hayırlısıyla sıkıntısız ağrısız acısız bebeğinizi kucağnıza alın inş.
amin canım tesekkür ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısıyla sıkıntısız ağrısız acısız bebeğinizi kucağnıza alın inş.
kızlaaar benim sorumun cevabını vermediniz peynir gibi akıntım geliyor neden acaba
kızlar normal adet döngüm 28 gün, fakat son 2 aydır 25 güne bir adet oluyorum, şimdi ben bu ayki adetimi 25 güne göre mi hesaplamalıyım, 28 güne göre mi?
bir de erken gebelik testi yaptım dün, negatif çıktı, hamile değilimdir diye düşünüyorum ama yine de umudumu kaybetmek te istmeiyorum, adet benzeri sancıları yaşıyorum nerdeyse 10 gündür, öyle bir sancım oluyor ki tamam şimdi geldi deyip lavaboya koşuyorum, saydam bir akıntım oluyor, rahmim sürekli seyiriyor, pıt pıt atıyor, bebek varsa neden negatif çıkıyor testlerim, bebek yoksa neden rahmim seyiriyor ve ben bu kadar ağrı çekiyorum:111:
hoşbulduk canım, yukarıda bahsettiğim gibi hala umutluyum
canım öncelikle idrar testini erken yapmıssın adetini 28 güne göre hesapla yine de canım biraz daha bekle bir test daha yap canım senin sorun neydi canım
napıyım cnm ya evı toplamaya calısıyorum ...kolıleme olayı cok ta kolay deılmıs :)
bu arada adetıme 4 gun var bakalım hayırlısı:)
kızlar normal adet döngüm 28 gün, fakat son 2 aydır 25 güne bir adet oluyorum, şimdi ben bu ayki adetimi 25 güne göre mi hesaplamalıyım, 28 güne göre mi?
bir de erken gebelik testi yaptım dün, negatif çıktı, hamile değilimdir diye düşünüyorum ama yine de umudumu kaybetmek te istmeiyorum, adet benzeri sancıları yaşıyorum nerdeyse 10 gündür, öyle bir sancım oluyor ki tamam şimdi geldi deyip lavaboya koşuyorum, saydam bir akıntım oluyor, rahmim sürekli seyiriyor, pıt pıt atıyor, bebek varsa neden negatif çıkıyor testlerim, bebek yoksa neden rahmim seyiriyor ve ben bu kadar ağrı çekiyorum:111:
yok cnm polıs ..sark yolu gozuktu bıze ..hazıran 15te tasıyoruz esyaları...bnde azar azar basladım toplanmaya
ben nisan ayında bebiş için ilk adımı attım, ancak tutmadı tutmayınca ben çok şaşrıdırm, ve hemen adetimin 3. günü kadın doğum uzmanına gittim, muayene sonucunda yumurtalıklarımda enfeksiyon olduğunu öğrendim, 10 günlük ilaç tedavisi sonucunda doktorum iltihap klmadığını sçyledi, aynı zmaanda soğan krü de yaptım ve yumurta takibi de yaptırıdm, doktr herşeyin normal olduğunu söyledi, yumurtamın oluştuğunu, büyüdüğünü ve ilişki günlerimi söyledi, harfi harfiyen uyduk, bakalım bu ay da tutmayacak gibi sanki