Gebeliğe Hazırlık Sogan kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar

Benim aklima takilan bir sorum var 2.5 yillik evliyim 6 aydir falan bebis istiyoruz ama hastaneye gittim pko varmis sogan kuru iyi gelir die duymustum da kullanipta bebisi olan var mi??
Bence pko varsa yapmalısın. Aile hekimim sayesinde öğrendim bu kürü. Kimi doktor karşıyken kimi doktor sonuna kadar destekliyor. Arkadaşlarımdan da doktoru soğan kürü yap diyen çok var. Ama sakın sakın biz burda ne işe yarıyoruz diyen de var. Yani çok çelişkili bu alternatif tıp olayları. Ben yaptım ama sadece Rahmi gebeliğe hazırlıyor iltihap varsa söküyor kist varsa eritiyor diye yaptım. Ama bende hiç biri yokmuş boşa yapmış gibi oldum yani :) eşin doktora gitmediyse kesinlikle gitsin. 6 ay az süre değil. Ben de 6 ay uğraştım ama ömür gibiydi. Sen kendinle uğraşırken eşinde bi sıkıntı varsa onu es geçmiş olursun. Boşa uzatırsın süreci. Kendine detaylı bi hormon tahlili yaptır eşin sperm örneği versin. Sonra kendinize bi yol çizersiniz.

Bence pko varsa yapmalısın. Aile hekimim sayesinde öğrendim bu kürü. Kimi doktor karşıyken kimi doktor sonuna kadar destekliyor. Arkadaşlarımdan da doktoru soğan kürü yap diyen çok var. Ama sakın sakın biz burda ne işe yarıyoruz diyen de var. Yani çok çelişkili bu alternatif tıp olayları. Ben yaptım ama sadece Rahmi gebeliğe hazırlıyor iltihap varsa söküyor kist varsa eritiyor diye yaptım. Ama bende hiç biri yokmuş boşa yapmış gibi oldum yani :) eşin doktora gitmediyse kesinlikle gitsin. 6 ay az süre değil. Ben de 6 ay uğraştım ama ömür gibiydi. Sen kendinle uğraşırken eşinde bi sıkıntı varsa onu es geçmiş olursun. Boşa uzatırsın süreci. Kendine detaylı bi hormon tahlili yaptır eşin sperm örneği versin. Sonra kendinize bi yol çizersiniz.

Bakalim cnm insallah

Kistinizin disinda pko hastaligi da bitti degil mk ben kistlerin agrisindan duramaz oldum
Bitti evet yaklaşık 4 senedir yok
Geçen ay doğum sonrası smear testi yaptırdım o da temiz çıktı.
Bir de stres çok etkili bu kistlerde. Ne kadar stresli bi ortamdaysanız o kadar oluyor
Bende küçük küçük bi kaç tane vardı ilk zamanlar
Çok stresli günler geçirdim hep tekrarladı

Bitti evet yaklaşık 4 senedir yok
Geçen ay doğum sonrası smear testi yaptırdım o da temiz çıktı.
Bir de stres çok etkili bu kistlerde. Ne kadar stresli bi ortamdaysanız o kadar oluyor
Bende küçük küçük bi kaç tane vardı ilk zamanlar
Çok stresli günler geçirdim hep tekrarladı
İnsallah biz de tamamen kurtuluruz bu illetten ben de yazin yapmayi dusunuyorum

Valla ben dun doktora gittim sol kasigimda 3.6 mm kirst varmis dogum kontrol hapi verdi ve tedaviye basliyorum

Merhaba ben 8 gündür soğan suyu içiyorum soğan suyunu içmeye başladıktan 2 gün sonra çok sancim oldu şiddetli bir ağrıydı hatta sonra hemen dr a gittim dr kistin patlamış dedi bu arada 8 aylık evliyim bir kimyasal gebeligim oldu
Cuma günü kontrole gidicem dua edin

soğan kürü çok faydalı kızlar hurafe demeyin :)) ibrahim saraçoğlundan duydum bende.adet düzensizliğim falan düzeldi çok şükür bide onun etkisi mi bilmiyorum ama suratımda akne izleri vardı onunda izleri hafifledi gibi cildim daha sağlıklı görünüyor şimdi :)) çok yararlı gerçekten.
Hamilelik içinde yararını gören çok var canım evet.. ama eşininde doktora görünmesi lazım önce canım

ben bu ay denedim onu adetim 3 5 aydır düzensizleşti hala adet olmadım testte yapmadım kaç kere kullanmamız gerekir suyu. pko var bendede .. :(

Merhaba ben 8 gündür soğan suyu içiyorum soğan suyunu içmeye başladıktan 2 gün sonra çok sancim oldu şiddetli bir ağrıydı hatta sonra hemen dr a gittim dr kistin patlamış dedi bu arada 8 aylık evliyim bir kimyasal gebeligim oldu
Cuma günü kontrole gidicem dua edin
benimde 7. Gunumdu bugun bende de hep agri oluyor ise yaradigi anlamina mi geliyor bu?

Ya ben merak ediyorum bu kürü kullanıp da idrara daha sık çıkmaya başlayan var mı

Back