- 1 Ocak 2013
- 1.494
- 106
üzme kardeşim kendini bende senin gibiydim 4 sene gerçi yine izmirdeydim ama uzaktık annemlerle yinede özlem oluyordu ağlıyordum filan yeni ortam yeni insanlar çok zor geliyordu bana gerçi soğuk bir insan değilim insanlarla kaynaşmayı severim ama ailem yanımda olmadığı için çok zor günler geçirmiştim bende şimdi 1 senedir anneminyanında yaşıyoruz ama eşim öyle değil gayet mutlu hayatından bu erkekler duygusuzmu yada nankörmü bilemiyorum annesini aramıyo bile ben ara dediğmde arıyo gidelim dediğinde gidiyo adam çok kötü bişey aslında benim oğlum eşim gibi olsa ben çok üzülürüm mesela ALLAH korusun
hergün ara annenleri konuşun canım benim nolur üzme kendini bebişinde olacak ALLAH ın izniyle ozaman işte başını bile kaşıyamıycan kız
İnşallah canım.benim cok sıcakkanlı oldugum söylenemez aslında cekingenimdir çok ilk baslarda zamanla ısınırım. ama sorun şu ki ben kimseyle samimi olmak istemiyorum tamamen kendimle alakalı yani alışmakmı istemiyorum nedir.sen negüzel gitmişsin ailenin yanına benim memleketimde yasamak gibi bi ihtimalim bile yok burayada tayinle geldik zaten. ilk baslarda eşinin memleketindemiydin sende canım.