sogan kürü kullananlar

tamam canım benim bitti ALLAH a şükür arkasından yasin ve ALLAH ın 99 isminide okudum sizde öyle yapın isterseniz ozman yarın saat 23.30-00.00 arası yaniii hürrem bittikten sonra :KK1:4ümüzde namaza duralım ve 4444 ünümüzü bağışlayalım ALLAH ın izniyle ALLAH ım kabul etsin inşallah ben bugün ovu.testinde 2 çizgiyi gördüm hep dualara denk geliyo benim 2 çizgi :KK49: bu aydan çok umutluyum ALLAHım tez zamanda versin oğluma kardeş inşallah hayırlısıyla oğlum resmen kardeş için ağlıyo :KK5:anne 5 tane kardeşimolsundiyo bana bende tabi annem tabii diyom:KK1::KK1::KK1::KK1:

oyy oyy kıyamam oğluşuna yazık napsın 5 tane istiyo annesi :KK16:
inşallah canımm inşallah hamiş olucaz rabbim in izniyle
benim son 200 falan kaldı rabbim in izniyle bitecek yarına kadar
ayrıca hürrem bitince değil bi kere kuzey güney bitince :KK33:

evt bu keçi boynuzutozu bitsin küre başlıycam adama ne versem içiyo yaa maşallaaah:KK36:

aynen ona başla canım ben hergün hazırlıyorum taze taze hiçbişey demeden masanın üstünden gidip alıp içiyor artık ben hatırlatmadan :KK70:

ay kizlar geldim anca gele bildim is guc derken evet simdi 500 kaldi yarin hepsini okuyup namazi aksam kilalim cunki benim yetismem lazim

Sizin ikincj kurde oyle oldu mu:KK53:

benimde ilk kürde aşırı bir akıntım oldu 2.kürde bu ay hiç olmadı diyebilirim ve sen 1 aydır göğüslerim biüyük dedin yaaa aynen bende öyleyim göğsümün içi dolu sanki neden olduk biz böyle acaba benim manyak dr.a bunu sorsam ne derki utanırımda yaa dr.erkek:KK53::KK53:

Sizin ikincj kurde oyle oldu mu:KK53:

benim henüz 2.kürüm yok
ama ilk kürde de öle pek bişey olmadı ya
soğan benim içimi temizlemiyor sanırım
domestos mu döksem

ay kizlar geldim anca gele bildim is guc derken evet simdi 500 kaldi yarin hepsini okuyup namazi aksam kilalim cunki benim yetismem lazim

hoşgeldinnn tamam ozman yarın 23:00- 00:00 arası namazımızı kılıp duamızı ediyoruzz

benimde ilk kürde aşırı bir akıntım oldu 2.kürde bu ay hiç olmadı diyebilirim ve sen 1 aydır göğüslerim biüyük dedin yaaa aynen bende öyleyim göğsümün içi dolu sanki neden olduk biz böyle acaba benim manyak dr.a bunu sorsam ne derki utanırımda yaa dr.erkek:KK53::KK53:

Canim kasiklarim agriyor ama gecen ayki akinti yok göğüsleri mde kocaman oldu doktora sogan kuru kullandim deyince gülüyorlar:KK1:

benim henüz 2.kürüm yok
ama ilk kürde de öle pek bişey olmadı ya
soğan benim içimi temizlemiyor sanırım
domestos mu döksem

hoşgeldinnn tamam ozman yarın 23:00- 00:00 arası namazımızı kılıp duamızı ediyoruzz

Ayy canim :KK52: guldurdun bdni demek ki icin temizmis

oyy oyy kıyamam oğluşuna yazık napsın 5 tane istiyo annesi :KK16:
inşallah canımm inşallah hamiş olucaz rabbim in izniyle
benim son 200 falan kaldı rabbim in izniyle bitecek yarına kadar
ayrıca hürrem bitince değil bi kere kuzey güney bitince :KK33:

aynen ona başla canım ben hergün hazırlıyorum taze taze hiçbişey demeden masanın üstünden gidip alıp içiyor artık ben hatırlatmadan :KK70:

:KK53::KK53: yaaa sorma 5 kardeş 1 de oğlum 6 tane ozamn çıldırırım artık saolsun çokta aksiii oğluşum
inşallaaah canım
tamam karar verdik HÜRREEEEEEEEEEM den sonra kılcaz namazı seni kuzey güneyci seni benim kayınvalidede kuzey güney izliyo :KK22: çarşamba günü denk gelirsek kuzey güneyi izlemek zorunda kalıyorum:KK5:(f.b - g.s gibi oldu:KK9::KK9:)
evt aynen benim eşimde öylee eee yapçaklar tabiii bakbiz neler yapıyoz onlarda içiversinleeer vallaaa:KK36:

Canim kasiklarim agriyor ama gecen ayki akinti yok göğüsleri mde kocaman oldu doktora sogan kuru kullandim deyince gülüyorlar:KK1:

aynen vallah ben geçen hafta fenalaşıp acile gittim yaa hayıtla soğanı aynı anda yapmıştım onu sordum dr.a ben bilmem öyle şeyleri dedi aaaaa bi tahlil yap bişey yap nasıl dr.bu dur bakalım cuma günü çağırdı beni yumurta çatladımı ona bakçak yumurta çatladıysa bide üstüne sen pko sun deerse :KK52::KK52::KK52::KK52: bilmiyorum artık benim tepkim nasıl oluuur:KK4::KK4: bayaaa şaka gibi adam :KK53:

Ayy canim :KK52: guldurdun bdni demek ki icin temizmis

hehehe :KK70: yalan mı ayoll

:KK53::KK53: yaaa sorma 5 kardeş 1 de oğlum 6 tane ozamn çıldırırım artık saolsun çokta aksiii oğluşum
inşallaaah canım
tamam karar verdik HÜRREEEEEEEEEEM den sonra kılcaz namazı seni kuzey güneyci seni benim kayınvalidede kuzey güney izliyo :KK22: çarşamba günü denk gelirsek kuzey güneyi izlemek zorunda kalıyorum:KK5:(f.b - g.s gibi oldu:KK9::KK9:)
evt aynen benim eşimde öylee eee yapçaklar tabiii bakbiz neler yapıyoz onlarda içiversinleeer vallaaa:KK36:

Ayy kayınvalideciğin de mi benim gibi kuzey güneyciii ahahhaha :KK1:

aynen vallah ben geçen hafta fenalaşıp acile gittim yaa hayıtla soğanı aynı anda yapmıştım onu sordum dr.a ben bilmem öyle şeyleri dedi aaaaa bi tahlil yap bişey yap nasıl dr.bu dur bakalım cuma günü çağırdı beni yumurta çatladımı ona bakçak yumurta çatladıysa bide üstüne sen pko sun deerse :KK52::KK52::KK52::KK52: bilmiyorum artık benim tepkim nasıl oluuur:KK4::KK4: bayaaa şaka gibi adam :KK53:

Degistir canim sen o doktoru bence pko yok sende

benim oğlumda 4 yaşında ALLAH bize onları bağışlasın benim oğlan 5 kardeş istiyo her gece ağlıyo:KK53::KK52::KK52::KK52:

yakınmış yaşları :)) ben de kızım için çok istiyorum bu kadar çok umursadım, bir de yaşım gençken bebeğe bakacak enerjiye sahipken aradan çıksın istedim ama olmadı galibaaaa:KK19:

X