sogan kürü kullananlar

yok canım ama serçemle my babay yaklaştılar geçmiş olsuuun idrarda negatif çıkabiliyormuş ama hayırlısıysa olsun arkadaşım bu ay olmassa obür ay ALLAH sağlık versinde olur inşallaaaaah

yok canım ama serçemle my babay yaklaştılar geçmiş olsuuun idrarda negatif çıkabiliyormuş ama hayırlısıysa olsun arkadaşım bu ay olmassa obür ay ALLAH sağlık versinde olur inşallaaaaah

inşallah tek tek sıralanırız guzel haberlerle :) 20 mayıstı benım bat. battımı batacakmı beklıyorum :) sagol canım. Hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Rabbim hepimize.

inşallah tek tek sıralanırız guzel haberlerle :) 20 mayıstı benım bat. battımı batacakmı beklıyorum :) sagol canım. Hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Rabbim hepimize.

inşallah canım hahahaaa battımı batacakmı? güzeel 9 ay batsıın inşallaaaaaah:128:

inşallah canım hahahaaa battımı batacakmı? güzeel 9 ay batsıın inşallaaaaaah:128:

Amiiinnn inşallah:) tesadufmudur tevafukmudur bılmıyorum yada cok derinden istediğim içinmi, sürekli hamile bayanlar cıkıyo yolda karsıma okadar sevımlılıler ki :) Pazarda bi kız cocugu sevıyorum annesı seslenıyor asya diye ki kızıma koymayı dusundugum ısımdır asya :) belli etmeyim cocuk ıstedıgmı dıye ıkınırken evıme gelen mısafırın cocuguyla öyle bır ılgılenıyorumkı (elimde değil dayanamıyorum :)):1anne baba bı kösede unutuluyor sonra baslıyor sizinde zamanınız geldi muhabbetleri ben kasınıyorum bırazda :)

hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşummm
bakalım halayımızı ne zmn çekeceğizz
hamile oldugumu veya szden birinn oldugunu görünce bu halayı yapıştrıcm komple

hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşummm
bakalım halayımızı ne zmn çekeceğizz
hamile oldugumu veya szden birinn oldugunu görünce bu halayı yapıştrıcm komple

batı gecen sımdılık ben varım sanırım halay bası olabılırım ınsallah :) süper cekerim tililiililililil

bu listenin son haline bir türlü ulasamadım gecmıs sayfalardan kızlar kacıncı sayfadaki?:26:

öyle olur zaten bende 1 senedir 2.çocuk istiyorum yaaa hep hamileler çıkıyo karşıma bide ellerinde çocukları) bende öyleyim senin gibi büyüklerden çok çocuklarla ilgilenirim çok seviyorum çocukları evlenmeden önce eşimle hep konuşurduk 3-4 tane çocuğumuz olsun diye şükür oğlum var RABBİM ona uzun ömür versin kardeşide olur inşallah ALLAH isteyen ve bakabilecek herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah kimseyi mahrum bırakmasın...

benim arkadşlar arasında da tek çocuksuz biziz
herkesin bi meşguliyeti var yok yedi yok çiş yaptı yok emdi yok hasta oldu
bense havadan sudan muhabbetler sizle konuştugum gibi dertleşemiyorum ki anlamıyorlar

inşallahh halay başı şart tabii o nereye arkası oraya dimi ama

Tabiki inşallah 9 aylık bir halaya safları sık tuta tuta dururuz :)

Amin.. Allah bagıslasın bi kez yasamıssınız ne güzel Rabbim tekrar nasıp etsın ınsallah :)yeni gelin evi diye cocuklu olanlar gelmek ıstemıyor cekınıyor bırde bende nerdeyse nolurr gelın dıycek moddayken frenlıyorum kendımı kırılan dokulen umrumda degıl cok komık oluyor dıdısmelerı 2 cocugun bıraraya geldımı..:) annesi bak abla sana pasta yapmıs hadı oglum ham yapalım derken diğer cocuk annesine hhayır bana yaptı o pastaları dıye baslıyor aglamaya sonra karsılıklı aglasmalar bana yaptı bana yaptı nası guluyorum anlatamam :)))) Rabbim güzel bi sekılde rızasını gözeterek yetıstırebılecegımız evlatlar nasıp etsin inşallah.

benim arkadşlar arasında da tek çocuksuz biziz
herkesin bi meşguliyeti var yok yedi yok çiş yaptı yok emdi yok hasta oldu
bense havadan sudan muhabbetler sizle konuştugum gibi dertleşemiyorum ki anlamıyorlar

Çok samimi oldugun arkadasına bıle acılamıyorsun bu konudaa sahsen ben oyleyım en yakın arkadaslarıma cocuk ıstıyoruz artık bıle dıyemedım. bu muhabbetlere cok denkgelıyorm bende ıcı burkuluyor ınsanın ama Allahın ıznıyle bızde katılıcaz bir gün :)

aynen canım anlamıyorlar olur diyip geçiştiriyorlar
sizle paylaştıgım karşılıklı heyecanı onlarda hissedemiyorum ne yazıkki

amiiiin canım ALLAH razı olsuun oof of tabiii benim oğlanda 4 yaşında nasıl aksi saçma sapan şeyleri istiyo ağlıyo şimdide yaklaşık 2haftadır anneeeeeeee 5 kardeş istiyorum diye ağlıyoo duyuyo bizim konuşmalarımızı tabiii babasınla annemle filan oda geliyo karnımı öpüyo kardeş varmı yok annem diyom karnıma vuruyo kaçıyoo çocuk işteee

aynen canım anlamıyorlar olur diyip geçiştiriyorlar
sizle paylaştıgım karşılıklı heyecanı onlarda hissedemiyorum ne yazıkki

sizin tamam 1. çocuk olcak ALLAH ın izniyle eeee banada soruyolar 2. çocuğu yapmıycanızmı artık kızım,bak yapın artık sonra çok zor olur,oğlun çok büyümeden yap bitanedaha,neden yapmıyonuz istemiyonuzmu ama kardeşsiz olmaz aaaaaaaaay

ahahhahha delirtceklerr kızz bizi
eee tabii sormazlar mı aaaa ayıpsınn canımm
2. ne zaman hadi 2. oldu ee buda erkek mi
bide kız yaparsın falan filannn bu böyle uzar gider
sonra evlenmiyormu diye devam eder bilirim o tiplerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…