sogan kürü kullananlar

kısçem ben içiriyorum eşimin spermleri az haretli bir arkadaş önerdi sade içmez diye ben tahinle karıştırıp habersiz veriyoorum çok faydası olur kısçem mutlaka ver içsin yada benim yaptığım gibi yap yesin canım .spermlere çok iyii birebirr
onu nasıl tahinle karıstırıyorsun:KK70:D

canım tahinli pekmez gibi yapıyosun azcık keçiboynuzu pekmezi azcık tahim kaıştırıyorsun ekmekle yeniliyor canım .okadar.ben kahvaltılarda yapıyorum canım .
hımm anladım sen kecıboynuzu pekmezınden bahsedıyon ben sandım kaynatıyorsun:KK70:D

evet internetten baktım ama hergun taze yapmak mı lazım nasıl olacagını tam kestıremedım bnm esımın kıler normal sperm sayısı ama yınede denıyecem

canım kaynamakya olan yarım lt suya 7 8 keçiboynuzunu kırarak atıyorsun 3 dk kaynatıp altını kapat 20 dk sonra içindeki keçiboynuzunu çıkart ılıyınca gece yatarken bir de sabah aç karnına içilecek

benim çok az kaldı canım beni oğlanı yedireyim yarım satte bitiririm yarınasarkarsa serçem adet olabilirmiş inşallah olmaz :emir_bebek: my baby söyledi sen naptın bitirdinmi?

canım benim 300 kaldı ben bugün bitiririm gece eger dualayalım derseniz gece namazında dualarım ins

X