sogan kürü kullananlar

hahahaaa malesef hürremin bugün yeni bölümü yoktu eski bölümleri gösterdiler biraz evvel kıldım nanazımı ALLAH ıma yalvararak 4ümüz için dua ettim ALLAH ım kabul etsin inişallah

bende dua ederken gözlerimden yaş süzüldü
dualarımız kabul olur inşallahhhh

folikasitka canım napıyorsun

aman napiim ya, yarını düşünüyorum, rahim filmi için uyutuluyor mu herkes, uyutmadan olmuyor mu bu işlem, gerekli mi yani, kafamda deli sorular.. biz tr saatiyle takip edemediğimiz için eski dizileri internet üzerinden izlemeye çalışıyoruz da cnm bugün de seksenler yaptık yatıyoruz yavaştan, saat 4e geliyo yarın kazasız belasız atlatıp gelmek ümidiyle hepinize mutlu geceler güzel yarınlar diliyorum dostlar

canım allah yardımcın olsun canım rabbim seninle olsun merakla bekliycez sonucunu ins birsey çıkmaz hayırlı geceler tatlım

inşalah canım iyi hberlerle dönersin bize. Rabbim yardımcın olsun
bünyeye bakıyor kimi çoka acı çekiyor kimi acı çekmiyor

ayy yok ya hiç hissetmiyorum kendimi hamiş gibi

hiç belli olmaz o ben oğluma hamileymişim bilmiyordum bütün evi temizledim(aynı günde)alışveriş yaptım bide annemlere yürüyerek gittim düşün eşrefpaşadan hataya hiç ağrım sızım hiç olmamıştı hatta yılbaşı günüydü hiç unutmam ve 2 ocakta idrar testi yaptırdım 19 günlük hamile çıktım büyük şok yaşamıştım aaaaaay ogünleri hatırladdım yani hiç bir belirtide olmayabilir bekle bakalım hayırlısı

Kızlar merhaba 3 gündür giremıyorum ne durumda liste batı gecen varmı ? ben yara tedavısı oldum cuma kontrole gıdıyorum adet gecıkmesınınde 4. günü bugun cumaya kadar gelmezse kandada baktırıcam.2.gün ıdrarda negatıf cıktı.bugunde adet agrısı vardı 1 2 saat cektım olmadı yıne.

ne güzel olur okdr ihtiyacım varki bu haberi duymaya
keşke ama adet olucağımı hissediyorum boşa heveslenmeye gerek olursa da süpriz olur canım sana oldugu gibi
bakalım görücez artık

ne güzel olur okdr ihtiyacım varki bu haberi duymaya
keşke ama adet olucağımı hissediyorum boşa heveslenmeye gerek olursa da süpriz olur canım sana oldugu gibi
bakalım görücez artık

inşallah canım ALLAH yardımcın olsuuun serçem hala namaz kılıyor olamaz dimi? neden cvp yazmadı acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…