sogan kürü kullananlar

canlarım hemen soruyorum kıldınızmı namazınızı
ben şimdi geldim eve hemen gidiyorum abdest almaya

Aşağıda önce kendi adımız sonra anne adımız yazıyor.söylerkende ''bahar kulundan olma aypara kuluna'' gibi söyleyin yani ben öyle duymuştum
hatta neden sadece anne adı oluyor dediğimde çünkü babasının kim oldugunu sadece annesi bilir dediler çok şaşırmıştım

SERCEM...............adı:AYPARA anne adı:Bahar
MYBABY24...........adı:MUTLU anne adı:Fatmana
HİSARBUSELİK......adı:MÜJDE anne adı:GüIer
BEYBİSİM............adı: ZELİHA anne adı:Türkan

^^^^^^RABBİM SEN DUALARIMIZI KABUL ET^^^^^BİZLERE hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak.
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak.
vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün, aklı yerinde, hiçbir azası eksik olmayan
kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel,bahtı güzel,kaderi güzel yazılı ömrü uzun evlat sahibi olmayı nasip et ALLAH'ım..
analı babalı büyütmeyi nasip et.....sen bizim için hayırlısıyla ver rabbim ve isteyen herkese. AMİN

ve akintimda cok fazla hala geliyor ve ben 21-22-23-24 cu gunlerde test yapmisdim ovi testi iki cizgi cikmisdi bu ne demek onu da anlamamisdim

benim de akıntım fazla, günlük ped takmak zorunda kalıyorum, inşallah hayradır bu durum

Canlarim bugun hepinize dua ettim yarin yeniden dular yapalim diyorum dusunup fikrinizi soyleyin yapalim

ayyy insallah ya heveslandim simdi

canım ben bide yaparken görsen nasıl içim gidiyor diyorum ,kızım olsa giyse popişini ıssırırım onun :S

canım bende çekildim ama uyutuldugum için hiçbişey hissetmedim. uyandıgımda doktorun ablama tek tüp tıkalı dediğini duydum
ve o sırda başladım neden kapalıymış diye sayıklamaya. sonra laporoskopi oldum açıldı. doktor dediki ilacı bi kaç defa yolladım ama açılcak gibi değil dedi. tek tarafta geçi ş kolay olmuş spermcikler açık yol varken kapalıyı tercih etti demekki diye düşündüm
ama şimdi e5 gibi tüpler hala yumurtacıklara ulaşan yok. start var finishi gören yok ayoll

kızlaaar benim sorumun cevabını vermediniz peynir gibi akıntım geliyor neden acaba

tatlım doktora gitmeni tavsiye ederim.

canım benim arkadaşımın adeti 2 gün geçiyor idrar testi negatif 4 gün geçiyor kan testi pozitif

Canim nasil gecti is gorusmen

canımm işte aldık siparişi
ordan da arkadaşıma geçtim tütü elbise siparişi vardı onu hazırladık
anca gelebildim eve

bende gidiyorum kilmaga Allah kabul etsin

RABBİM HEPİMİZİN dualarını kabul etsin...

hisarbuselik nerelerde hiç görünmemiş HÜRREM izliyordur kesinn

hahahaaa malesef hürremin bugün yeni bölümü yoktu eski bölümleri gösterdiler biraz evvel kıldım nanazımı ALLAH ıma yalvararak 4ümüz için dua ettim ALLAH ım kabul etsin inişallah

canım hayırlı olsun siparişin ins

hahahaaa malesef hürremin bugün yeni bölümü yoktu eski bölümleri gösterdiler biraz evvel kıldım nanazımı ALLAH ıma yalvararak 4ümüz için dua ettim ALLAH ım kabul etsin inişallah

bende kuzey güney izleyemedim
ama hafta sonu tekrarı olur ona bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…