- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
evet soğana psikolojik baskı uyguluyorumm ama haksızmıyım
26 yaşındayım 20 yıldır soğansız yemek yemiyorum
hiç mi hakkım geçmedi be insaff[/QU
okadar seni doğrarken ızdırap çektik gözlerimiz yandı, elimizdeki kokun çıksın diyeee ellerimizi kaç defa yıkadık, sana bir soğan çekmecesi ayrladık hatta annem üstünü çok güzel bir örtüyle örttü üşüme diye sana çok değer verdik SOĞAAAN sende bizim için bişeyler yaapkızlaaar benim artık uyumam lazım herhalde saçmalamaya başladııım:
dur kız merak ettim sigortalıyız zaten para filan vermiyoz çatladığındada pko sun dicekkmi bana diyee çok merak ediyorum eyleniyorum dr.umla aaaaaa
evet soğana psikolojik baskı uyguluyorumm ama haksızmıyım
26 yaşındayım 20 yıldır soğansız yemek yemiyorum
hiç mi hakkım geçmedi be insaff[/QU
okadar seni doğrarken ızdırap çektik gözlerimiz yandı, elimizdeki kokun çıksın diyeee ellerimizi kaç defa yıkadık, sana bir soğan çekmecesi ayrladık hatta annem üstünü çok güzel bir örtüyle örttü üşüme diye sana çok değer verdik SOĞAAAN sende bizim için bişeyler yaapkızlaaar benim artık uyumam lazım herhalde saçmalamaya başladııım:
Tatlım emin ol yalnız değilsin :)
kesinlikle haklısın 20 yıldır tek taraflı fedakarlıkla olmaz bu iş bence soganda üzerine düşeni yapmalı artık :)
ben birz vefasızlık ettim arada makarnaya pilava felan koymadıgım zamanlar oldu belki alınmıstır naz yapıyordur bana
ama sana nasıl yaptı bunu aklım almııyorr :))
Bi soganı kişileştirmediğimiz kalmıştı oda oldu :))
İçimden bir ses uyuyun artık nereye gidiyor bu konusma demeye basladı hahahahah
hatuna bakk yaa eyleniyor
bu tvde resimdeki gizli surat bulun programını sunanlar varya
bunlar çıkınca ne düşünüyorum biliyormusunz?
televizyon teknolojisinde son devrimm
evde koltuktan terliği fırlattıgım gibi televizyona girecek ve o ikisini kafasından
agır yaralayacak bida çıkıp o iğrenç sunumu yapamayacaklar
bide oynuyoo arkadan müzik veriyolarrrr
sana bir soğan çekmecesi ayrladık hatta annem üstünü çok güzel bir örtüyle örttü üşüme diye sana çok değer verdik SOĞAAAN
YARILDIMMM bunaaa karnımm ağrıyooo gülmektenn
benimde bi soğan çekmecem var
valla bu ayda sonuçç almazsam tahliye edeceğim soğanı o çekmeceden.
hahhahahahaaaaa sabah kızlar istemiycekler bizi bu topikte
hahahahhahahaaamy baby ne alakaaaa?? aaay boğazım ağırdı gülmekten kızlar uyuyalım artık bence sonumuz ii değiiil
hahahahhahahaaamy baby ne alakaaaa?? aaay boğazım ağırdı gülmekten kızlar uyuyalım artık bence sonumuz ii değiiil
bu saatlerde genelde tv de o oluyor zamping yaparken denk geldii
bencede hadi artık uyuyalım kızlar daha neler konusabılcegımızı kestıremıyorum ben :) sohbet ıcın sagolun cok eglendım ıyı geldı stres filan kalmadı :)
Mybaby kayısı tamamen koparttı sanırım sogandan tvdeki reklama nasıl baglantı kurdu helal valla
Mybaby kayısı tamamen koparttı sanırım sogandan tvdeki reklama nasıl baglantı kurdu helal valla
eee hadi ozaman gidelim
sabah burdan bizi atmak için imza toplayacak diğer üyeler sayfaları okudukça..
ama beybisim atmaz ki bizi
ben çok eğlendim çenenize sağlık kızlarr
hadi iyigecelerr ALLAH rahatlık versin
eee olcak okadr canım sende hep soğandan konuşup şımartmayalım bi yeri kalkmasın dimi ama
günaydın kızlar ultrason sonuçlarım temiz çıktı allaha şükür şimdi beklemeyedim adet olacağım zamana kadar ama inş. adet olmam bebişim gelir :)