sogan kürü kullananlar

dur kız merak ettim sigortalıyız zaten para filan vermiyoz çatladığındada pko sun dicekkmi bana diyee çok merak ediyorum eyleniyorum dr.umla aaaaaa

hatuna bakk yaa eyleniyor

bu tvde resimdeki gizli surat bulun programını sunanlar varya
bunlar çıkınca ne düşünüyorum biliyormusunz?
televizyon teknolojisinde son devrimm
evde koltuktan terliği fırlattıgım gibi televizyona girecek ve o ikisini kafasından
agır yaralayacak bida çıkıp o iğrenç sunumu yapamayacaklar
bide oynuyoo arkadan müzik veriyolarrrr

sana bir soğan çekmecesi ayrladık hatta annem üstünü çok güzel bir örtüyle örttü üşüme diye sana çok değer verdik SOĞAAAN
YARILDIMMM bunaaa karnımm ağrıyooo gülmektenn
benimde bi soğan çekmecem var
valla bu ayda sonuçç almazsam tahliye edeceğim soğanı o çekmeceden.

hahhahahahaaaaa sabah kızlar istemiycekler bizi bu topikte

hahahahhahahaaa my baby ne alakaaaa?? aaay boğazım ağırdı gülmekten kızlar uyuyalım artık bence sonumuz ii değiiil

hahhahahahaaaaa sabah kızlar istemiycekler bizi bu topikte

bencede hadi artık uyuyalım kızlar daha neler konusabılcegımızı kestıremıyorum ben :) sohbet ıcın sagolun cok eglendım ıyı geldı stres filan kalmadı :)

hahahahhahahaaa my baby ne alakaaaa?? aaay boğazım ağırdı gülmekten kızlar uyuyalım artık bence sonumuz ii değiiil

bencede hadi artık uyuyalım kızlar daha neler konusabılcegımızı kestıremıyorum ben :) sohbet ıcın sagolun cok eglendım ıyı geldı stres filan kalmadı :)

eee hadi ozaman gidelim
sabah burdan bizi atmak için imza toplayacak diğer üyeler sayfaları okudukça..
ama beybisim atmaz ki bizi
ben çok eğlendim çenenize sağlık kızlarr
hadi iyigecelerr ALLAH rahatlık versin

Yok canım atmazlar en fazla soganın yan etkılerı der gecerler :))

senınde cenene saglık mybaby guzeldi muhabbet :)

İyi geceler kzılar Allaha emanet olun güzel haberle biraraya gelmek duasıyla ınsallah :)

günaydın kızlar ultrason sonuçlarım temiz çıktı allaha şükür şimdi beklemeyedim adet olacağım zamana kadar ama inş. adet olmam bebişim gelir :)

canlarım hepinize günaydın ooo gece gece ne güzel sohbet olmus biz kaçırmısız valla kızlar listeyi sormussunuz ilk sayfada listemiz var topigin gülleri sizi nasıl atarım ben

dün kaldıgınız yerden sayfaları okuyanınız varmı ?
bizi kovarsınız belki diye düşündük de
3 bacı gece gece çok fecii kaynattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…