• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kuru,incir+havuc kuru,pre-seed veeeeeeee HAMILEYIMMMMMMM

ben seni bayadır sanıodum hani hemen çıkmo falan diolar ya testte ondan yani daha

3 gün geçmiş senin minicik daha bebiş :) önce gebelik sonra test ne bilim

hani diolar ya kanda kesin çıkar sonra ultrasondu vs her yer farklı işte.

evet daha minicik mercimegim ;)

Adetinin 7. Gunu baslaniyo,yani adetin 1. Gununden say ve 7. Gun basla tatlim...InsaAllah en kisa zamanda alirsin guzel haberler

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş cnmmmmm inşşşşşşşş.rabbim yazdıysa zaten olur bakalım

yapıcam içimde kalmasın iğrençtir ama tadı napım içicem.

Burnunu kapa hemen icmeye çalış. Sogan yaptim adetim gene duzensiz ve bu ayda incire basliyacagim simdilik adetimi bekliyorum balim86 öyle demisti..

selammm anne adaylari
sabah dr daydim,ultrasonla bakti biseyler gozukuyo ama tam net degil,tam gozukmemeside cok normal,daha cok yeni,son adet tarihim 29ydu yani 3 gun falan gecmis dedi,yani cok normal,1hafta sonra tekrar gel dedi,hem kan vercem hem tekrar ultrasonla bakacak...carsamba sabah yine gidicem..bakalim bu sefer gozukcekmi ;) ordada test yaptilar,pozitifdi yine..

Canim sen hangi kürü yaptin `?

Kac kez ?

Ben incir kürü yapmak istiyorum , adetin kacinci günü baslanir hic bir yerde okumadim.

34 ist eliff hamile kalmaya çalışanlardan mısınız sizde?nasıl oluyor bu geç yaşta hamilelik?neler uyguluyorsunuz?

Burnunu kapa hemen icmeye çalış. Sogan yaptim adetim gene duzensiz ve bu ayda incire basliyacagim simdilik adetimi bekliyorum balim86 öyle demisti..

inş.. ya bakalım bide çalışıorum buram buram kokmayım soğan :)

tam anlamıyla uyguladın mı saati saatine 15 gün doldurduysan tamm bide

ona başla bakalım rabbim hayırlısını versin..bende hiç problem yok

adet düzensizliği yada kist çok şükür ama denemk istiyorum bakalım nolcak.

34 ist eliff hamile kalmaya çalışanlardan mısınız sizde?nasıl oluyor bu geç yaşta hamilelik?neler uyguluyorsunuz?

dediğini tam anlamıyla anlamadım ben .bu genç yaşta nasıl hamile kaldın mı demek

istedin yoksa daha erken mi.daha bişey uygulamadım denioruz rabbim hayırlısını vericek inş.

hayırdır senin yaş kaç bebeğin yok mu istiyon mu vs.

inş.. ya bakalım bide çalışıorum buram buram kokmayım soğan :)

tam anlamıyla uyguladın mı saati saatine 15 gün doldurduysan tamm bide

ona başla bakalım rabbim hayırlısını versin..bende hiç problem yok

adet düzensizliği yada kist çok şükür ama denemk istiyorum bakalım nolcak.

yok canim kokma olmuyor :9::9: bende calistigim icin ancak aksamlari 2 bardak ictim cunku oglen icme sansim yokdu:(( sende bir dene bakim ins faydasi olur:24::24:

yok canim kokma olmuyor :9::9: bende calistigim icin ancak aksamlari 2 bardak ictim cunku oglen icme sansim yokdu:(( sende bir dene bakim ins faydasi olur:24::24:

iyi ozaman kokmazsa sorun yok :D ama sabah akşam düzenli olması gerekiyor öğrendiğim gibi

yapıcam aslında çok sabırsızımdır bilion mu ilaç falan hiç kullanamam ya bırakırım ya düzenli içmem

inş.bunda öle olmazda allahın izniyle önümüzdeki ay regl olmam :D:D bence sende düzenli yapaydın

erken kalkıp mesela sabahları

Bugün bende incir kürüne başladım inşaallah.. Preseed i de aldım :) İnşaallah vesilem olurlar benimde :)

Normalde sogan kuru adet gunlerini duzenliyor,bide adetini getiriyor,bide canim kadin dogumcuya gidipte hormonlarina baktirsan,eger prolaktin hormonun yuksekse incir kurunu yapma derim! Ibrahim saracoglu her programda onu soyluyor..bide aslanpencesi otumu neydi,ismi tam aklimda degil oda baya hormon dengeleyici

Canim sen hangi kürü yaptin `?

Kac kez ?

Ben incir kürü yapmak istiyorum , adetin kacinci günü baslanir hic bir yerde okumadim.
Ben 3ay sogan kuru yaptim,1ayda incir kuru canim..3ay sogan kuruyle adetlerimi duzenledim ve kistlerim yok oldu,bide 6 kg verdim...21gunde incir kuru yaptim..incir kurune adetimin 2. Gunu basladim canm

Bugün bende incir kürüne başladım inşaallah.. Preseed i de aldım :) İnşaallah vesilem olurlar benimde :)

InsaAllah canim emeklerin bosa cikmaz...bide tavsiyem ovulasyon testi yapman,cunku preseed yumurtlama gunlerinde kullanman gerekiyo

@balim, yani incir kürün belli bir basla günü yokmu yani ?
Mesela sogan suyunda adetin 7 inci günü deniliyor ya, o yüzden sordum.

Sen sogan suyunu baya yapmissin.

Insallah bizlerde de ise yarar, amin amin.

Normalde sogan kuru adet gunlerini duzenliyor,bide adetini getiriyor,bide canim kadin dogumcuya gidipte hormonlarina baktirsan,eger prolaktin hormonun yuksekse incir kurunu yapma derim! Ibrahim saracoglu her programda onu soyluyor..bide aslanpencesi otumu neydi,ismi tam aklimda degil oda baya hormon dengeleyici

Ben 3ay sogan kuru yaptim,1ayda incir kuru canim..3ay sogan kuruyle adetlerimi duzenledim ve kistlerim yok oldu,bide 6 kg verdim...21gunde incir kuru yaptim..incir kurune adetimin 2. Gunu basladim canm

InsaAllah canim emeklerin bosa cikmaz...bide tavsiyem ovulasyon testi yapman,cunku preseed yumurtlama gunlerinde kullanman gerekiyo
ovulasyon testini hep kullanıyorum zaten :) yine kullanıcam. ovulasyondan bir gün önce ovulasyon günü ve ovulasyon sonrası da preseedi kullanıcam inş. )

@balim, yani incir kürün belli bir basla günü yokmu yani ?
Mesela sogan suyunda adetin 7 inci günü deniliyor ya, o yüzden sordum.

Sen sogan suyunu baya yapmissin.

Insallah bizlerde de ise yarar, amin amin.
canim okudugum kadariyla adetin 2. Yada 3. Gunu basliyolar,,sanirsam catlatma igneleride oyle oluyodu...ben 2. Gun baslamistim,garanti olsun diye,adetten sonra temizlenen yumurtalar daha guzel gelissin diye dusunmustum ;)

ovulasyon testini hep kullanıyorum zaten :) yine kullanıcam. ovulasyondan bir gün önce ovulasyon günü ve ovulasyon sonrası da preseedi kullanıcam inş. )

Bende ovulasyonda cift cizgiyi gordugum gun,bide ertesi gun kullandim canim...zaten bu ay ilk defa 1 kere cift cizgi olmustu,diger gunler siliklesti..1gun icinde catladi yumurta oyle gozukuyo...bide calismalarda fena kasiklarim agrimisti,acaba yumurtalar fazlami buyuduki diye dusunmustum

dediğini tam anlamıyla anlamadım ben .bu genç yaşta nasıl hamile kaldın mı demek

istedin yoksa daha erken mi.daha bişey uygulamadım denioruz rabbim hayırlısını vericek inş.

hayırdır senin yaş kaç bebeğin yok mu istiyon mu vs.
ya hayııır..40 ından sonra hamile kalmaya çabalayanlar var bu sayfada o sandım..benim yaşım 45...iki oğlum var üniversiteye gidiyorlar...ama bir bebişim olursa eh artık bu yaştan sonra sanmam da ama olursa iyi olurdu be:)düzenli adet görüyorum ama yıllardır çocuk olmuyor..hamile kalamıyorum..

ya hayııır..40 ından sonra hamile kalmaya çabalayanlar var bu sayfada o sandım..benim yaşım 45...iki oğlum var üniversiteye gidiyorlar...ama bir bebişim olursa eh artık bu yaştan sonra sanmam da ama olursa iyi olurdu be:)düzenli adet görüyorum ama yıllardır çocuk olmuyor..hamile kalamıyorum..

Canim Rabbimden asla umud kesilmez
Halam 47 yasinda anne oldu..onunda 1kizi var uni. Ye gidiyo cok uzun senelerdir ikinciiy istemisler 47 yasinda nasipmis demek o zaman oldu...yani Allahim kabul etmicegi duayi ettirmezmis..her zaman dua et,Rabbim emeklerinizi bosa cikarmaz eminim...o huzurundan kimseyi bos cevirmez,yeterki inanarak dua edelim...kurler vesile,hersey Rabbimin izninde...ona tevekkul edip beklicez...dualarim sizlerle

Back