kızçeleriniz olursaa yaparızz tütüleriz bi güzel popişlerini
canım benim selam hayırlı olsun görümcem gecen sene doktora gitmis 33 yasında olmaz çok ara vermissin miyomların ayyuka çıkmıs demis
oğlu var 10 yasında
6ay kullanmıs suan gebe bizzat tavsiye etmis doktor saraçoğlu
hersey allahtan
hayırılısı insallah
canım nasıl bir kür kullanmıs acaba biliyor musun
cnm arkadaş soğan küründen bahsediyor anladığım kadarıyla, 6 ay kullanmış ve gebe kalmış..
ben iyiyim sağ ol, yarın rahim filmine gidiyorum TR saatiyle sabah 08:00'de. tüplerde bir tıkanıklık ya da yapışıklık varsa işlem sırasında açılıyormuş zaten.. yoksa da "neden gebe kalamıyorum o zmn nedennnnn" diye düşünücem muhtemelen ama eşim de ben de haziran ayından pek bi ümitliyiz ya Allahım mahcup etmesin
ins canım haziran sana ve hepimize ugur getirsin ins hiçbirsey çıkmaz bende çekinmiştim rahim filmi üstelik esim askerdeydi çok aglamıstım yanımda yok diye
gerçekten miiicnmmm, valla benim herif çalışıyor, gel desem gelir mi bilmem ama yurt dışında gurbetlerde erkek fatma gibi öyle alışmışım ki her işimi kendim halletmeye aklıma gelmedi bile valla. sadece bi sorun olursa ararım dedim ona. yerli bir arkadaşla gidiyorum ben de.. nasıl geçmişti snn operasyon cnm, ne zmndı, ne kadara mâl olmuştu, neler yaşamıştın???????
sudocrem öneririm ben onun sayesinde kurtulmuştum evde yatalak ananeme annem sudocrem aldı yaraları için bende bi gün of bunuda deniyim diye aldım sürdüm bi baktım sönmüşler her gün sürmeye başladım gece yatmadan önce geçti gitti daha yeni türkiyeye de geldi bu krem tavsiye ederim benim ergenlik sivilcelerimi geçirdi.
canım ben ankara lokman hekimde olmustum esim kısa dönem askere gitmişti onunla almıstım randevuyu 1 haftalık askerdi sonra kaynanam eltim kayınbaba gittik çok agladımsonra birazcık acıyor bana 2 tane agrı kesici yaptılar sonuç tüplerim kapalı çıktı açtılar artık sorun yok dedi doktor maalesef kociş de yoktu yanı açıldıktan sonra sansın yüksek dedi bana 250 tl ye mal oldu canım aglaya aglaya eve döndüm o günleri hatırlamak bile istemiyorum
yaa, hatırlattım sana ama teşekkür ederim paylaştığın için. öyle şeyler okudum ki kimi diyor "fark etmedim bile doktor kalkabilirsin dedi" kimi diyor bayılmışım vs.. o yüzden geriliyorum biraz, acıya dayanıklıyım diye düşünüyorum bayılmam heralde, ama genel olarak ağrılı bir işlem değil sanırım, bunu merak etmiştim..
canım biz bebek isteyen anne adylarıyız sogan kürünü ondan kullanıyoruz
enem rezil oldum ya:d daha yeniyim buralarda sivilceli ciltler diyince daldım hemen sivilcelerden çok çektim paylaşim hemen dedim okumadan etmedin şimdiden hayırlı uğurlu olsun sevgiyle mutlulukla büyütün inş.
hayır diilim 10 aylık ilişkim var sadece bebeğim öğrenciyim daha
inşallah. yaallah tamamına erdirir ins canım