sogan kürü kullananlar

ahhh inşallah canım ben senin kadar umutlu değilim ama hayırlısı canım ...
kilo fazlalığım var sana emiştim 25 kilo vermem gerek dün kocişle konuştum diyetisyene gitmeyim sen bana koşu bandı al dedim tamam dedi bakalım ... yürümedikten sonra diyetisyene gitmeye ne hacet var değil mi??ama

tabi canım benim arkadas kafaya koydu hergün sabah en az 1 saat yürümüs ve istedigi kiloya geldi ben görunce tanıyamadım:KK52:

canlarım yakı şöyle duymustum yumurtlama döneminde yakı yapıstırılınca yumoslar ve sposlar sıcagın etkisiyle daha çabuk döllenme oluyormus:KK52::KK52:

canım yakı yokayacağına vikis sürr üstüne sıcak su torbası koy öyle dene gene de onun faydası olur inan ama yakı kadar yakmaz hemde sıcak uygulamış olursun olmaz mı iyi bir fikir değilmi

slm kızlar ben yenı katıldım aranıza 2.5 senelık evlıyım benımde bebısım olmuyor tahlıler hersey normal esımınde bnmde ama olmadı Allahın takdırı bende haftaya sogan suyunu uygulayacagım pazartesı baslıyorum bakalım bndede sonuc olacakmı ?_ hamıle kalan varmı aranızda:KK5:

iyi akşamlarrrr şekerlerrr:KK54::KK54::KK54:
ben bugün soğanı yapmadım ya unutuyorum.şimdi çay içicez buyrun gelin bize:KK1::KK1::KK1:

rose canım üzülme.inş en kısa zamanda:KK49::KK49:

cay icmeyi unutmuyosun dimi :KK50: ah sennnnnn :KK50: kiz ic her gun ayni saatde yapin delirtmeyin beni listemizde bir tanecik hamis yok :KK43: hadi elinizi cabuk tutun :119:

tabi canım benim arkadas kafaya koydu hergün sabah en az 1 saat yürümüs ve istedigi kiloya geldi ben görunce tanıyamadım:KK52:
hımmm sevindim canım buna ....iyi haber teşekkürler.
iyi akşamlarrrr şekerlerrr:KK54::KK54::KK54:
ben bugün soğanı yapmadım ya unutuyorum.şimdi çay içicez buyrun gelin bize:KK1::KK1::KK1:
ihmal etme tatlım onu görev edin kendinee öyle üstesinden gelrisin ancaa
rose canım üzülme.inş en kısa zamanda:KK49::KK49:
üzülmemeye çalışıyorum canım...
tabi ya burda rusdarin icinde anne babadan uzakda kardes yuzu gorme :KK50: ve ustune ustluk aradigin hicbirseyi bulma hayit bulma kecibuynuzu bulma hayit ilaci bile bulamadim burda preseed aradim bulamadim yok yok :KK50: insan delirir burda qaliba bende delirdim :KK30: ben azeriyim canim iste esim icin buralardayim

canım türkiyede yollayacak kimsen yok mu bir Allahın kulu yollsa sana kargoylaa üzülme çaresi vardır elbet imknım olsa yollardım sana inan canım...

iyi aksamlar canım afiyet bal seker olsun arkadasıma kızzz kocişle balkon keyfi mi yapıyorsun yoksa:KK52:

teşk canikom.aslında güzel bi balkonumuz var da hava bu sene soğuk.yoksa burası urfa yakar kavurur içerde duramam:KK51::KK51::KK51:
koca mutfakta çay yapıyo bend de kek yapmıştım gündüzden.

slm kızlar ben yenı katıldım aranıza 2.5 senelık evlıyım benımde bebısım olmuyor tahlıler hersey normal esımınde bnmde ama olmadı Allahın takdırı bende haftaya sogan suyunu uygulayacagım pazartesı baslıyorum bakalım bndede sonuc olacakmı ?_ hamıle kalan varmı aranızda:KK5:

hg canım evet sogan kürüyle hamile kalanlar var hilalisa arkadasımız ilk ay kaldı canım aramıza hosgeldin

kızlar daha ne çıkacak acaba?her gün yeni bişi duyuyorum.yeni bir yol yeni bir yöntem.Allah sonumuzu hayır etsin:KK52::KK52::KK52:

hg canım evet sogan kürüyle hamile kalanlar var hilalisa arkadasımız ilk ay kaldı canım aramıza hosgeldin
sagol cnm bıde kecıboynuzu kuru varmıs ben sogan kurunu yaparken esımede onu yapsam olurmu acaba yapan oldumu aranızda ??

hımmm sevindim canım buna ....iyi haber teşekkürler.

üzülmemeye çalışıyorum canım...

canım türkiyede yollayacak kimsen yok mu bir Allahın kulu yollsa sana kargoylaa üzülme çaresi vardır elbet imknım olsa yollardım sana inan canım...

ay sagol tatlim benim burda komsulukda turkler vardi ama ben hayiti duyunca onlar gitmisdiler artik bilmiyorum bida gelirlermi yinede sagol dusunduyun icin :KK54:

cay icmeyi unutmuyosun dimi :KK50: ah sennnnnn :KK50: kiz ic her gun ayni saatde yapin delirtmeyin beni listemizde bir tanecik hamis yok :KK43: hadi elinizi cabuk tutun :119:
v
allahi sorma ya tadı hafif kısçelerim ben bugün denedim ... hoşuma bie gitti diyebiliri iştahımı da kestiği için sevinmedim değil hani
:KK52::KK52: kociş beni yataga almaz kız vikisden nefret eder:KK52::KK52:
ozaman okaliptüs yagı al canım onu sür üstüne sıcak su koy tatlım ... aklıma başka bişi gelmiyor mento yagı da olabilir kısçemm

başla canım bir an evvel geç kalma erteleme tam zamanında başla çok büyük bir nimet bu bizlere saraçoğunun sitesinde okudum gerçekten de çok iyi bir kür kısçeler. henüz topik yeni canım hamiş olan yok aramızda bildiğim kadarıyla.ama saraçoğlunun sitesinde hamiş kalan çoooooook cnm üzülme daha yeni evli sayılırsın ben 6 buçuk yıllık evliyim ilk yıl bir düşük yaptım bir daha olmaddı kısçem:18:

sagol cnm bıde kecıboynuzu kuru varmıs ben sogan kurunu yaparken esımede onu yapsam olurmu acaba yapan oldumu aranızda ??

kısçem ben içiriyorum eşimin spermleri az haretli bir arkadaş önerdi sade içmez diye ben tahinle karıştırıp habersiz veriyoorum çok faydası olur kısçem mutlaka ver içsin yada benim yaptığım gibi yap yesin canım .spermlere çok iyii birebirr

X