sogan kürü kullananlar

canım böyle yapma.
dikkatini başka şeye ver dicem ama ne amaçla burda yazışıyoruz ne konuşuyoruz diceksin:KK1::KK1:
mutlaka bizim için hayırlı olan bi zaman vardır ve o zaman gelir olur

canim adet yaklasinca boyle olur bana bakmayin siz bitanem kirmizilar gormek istemiyorum da ondan boyle :119:

canim adet yaklasinca boyle olur bana bakmayin siz bitanem kirmizilar gormek istemiyorum da ondan boyle :119:

adetin gecikmesinden iyidir tatlım.gecikince daha bi beklentiye giriyosun.bana da adetin ilk günü öyle oluyo.sonra amaaannn diyorum biraz daha geziyim kocamla.yakın illeri geziyoruz çocuk gibi hoplayıp zıplıyoruz.bi sonraki adet yaklaşınca acabalar başlıyo:KK34::KK34:

2 hafta önce adetin ilk günü kırmızılar geldi ben ikna olmuyorum görsen test yapacaktım nerdeyse nası bi manyaklıksa:KK52::KK52::KK52:
değişik bi ağrı vardı o sebeple aslında.allahtan yapmadım testi bu aya sakladım artıkım:KK17::KK17::KK17:

2 hafta önce adetin ilk günü kırmızılar geldi ben ikna olmuyorum görsen test yapacaktım nerdeyse nası bi manyaklıksa:KK52::KK52::KK52:
değişik bi ağrı vardı o sebeple aslında.allahtan yapmadım testi bu aya sakladım artıkım:KK17::KK17::KK17:

canim ya bizim bu testler bizi yipratdi zaten ben 2 gune 3 tane test yaptim 4 cunude bugun yaptim neqatif malasef ovide 4 tane yaptim hepsi silik ne bu diye kendimi yemekdense hic test yapmam ama hala evde 3 testim var bugun aldim olmazsa saklarim gelicek aya komik dimi deli oluyorum qaliba

ay valla ben en son önceki ay almıştım ikili test, reglime 1 gün kala yapmıştım birini ve negatifti :KK17: ertesi gün regl olmuştum zaten :KK9: geçen ay da gecikene kadar beklicem dedim ama gecikmedi maşşallah gününde geldi benmki de test ziyan olmadı Allah'tan :KK9: bakalım onu Haziranda kullanmayı ve çift çizgi görmeyi nasip edecek mi Allah... :26:

bence d e canım pekmezini al istersen daha etkili o çünkü sen bilirsin genede...eşine ilaç vermediler mi hiç..:KK43:

yok canım vermediler ben vitaminler aldım eşime araştırdım. Okadar büyük değil sorunumuz ama olmuyo işte pekmezi sabah aç karnınamı yicek aynızamanda tozunuda içirayyimmi zeyirliycem adamııı:KK53::KK53:

kızlar naptınız bittimi duamız aynı saatte namaz kılıp bağışlasak dua etsek çok güzel olur hadi bitirenler bitirdim desin ve hepberaber namaz kılalım benim 50 tane kaldı sizden haber bekliyorummmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::KK49::KK54:

kızlar benim adetime daha 3 gün var, ağrım bugün sıklaştı dayanamadım erken gebelik testi niyetin eovulasyon testi uyguladım sonuç malesef negatif:KK37::KK37:

kızım için çok üzüldüm, kardeşi olmasını çok istiyor ama malesef olmadı:KK43:

görünen hiç bir problemim yokken neden olmuyor bir türlü anlayamıyorum:26:

ay evet ya guzelmi ben duymadim buralarda rusdar bana kalin kakalin kakalin ka maya :KK52: :KK52: :KK52: okuyorlar evimize gidince bi bakicam kafa sarkimiza bakalim nasil sarki :KK1:

dinle dinle canım sıla dan KAFA NEREYE BİZ ORAYA :))

slm kızlar ben yenı katıldım aranıza 2.5 senelık evlıyım benımde bebısım olmuyor tahlıler hersey normal esımınde bnmde ama olmadı Allahın takdırı bende haftaya sogan suyunu uygulayacagım pazartesı baslıyorum bakalım bndede sonuc olacakmı ?_ hamıle kalan varmı aranızda:KK5:

Hoşgeldinn canım.. ben saraçoğlunun bi tv programındaki videosunu izledim
diyorduki bayanda herşey normal erkekde herşey normal ama hala bebek sahibi olamıyorlarsa
kadınlara sogan kürü erkeklerede keçiboynuzu kürü denemelerini mutlaka tavsiye ediyorum dedi
inşallh sen bi dene takdir Rabbim in. şifa niyetine iç canım bişey olmaz.
ama mide sorunu olanlara sogan suyunu tavsiye etmiyor aklında olsun

kızlar daha ne çıkacak acaba?her gün yeni bişi duyuyorum.yeni bir yol yeni bir yöntem.Allah sonumuzu hayır etsin:KK52::KK52::KK52:

ben aklıma yatan bişey oldumu hooppp deniyorum

sagol cnm bıde kecıboynuzu kuru varmıs ben sogan kurunu yaparken esımede onu yapsam olurmu acaba yapan oldumu aranızda ??

ben içiriyorum. ilk başlarken günde 2 defa 1 hafta sabah ve akşam yataga giderken içirdim. sonrasında sadece yataga giderken
hala devam ediyoruz saraçoğlu hocamız bunu tavsiye ediyor sperm dostu:KK16::KK16:

hisarbuselik hg canım bitti mi tefriciyye yarına dualayalım dedik sen ne dersin

aaa kızlar ocak ayından beri eşim keçiboynuzu içiyo ama başka amaçla alerjiye iyi geliyo diye.hem de yedi.ama bişi olmadı ki yaaa.ona iyi geliyodur gelemesine de bana tııınnnnn demek ki:KK52::KK52::KK52::KK52:markette falan pekmezi var ama doğal değildir bence

canım benim eşimde de alerji var. alerji testi yapıldı işte bi sürü şeye alerjisi çıktı heleki baharda hapşuruk ve burun akıntısı çok oluyor. bende içiriyorum sperm için alerjiyede mi iyi geliyor ne alerjisi peki belli bişey varmı?

adetin gecikmesinden iyidir tatlım.gecikince daha bi beklentiye giriyosun.bana da adetin ilk günü öyle oluyo.sonra amaaannn diyorum biraz daha geziyim kocamla.yakın illeri geziyoruz çocuk gibi hoplayıp zıplıyoruz.bi sonraki adet yaklaşınca acabalar başlıyo:KK34::KK34:

ayyy aynıı benn ilk gördüğümde halil sezai' ye baglıyorum:KK24::KK24::KK24:
Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyannnnnnnnnn.......!!!!!!!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman...
sonra da özkan özcana geçiyorumm
HAYATI TESBİH YAPMIŞIM SALLIYORMUŞUM :d

yok canım vermediler ben vitaminler aldım eşime araştırdım. Okadar büyük değil sorunumuz ama olmuyo işte pekmezi sabah aç karnınamı yicek aynızamanda tozunuda içirayyimmi zeyirliycem adamııı:KK53::KK53:

Kızz 1 tanesini içir ya pekmez ya toz. ama bence en etkilisi kürü :)

kızlar naptınız bittimi duamız aynı saatte namaz kılıp bağışlasak dua etsek çok güzel olur hadi bitirenler bitirdim desin ve hepberaber namaz kılalım benim 50 tane kaldı sizden haber bekliyorummmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::KK49::KK54:

bitmedi tatlım bitmedi benimm:KK76:
duası yarına kalsa olmazmı ya yarın akşam 11de olsa ben çnkü evde olmayacagım netede
giremem sabah iş görüşmem var ordan da tütü dikmeye başlıcam sonra eve kociş almaya gelir 10 gibi falan.
sercem de bitiremedi sanıyorum 600 tane kaldı demişti bilmem ki naptı :S
siz ne dersiniz ?

Son düzenleme:
ay valla ben en son önceki ay almıştım ikili test, reglime 1 gün kala yapmıştım birini ve negatifti :KK17: ertesi gün regl olmuştum zaten :KK9: geçen ay da gecikene kadar beklicem dedim ama gecikmedi maşşallah gününde geldi benmki de test ziyan olmadı Allah'tan :KK9: bakalım onu Haziranda kullanmayı ve çift çizgi görmeyi nasip edecek mi Allah... :26:

Ins canim bu ay kim hamile kalacak bakalim:KK52:

diyorduki bayanda herşey normal erkekde herşey normal ama hala bebek sahibi olamıyorlarsa
kadınlara sogan kürü erkeklerede keçiboynuzu kürü denemelerini mutlaka tavsiye ediyorum dedi

ben içiriyorum. ilk başlarken günde 2 defa 1 hafta sabah ve akşam yataga giderken içirdim. sonrasında sadece yataga giderken
hala devam ediyoruz saraçoğlu hocamız bunu tavsiye ediyor sperm dostu:KK16::KK16:

canım benim eşimde de alerji var. alerji testi yapıldı işte bi sürü şeye alerjisi çıktı heleki baharda hapşuruk ve burun akıntısı çok oluyor. bende içiriyorum sperm için alerjiyede mi iyi geliyor ne alerjisi peki belli bişey varmı?

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda
Kırılmış her yanım
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
Geriye bir avuç yalan

duası yarına kalsa olmazmı ya yarın akşam 11de olsa ben çnkü evde olmayacagım netede
giremem sabah iş görüşmem var ordan da tütü dikmeye başlıcam sonra eve kociş almaya gelir 10 gibi falan.
siz ne dersiniz ?

tamam canım benim bitti ALLAH a şükür arkasından yasin ve ALLAH ın 99 isminide okudum sizde öyle yapın isterseniz ozman yarın saat 23.30-00.00 arası yaniii hürrem bittikten sonra :KK1:4ümüzde namaza duralım ve 4444 ünümüzü bağışlayalım ALLAH ın izniyle ALLAH ım kabul etsin inşallah ben bugün ovu.testinde 2 çizgiyi gördüm hep dualara denk geliyo benim 2 çizgi :KK49: bu aydan çok umutluyum ALLAHım tez zamanda versin oğluma kardeş inşallah hayırlısıyla oğlum resmen kardeş için ağlıyo :KK5:anne 5 tane kardeşimolsundiyo bana bende tabi annem tabii diyom:KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlar benim adetime daha 3 gün var, ağrım bugün sıklaştı dayanamadım erken gebelik testi niyetin eovulasyon testi uyguladım sonuç malesef negatif:KK37::KK37:

Canim sbretmek lazim hem daha belli olmaz adetine 3gun var umudumuzu kaybetmiycez allah kizina da kardes nasip edecek ins:KK9:

tamam canım benim bitti ALLAH a şükür arkasından yasin ve ALLAH ın 99 isminide okudum sizde öyle yapın isterseniz ozman yarın saat 23.30-00.00 arası yaniii hürrem bittikten sonra :KK1:4ümüzde namaza duralım ve 4444 ünümüzü bağışlayalım ALLAH ın izniyle ALLAH ım kabul etsin inşallah ben bugün ovu.testinde 2 çizgiyi gördüm hep dualara denk geliyo benim 2 çizgi :KK49: bu aydan çok umutluyum ALLAHım tez zamanda versin oğluma kardeş inşallah hayırlısıyla oğlum resmen kardeş için ağlıyo :KK5:anne 5 tane kardeşimolsundiyo bana bende tabi annem tabii diyom:KK1::KK1::KK1::KK1:

Canim allahim kabul etsin insallah olacak ben inanıyorum tamam yarin yapalim ins

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda
Kırılmış her yanım
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
Geriye bir avuç yalan

siz ne dersiniz ?
evt bu keçi boynuzutozu bitsin küre başlıycam adama ne versem içiyo yaa maşallaaah:KK36:

aybükecim sendemi 2. çocuğu istiyon kızın kaç yaşında?

X