Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben
Bende 2014 yılında 5 cm kist çıktı çok şiddetli ağrı şikayetiyle gitmiştim. Polikistik over , hatta cerrahi müdahale gerekebilir dediler
Kadın doğum önce bana doğum kontrol hapı yazdı kullandım bi fark olmadı. Daha sonra Saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım sadece bir kez uyguladım 10 gün kist yok oldu tamamen temizdi. Evlilik öncesi muayene oldum ultrasonda baktırdım bir sorun veya kist var mı diye hiç bir sorun yoktu. 2,5 aylık Bebeğim var Allah’a şükür.
Şu an polikistik over olanlara herkes kısır,çocuğu olmaz gözüyle bakıyorlar. Doktorlar bile. 16,17 yaşında bir lise öğrencisi tanıdığımvar. Doktor çocuğun olmayabilir ilerde demiş. Bana çok vicdansızca geliyor.
SOĞAN kürü kullandım adet düzensizliklerine çok iyi geliyor .
Valla bende evlenmeden once o sikayetle gittim 16 yasindaydim banada cocugun olmaz dedi ilac verdi kullandim evlendikten sonra gittim oda pcos var dedi
Çocuğun olmaz ne demek ya çok ayıp bilmiyorum bana çok vicdansızca geliyor
Hele daha bekar ve yaşı küçük birine bunu demem çok yanlış. Benim gittiğim doktorlar öyle bi şey demedi geçer dedi. Ve geçti hiç bir sorun yaşamadan çocuk sahibi olduk Allah’a şükür
canım soğan kürü faydalı bir şey
1.si adeti düzenliyor
2.si kist falan varsa onları yok ediyor
3.sü bu sitede soğan kürü kullanıp hamile kalan çok fazla bayan var
Bende burdan öğrendim soğan kürünü ve bu ay uyguladım inşallah faydasını görürüm.
çocuk yapmıyo kanalları temizliyo kist vs. bulunanSoğan suyunun düşük yaptığını dumuştum ama bebek yaptını ilk defa duyuyorum
Dur daha neler duyacaksın geodal![]()
Ins hayirlisi olsun allah bizede nasip eder ne zaman kullaniliyo
çocuk yapmıyo kanalları temizliyo kist vs. bulunan
Tamam cok saol benide haberdar et insallah bebisinin haberlerini alirsin
Kadın hastalıklarına da iyi geldiğini duymuştumBenim adetlerim duzenli ama
Kadın hastalıklarına da iyi geldiğini duymuştum
haber veririm canım inşallah hayırlısı bakalım, sende yap bence belki sende faydasını görürsün
kullanabilirsin hibir zararı yok ibrahim saraçoğlunun incele istersen süresi var çünkü bir kerelik bişi değil baya temizliyo diye biliyorum teşekkür falan çok vardıBende var iste
kullanabilirsin hibir zararı yok ibrahim saraçoğlunun incele istersen süresi var çünkü bir kerelik bişi değil baya temizliyo diye biliyorum teşekkür falan çok vardı
Bende gecen yil ocak ayinda kist oldu,detayli usg ye girmeden sogan kuru yaptim 15 gün,tamamiyle yok oldu..Martta da hamile kaldim(baglanti var mi bilmiyorum) ama kiz kardesimin de kullanmadigi ilac kalmamisti kist icin,kücüluyordu ama tamamiyle yok olmuyordu,o da sogan kürünü yapti ve cok sükür gitti kist
Berbat bi TADI var ama dene işe yarar mutlaka . Bir de eşinde bi görünsünDenemeyi dusunuyorum bu ay