Gebeliğe Hazırlık Sogan kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normalde hiç olmuyordu 2 3 ay son aylarda oldu pko falan yoktu adetim süreklşi gecikince gittiğimde farkettm pko olduğunu. ama şuan bence soğan suyu fayda etmiş çünkü 10 gün geciktirdi sadece
ben 33 diyince normal peryod o sandım o zaman evet işe yaramış sende ama sarçoğlunun başka kürleride var youtubeden bakabilirsin kist için

Kizlar benm de hipotroidim var ve ilaclarimn duzeni bozulunca adetimn de duzeni bozuluyor biz de 6 aydr cocuk istiyorduk yaklasik 5 ay once tiroit ilaclarimin dozu degisti ve bu yuzden 4 aydr adet duzenim bozuldu 40 gunde bir olmaya basladim ve bebek de olmadi tabii, sonra buralardan gorerek gecen ay sogan kuru denedim ve adetim duzeldi bu ayda ovulasyn testiyle yumurtlama gunjnu denk getrdim ve 3 gun once adetime 3 gun kala test yaptim pozitif gordum 3 gun boyunca tekrarladim testi pozitif :KK200::anneadayı::KK200: Allahm insallah dualarimi kabul etmistr yarin kam vermeye gidecegim ..pozitif gorursen yaxicam diye soz vermistim siz de deneyin sogan kurunu icmesi zor ama cok faydasi var

Kizlar benm de hipotroidim var ve ilaclarimn duzeni bozulunca adetimn de duzeni bozuluyor biz de 6 aydr cocuk istiyorduk yaklasik 5 ay once tiroit ilaclarimin dozu degisti ve bu yuzden 4 aydr adet duzenim bozuldu 40 gunde bir olmaya basladim ve bebek de olmadi tabii, sonra buralardan gorerek gecen ay sogan kuru denedim ve adetim duzeldi bu ayda ovulasyn testiyle yumurtlama gunjnu denk getrdim ve 3 gun once adetime 3 gun kala test yaptim pozitif gordum 3 gun boyunca tekrarladim testi pozitif :KK200::anneadayı::KK200: Allahm insallah dualarimi kabul etmistr yarin kam vermeye gidecegim ..pozitif gorursen yaxicam diye soz vermistim siz de deneyin sogan kurunu icmesi zor ama cok faydasi var
ayyyy rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin, agzindan bal damliyo bende bu ay sogan kuru yaptm insallh isteyen herkese de nasip etsinnnn. Cooookkkk amin :anneadayı:

Selam kızlar

Benim aklima takilan bir sorum var 2.5 yillik evliyim 6 aydir falan bebis istiyoruz ama hastaneye gittim pko varmis sogan kuru iyi gelir die duymustum da kullanipta bebisi olan var mi??
BENDE PKOS VAR SOĞAN KÜRÜ KULLANDIGIM AY HAMİLE KALDIM HERSEYDE VARDIR Bİ HAYIR

BENDE PKOS VAR SOĞAN KÜRÜ KULLANDIGIM AY HAMİLE KALDIM HERSEYDE VARDIR Bİ HAYIR
Bana da pko barsa da hafif var demişti doktor ben de bu ay gecikince adetim adet olayım diye içtim adetten 1 hafta önce ve adette devam ettim adet olduktan sonra da 4 gün falan içtim. Etkisi olur mu sence bida içeyim mi

VALLA CANIM BEN ADET OLAMAMISTIM ZATEN EN AZINDAN ADET OLAYIM DİYE İÇTİM 3 GÜN İÇTİM 4 GÜN ADET OLDUM 15 GÜNE TAMAMLADIM DAHA SONRA 1 HAFTA ARA VERİP 8 GÜN DAHA İÇMİŞTİM SONRA ADET OLAMAMDIM ZATEN MUJDEYİ VERDİ RABBİM

VALLA CANIM BEN ADET OLAMAMISTIM ZATEN EN AZINDAN ADET OLAYIM DİYE İÇTİM 3 GÜN İÇTİM 4 GÜN ADET OLDUM 15 GÜNE TAMAMLADIM DAHA SONRA 1 HAFTA ARA VERİP 8 GÜN DAHA İÇMİŞTİM SONRA ADET OLAMAMDIM ZATEN MUJDEYİ VERDİ RABBİM
Ben de adet olayım diye içtim 6 gün sonra adet oldum adetliyken devam ettim 15 gün tamamladım.bir kaç güne ben de başlıyım bir hafta daha bari

1 HAFTA DOLUNCA TEKRAR BASLA CANIM BENCE
Bu ay adettim bittikten 4 gün sonra falan hep böyle Ara ara belimde kasıklarımda ağrı hissettim sanki adet olcam gibi korktum soğan kürü yan etki yapmamıştır de mi ya da nedendr acaba sende oluyor muydu

Bu ay adettim bittikten 4 gün sonra falan hep böyle Ara ara belimde kasıklarımda ağrı hissettim sanki adet olcam gibi korktum soğan kürü yan etki yapmamıştır de mi ya da nedendr acaba sende oluyor muydu
PSİKOLOJIK OLABİLİR YADA Bİ TEST YAP İSTERSEN BENİMDE KASIĞIM VE KARIN AĞRIM OLMUSTU

tam hatırlamıyorum ama soyle söyleyeyim benim ağrılarım ikinci defa kürü kullanıp bitirmeye yakın baya olmustu
Bn de 2.defa başlıycam baksana gebeliğe de engel olmuyor.ben 2. Defa kullansan gebeliğe engel olur diye düşünüyordum

Selam kizlar
Bu kürü tam olarak nasil yapmaliyim. Bugun adetin 5.gunundeyim. bugun baslayip sabah aksam 15gun boyunca mi icicem?

Back