elazıga cnm ....
canlarım hemen soruyorum kıldınızmı namazınızı
ben şimdi geldim eve hemen gidiyorum abdest almaya
ve akintimda cok fazla hala geliyor ve ben 21-22-23-24 cu gunlerde test yapmisdim ovi testi iki cizgi cikmisdi bu ne demek onu da anlamamisdim
canlarım hemen soruyorum kıldınızmı namazınızı
ben şimdi geldim eve hemen gidiyorum abdest almaya
bende gidiyorum kilmaga Allah kabul etsin
ayyy insallah ya heveslandim simdi
yaa, hatırlattım sana ama teşekkür ederim paylaştığın için. öyle şeyler okudum ki kimi diyor "fark etmedim bile doktor kalkabilirsin dedi" kimi diyor bayılmışım vs.. o yüzden geriliyorum biraz, acıya dayanıklıyım diye düşünüyorum bayılmam heralde, ama genel olarak ağrılı bir işlem değil sanırım, bunu merak etmiştim..
kızlaaar benim sorumun cevabını vermediniz peynir gibi akıntım geliyor neden acaba
kızlar normal adet döngüm 28 gün, fakat son 2 aydır 25 güne bir adet oluyorum, şimdi ben bu ayki adetimi 25 güne göre mi hesaplamalıyım, 28 güne göre mi?
bir de erken gebelik testi yaptım dün, negatif çıktı, hamile değilimdir diye düşünüyorum ama yine de umudumu kaybetmek te istmeiyorum, adet benzeri sancıları yaşıyorum nerdeyse 10 gündür, öyle bir sancım oluyor ki tamam şimdi geldi deyip lavaboya koşuyorum, saydam bir akıntım oluyor, rahmim sürekli seyiriyor, pıt pıt atıyor, bebek varsa neden negatif çıkıyor testlerim, bebek yoksa neden rahmim seyiriyor ve ben bu kadar ağrı çekiyorum:111:
Canim nasil gecti is gorusmen
bende gidiyorum kilmaga Allah kabul etsin
canım ben bide yaparken görsen nasıl içim gidiyor diyorum ,kızım olsa giyse popişini ıssırırım onun :S
canım bende çekildim ama uyutuldugum için hiçbişey hissetmedim. uyandıgımda doktorun ablama tek tüp tıkalı dediğini duydum
ve o sırda başladım neden kapalıymış diye sayıklamaya. sonra laporoskopi oldum açıldı. doktor dediki ilacı bi kaç defa yolladım ama açılcak gibi değil dedi. tek tarafta geçi ş kolay olmuş spermcikler açık yol varken kapalıyı tercih etti demekki diye düşündüm
ama şimdi e5 gibi tüpler hala yumurtacıklara ulaşan yok. start var finishi gören yok ayoll
tatlım doktora gitmeni tavsiye ederim.
canım benim arkadaşımın adeti 2 gün geçiyor idrar testi negatif 4 gün geçiyor kan testi pozitif
canımm işte aldık siparişi
ordan da arkadaşıma geçtim tütü elbise siparişi vardı onu hazırladık
anca gelebildim eve
RABBİM HEPİMİZİN dualarını kabul etsin...
hisarbuselik nerelerde hiç görünmemiş HÜRREM izliyordur kesinn
hahahaaamalesef hürremin bugün yeni bölümü yoktu eski bölümleri gösterdiler biraz evvel kıldım nanazımı ALLAH ıma yalvararak 4ümüz için dua ettim ALLAH ım kabul etsin inişallah
canım ben bide yaparken görsen nasıl içim gidiyor diyorum ,kızım olsa giyse popişini ıssırırım onun :S
canım bende çekildim ama uyutuldugum için hiçbişey hissetmedim. uyandıgımda doktorun ablama tek tüp tıkalı dediğini duydum
ve o sırda başladım neden kapalıymış diye sayıklamaya. sonra laporoskopi oldum açıldı. doktor dediki ilacı bi kaç defa yolladım ama açılcak gibi değil dedi. tek tarafta geçi ş kolay olmuş spermcikler açık yol varken kapalıyı tercih etti demekki diye düşündüm
ama şimdi e5 gibi tüpler hala yumurtacıklara ulaşan yok. start var finishi gören yok ayoll
tatlım doktora gitmeni tavsiye ederim.
canım benim arkadaşımın adeti 2 gün geçiyor idrar testi negatif 4 gün geçiyor kan testi pozitif
canımm işte aldık siparişi
ordan da arkadaşıma geçtim tütü elbise siparişi vardı onu hazırladık
anca gelebildim eve
RABBİM HEPİMİZİN dualarını kabul etsin...
hisarbuselik nerelerde hiç görünmemiş HÜRREM izliyordur kesinn
canım allah razı olsun ins dualarımız kabul lur tatlım
inşallah canım ALLAH sizden razı olsun ALLAHım bu ay yüzümüzü güldürün inşallaaaaah
hahahaaamalesef hürremin bugün yeni bölümü yoktu eski bölümleri gösterdiler biraz evvel kıldım nanazımı ALLAH ıma yalvararak 4ümüz için dua ettim ALLAH ım kabul etsin inişallah