filikasit kulaniyorum ondan gec gelmisdir nebiliyim aklim karisdi iste

aynen valla canım uyurken düsünmedim ben hiç ne diye giriyon ruyama tamam hamilesin işte anladık ya

folikasit vitamin canım sanmam onun herhangi bi gecikme yapacağını
hamile kalmayı planlayanlara 3 ay önceden başlanması tavsiye ediliyor
bende içiyorum 3 yıldır düşün
tabi bazı aylar ara verdim içmeye
yoksa hayatımın geri kalanına folikasit olarak devam edecektimm
kızzz adet olursakta diğer aya beraber umutlancazzzz yine arkadaşımmm

evet banada 3 aylik verdiler insallah hamileyizdir umutsuzlar birlesimi bizimki bu ay cunki seninde benimde hic umudum yok her sey guzel olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…