Gebeliğe Hazırlık Sogan kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrica benim annemde rahim agzi kanseri vardi ve rahim agzi alindi ama alttaki hucreler de kanserli cikinca doktor rahmi tum alacagiz dedi. 5 ayda 5 kez smear testi yaptirdi annem hepsini baska laboratuvarlara gonderdik ki olur ya yanilma payi falan var mi diye ama hepsinde de smear sonuclari kanserli hicre diye geldi. Biz o sogan kurunu annemle birlikte yapmistik. Sogandan sonra annem son ameliyat oncesi son yani 6. Smear testini verdi ve temiz cikti. Doktor şok oldu sen ne uyguladin diye sordu. Ustune yillardir test verir ve binlerce sukur ki hep temiz cikar.

Ben :KK54:
Bende 2014 yılında 5 cm kist çıktı çok şiddetli ağrı şikayetiyle gitmiştim. Polikistik over , hatta cerrahi müdahale gerekebilir dediler
Kadın doğum önce bana doğum kontrol hapı yazdı kullandım bi fark olmadı. Daha sonra Saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım sadece bir kez uyguladım 10 gün kist yok oldu tamamen temizdi. Evlilik öncesi muayene oldum ultrasonda baktırdım bir sorun veya kist var mı diye hiç bir sorun yoktu. 2,5 aylık Bebeğim var Allah’a şükür.
Şu an polikistik over olanlara herkes kısır,çocuğu olmaz gözüyle bakıyorlar. Doktorlar bile. 16,17 yaşında bir lise öğrencisi tanıdığımvar. Doktor çocuğun olmayabilir ilerde demiş. Bana çok vicdansızca geliyor.
Bana da dediklerinde unideydim dunyam basima yikilmisti evlenemem sanmistim.

Bana da dediklerinde unideydim dunyam basima yikilmisti evlenemem sanmistim.
Bana böyle demediler hiç. Özele gittim doğum kontrol hapı yazdılar . Başka bi doktor da bunlara gerek yok çok gençsin bu tedavi için çok erken dedi
İkisi de kadın doğum doktoru yani

Ayrica benim annemde rahim agzi kanseri vardi ve rahim agzi alindi ama alttaki hucreler de kanserli cikinca doktor rahmi tum alacagiz dedi. 5 ayda 5 kez smear testi yaptirdi annem hepsini baska laboratuvarlara gonderdik ki olur ya yanilma payi falan var mi diye ama hepsinde de smear sonuclari kanserli hicre diye geldi. Biz o sogan kurunu annemle birlikte yapmistik. Sogandan sonra annem son ameliyat oncesi son yani 6. Smear testini verdi ve temiz cikti. Doktor şok oldu sen ne uyguladin diye sordu. Ustune yillardir test verir ve binlerce sukur ki hep temiz cikar.

Iyi sukurler olsun ki annen kurtulmus

Bkarken pko vardi doktor yasmin verdi evlenip de korunmayi birakmaya karar verene kadar kullancaksin bunu, zaten cok zor gebe kalman ama bu ilaci evlenene kadar kullanirsan şansını yukseltirsin dedi. 2 3 ay ictim hergun hergun gina geldi biraktim. Sonra sogan kurunu duydum saracoglunun tavsiye ettigi sekilde yaptim. Birdaha da hic ilac kullanmadim. Adetlerim duzene girdi. Dahasi evlenince esim korunuyordu ve korunmayi biraktigimiz ilk ay ben hamile kaldim. Doktora baksan hamile kalmam cok zordu tedaviyle olurdu.

Cok guzel insallah benimde olur

Bende 2014 yılında 5 cm kist çıktı çok şiddetli ağrı şikayetiyle gitmiştim. Polikistik over , hatta cerrahi müdahale gerekebilir dediler
Kadın doğum önce bana doğum kontrol hapı yazdı kullandım bi fark olmadı. Daha sonra Saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım sadece bir kez uyguladım 10 gün kist yok oldu tamamen temizdi. Evlilik öncesi muayene oldum ultrasonda baktırdım bir sorun veya kist var mı diye hiç bir sorun yoktu. 2,5 aylık Bebeğim var Allah’a şükür.
Şu an polikistik over olanlara herkes kısır,çocuğu olmaz gözüyle bakıyorlar. Doktorlar bile. 16,17 yaşında bir lise öğrencisi tanıdığımvar. Doktor çocuğun olmayabilir ilerde demiş. Bana çok vicdansızca geliyor.

Konuyla ilgili bi bilgim yok Hatun36 Hatun36

Ama bak olunca oluyormus. Yada Allah ne zaman kısmet ederse o zaman oluyormus demek daha doğru.ama ben de inanırım ya bu bitkisel çözümlere.

Artık doktorlar bile bas bas bağırıyor ilaç kullanmayın, gripte bile ilaç kullanan bi ülke olarak doktorlarımız ciddi anlamda ilaç kullanımını onaylamiyor.

Bu saracoglu nun kurleri ve doğal yöntemleri hep ilgimi çekmiştir nedense.

Konuyla ilgili bi bilgim yok Hatun36 Hatun36

Ama bak olunca oluyormus. Yada Allah ne zaman kısmet ederse o zaman oluyormus demek daha doğru.ama ben de inanırım ya bu bitkisel çözümlere.

Artık doktorlar bile bas bas bağırıyor ilaç kullanmayın, gripte bile ilaç kullanan bi ülke olarak doktorlarımız ciddi anlamda ilaç kullanımını onaylamiyor.

Bu saracoglu nun kurleri ve doğal yöntemleri hep ilgimi çekmiştir nedense.

Nedense benimde oyle

Pcos hastası olanlar önce kilo vermeli.
Eğer kilo sorununuz varsa onu halledin önce.
Bende de var Pcos zayifladim hamile kaldım :))
Allah kimsenin kucağıni boş birakmasin. .
Isteyenlerin en kisa zamanda olur bebisleri inşallah.

Evet ben yaptım. O ay ğozitif sonuç gördüm ama sonlandı kimyasal gebelik diye düşündüm doktora gittim çok kızdı. Hemen soğan kürü mü yaptın dedi. Soğandan dolayı progestorunum yükselmişti.

Aynen doktorlar cok acımasız banada çocugun olmaz olsa bile düşer dedi ama ben korunmama ragmen 2kez kazayla hamile kaldm sımdi gdip suratına saglam indiresim geliyor:KK67:

Geçen ay kullandım hamileyim salı günü gidip bakacağız kese var mı yok mu..

Doktorların sanırım kalbi yok bana evet gebesin ama iç mi dış mı bilmiyorum git on gün sonra gel dedi hamile olduğuma bile sevinemedim.. kabuslarla uyanıyorum uyuyamıyorum düşünün yani..

Aynen doktorlar cok acımasız banada çocugun olmaz olsa bile düşer dedi ama ben korunmama ragmen 2kez kazayla hamile kaldm sımdi gdip suratına saglam indiresim geliyor:KK67:
O nasıl oluyormuş ya?
Bende sağlık personeliyim. O kadar ağır şartlarda çalıştım hamileyken 24 saat nöbetler tuttum ağır kaldırdım. Mecburiyetten bazen. Allah’a şükür ne kanama ne lekelenme düşük tehdidi bile olmadı. Bi de bu tarz şeyler genetik. Anneniz neler yaşadıysa sizde de öyle oluyor. Çok kötü daha gencecik kızlara bunları söylemek. Bende aynı rahatsızlığı yaşadım hiç bir doktor böyle bi şey demedi

O nasıl oluyormuş ya?
Bende sağlık personeliyim. O kadar ağır şartlarda çalıştım hamileyken 24 saat nöbetler tuttum ağır kaldırdım. Mecburiyetten bazen. Allah’a şükür ne kanama ne lekelenme düşük tehdidi bile olmadı. Bi de bu tarz şeyler genetik. Anneniz neler yaşadıysa sizde de öyle oluyor. Çok kötü daha gencecik kızlara bunları söylemek. Bende aynı rahatsızlığı yaşadım hiç bir doktor böyle bi şey demedi
Ailemde dúsük yapan kimse olmadı ki polikistik over send. Nedeniyle bunlari söyledi bna 1haftalık evliydm dünyami başima yikti bende ecz. Teknisyeniym her tup bebek recetesinde allahm bend mi boyle zorlu yollardn gecicem diye üzülüyordm bana dedigi 5.6ay bak dogal yolla ugras yoksa zaman kaybetme gel tedaviye baslicaz demişti

Back